Oldalainkat 33 vendég böngészi

Belépés



Film - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
Filmoldal Archívuma
Splice trailer PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. április 07. szerda, 15:52
Splice-0407Clive (Adrien Brody) és Elsa (Sarah Polley) a génkutatás csúcsokoskái. Jelenleg épp azon agyalgatnak, hogy kifejlesszenek valami szuperember félét, vagy ami kisül a dologból. Titkos kutatásaik, DNS manipuláció, meg hasonló, számomra kínai izék kotyvasztásának gyümölcse lett Dren, a képen is látható hölgyemény. A csaj szép és szexis, módjával. De ami a lényeg, rohadtul veszélyes szivi, s ahogy elnézem, a fodrászok sem nagyon teszik zsebre a tőle kapott jattot. A végeredmény persze egyre megy: alkotóira és az emberiségre ismét a betojás vár, ne aprózzuk. Vincenzo Natali régóta várt sci-fi horrorja lassan látótávolságon belül. Várjuk.  Az előzetes megvolt?
Módosítás dátuma: 2010. április 09. péntek, 16:12
Bővebben...
 
MÁsodik előzetes - Rémálom az Elm utcában PDF Nyomtatás E-mail
Írta: flilla   
2010. április 07. szerda, 07:27
remalomA rajongóknak jó hír, hogy az ijesztő külsejű Freddy visszatér és ismét álmatlan éjszakáink lesznek! Produceri fronton Michael Bay neve szerepel, aki mostanság több filmnél is jelen Volt Ez a név garancia a látványra, az izgalomra, és akcióra. A "Transformers", most már lassacskán trilógiává váló nagysikerű film rendezője bátran adta nevét (és pénzét) ehhez a filmhez, mert szereti a régi klasszikus horror filmeket újraforgatni: "A texasi láncfűrészes" (2003), "Amityville Horror - A Rettegés háza" (2005), "A texasi láncfűrészes: Kezdetek" (2006), "Péntek 13" (2009), és a "Péntek 13" második része. Ezúttal a rendezést egy kevésbé ismert rendezőnek adta át, Samuel Bayernek. Az egyik főszerepet pedig az Alkonyatos Kellan Lutz kapta. A Rémálom amerikai bemutató dátuma április 30.
MÁSODIK ELŐZETESHEZ KATT IDE!
Módosítás dátuma: 2010. április 10. szombat, 09:48
Bővebben...
 
Box Office április 2-4 PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. április 05. hétfő, 08:53
Box_Office_aprilis_2-4Sam Worthington alvilági kalandja, a Titánok harca kapásból az első helyen nyitott. Tulajdonképpen nincs is benne semmi meglepő. A látványos 3D, továbbá a felfokozott várakozás csodákra képes. Hádész! Hámész? Ha-ha. A Warner sem bízott semmit a véletlenre: mindössze PG-13-as besorolás mellett 3777 moziban kezdték el nyomatni Perzeusz mester kalandjait. Rondaságok és szörnyetegek hada mellett száll alá hősünk a mélységbe. A költségek fele gyakorlatilag az első hétvégén megtérült, lehet a producer uraknak mosolyogni! Hamarosan kitárgyaljuk, mire is vigyorognak. A második helyen egy kimondhatatlanul hosszú nevű dráma sumákol, meg sem próbálom a címét leírni. Csak pici felsorolás a stábról: írta, rendezte, pénzelte, no és elszerepelte Tyler Perry. Ilyen lehet az egyszemélyes hadsereg. Rajta kívül kevesen kapnak levegőt, többek között Janet Jackson. A sárkány még mindig a harmadik helyen nevelődik, míg közvetlenül az élmezőny mögé sorakozott fel heti harmadik újdonságunk: Az utolsó dal. Bár a magyar elnevezése bizonyára egészen más lesz, a negyedik helyezése tény. Még mindig az ötödik Tim Burton az idáig legsikeresebb mozija, az Alice Csodaországban, ami a 2010-es év első igazán nagy blockbustere. Kövesd a kövér nyulat! Gerard Butler kedves bunkóságát és Jennifer Anniston bájos semmittevését megmondom őszintén, nagyjából a harmincadik percéig bírtam. Majd otthagyva csapot-papot - meg a családot -, mentünk a haverokkal az első kricsmibe feldolgozni, lehörpinteni az Exférj újratöltve traumáját. Hukk! A Viharsziget a mostani elit utolsója, viszont tegyük hozzá, az idei mozis felhozatal talán legkimagaslóbb darabja. Eddig. Top tíz:
Módosítás dátuma: 2010. április 07. szerda, 15:57
Bővebben...
 
Resident Evil: Afterlife - első előzetes! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. április 04. vasárnap, 07:54
Resident-Evil-Afterlife-0404Alice, a Védernyő Vállalat, valamint a zombik harca tovább folytatódik. Vártuk, tűkön ülve, nem? A húsvéti nyuszó meghozta az első mozgóképes bugyutaságot, hurrá! Milla Jovovich most megmutatja mennyire bögyös-dögös, és hogy A kaptár franchise színvonala mára a bányászbéka segge alatt, avagy van élet a Mátrix után? Biztos mások is észrevették, de ilyen pofátlan lenyúlásokat már régen láttunk. Neo a napszemüvegét markolássza! Hangulati elemként bedobva a lassan elmaradhatatlan 3D, hoppá! Ettől aztán kifekszünk! De legalább repcsikből nem lesz hiány. Na, mindegy, együnk inkább sonkát, menjünk hétfőn locsolkodni, vagy csak élvezzük a film előzetesét. Végére egy szolgálati közlemény: akit érdekel, meddig is nyílik szét Milla rucija, itt megnézheti. Amerikai bemutató: szeptember 10. Milla Jovovichra döglik a zombi.
Módosítás dátuma: 2010. április 06. kedd, 20:11
Bővebben...
 
The Expendables - újabb előzetes PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. április 01. csütörtök, 16:46
Expendables-The-0401Sly Stallonénak sikerült az, ami csak keveseknek: filmjében akkora izomagy koncentrációt verbuvált össze, amitől kifeküdne egy komplett doppinglabor. A The Expendables fölvonultatja napjaink és a közelmúlt összes akciósztárját. Vagy nem. Olyan filmet kapunk majd a pénzünkért, amiben előbb csak morcos pofival kukucskálnak, majd előre megfontolt felindulásból lőnek, aztán inkább csak lőnek. Komoly zúzda lesz vélhetően, és a rettenthetetlen ábrázatú  főhősök max. akkor olvadnak el, amikor kedvesük keblére vonja őket. A nyár várt eksöndurranása. Magyar bemutató nagyjából augusztus 19-e környékén. Az előzetes HD, vagy ilyesmi, de már hivatalos. Számoljuk össze az akciópacsirtákat!
Módosítás dátuma: 2010. április 03. szombat, 16:35
Bővebben...
 
A Szupercsapat előzetese - szinkronos PDF Nyomtatás E-mail
Írta: flilla   
2010. április 01. csütörtök, 14:24
atempletykaIdén júniusban érkezik a Szupercsapat sorozat akciódús filmváltozata. Adott négy veterán, akiket ártatlanul elítéltek, ám ők megszöknek és zsoldosként éldegélnek tovább, miközben a kormány továbbra is szeretné kézre keríteni őket. Joe Carnahan ül a rendezői székben, Ridley és Tony Scott pedig producerként vettek részt a munkálatokban. Liam Neeson, Bradley Cooper, Rampage Jackson és Sharlto Copley játsszák el a csapat tagjait, Jessica Biel pedig az őket üldöző különítmény élén áll.
Módosítás dátuma: 2010. április 03. szombat, 16:35
Bővebben...
 
Kéjjel-nappal (Knight & Day) - szinkronos előzetes PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. március 30. kedd, 16:10
Knight-and-Day-0330Csakis az eszetlen vihogás és a fogkrémreklám keveredéséből születhetett meg a film. Lefordítva: Cameron Diaz kisasszony és az ezerfogas vakító mosoly koronázatlan királya, Tom Cruise akad össze egy akcióvígjáték erejéig. Rendező pedig James Mangold (Börtönvonat Yumába). A beharangozó szerint lesz minden, mint a búcsúban. Cruise szerepe szerint szuperkém, éppen valami csodaakkumulátort védelmez talpig sapekban, Diaz őnagysága pedig pislog, toporog, és mint a jóllakott óvodás, vigyorog. Akciókból és gazfickókból nincs hiány, és még az égből is Tommy boy potyog. Szerintünk működik a páros. Amerikai bemutató: június 25. Szinkronos az előzetes, komolyan.
Módosítás dátuma: 2010. április 01. csütörtök, 16:06
Bővebben...
 
Box Office március 26-28 PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. március 29. hétfő, 17:08
Box_office_0329A hétvége nyertese egyértelműen a 3D. Azon belül is a dobogó csúcsára a DreamWorks égisze alatt becsusszanó sárkányeregetés érkezett. Kérdőjelek természetesen óhatatlanul tolakodnak bennem. Mi végre az első hely? Jó a sztori? Animációja szemkápráztató? A térhatás? Vagy sokan anyósukra asszociáltak a film címe kapcsán? Ha-ha. Johnny Depp Csodaországban határozottan jól mutat kalapban. A film bevételei nemkülönben. Még mindig a második helyen a mese. Egy kis időutazásos mókára mindig vevő a nép. John Cusack utoljára hepciás vulkánok elől spurizott a nagy hajóra. Történt mindez majd 2012-ben, most bohóckodik - egészen a harmadik helyig. A továbbiakban papírforma következik. Az Mr. és Mrs. Smith utánzat, azaz az Exférj újratöltve lehincül a dobogósok nyomában. Matt Damon fincsi kis napszemcsiben kutatgat vegyi, biológiai fegyverek nyomán Irakban, meg talán az árnyéka után. A Viharsziget stabilan a tízben. A Repo Men mélyrepülése már egyenesen tanítani való. Skaccok! Ez biza bukta, a javából! A Pandora bolygó mozis fennállása óta először nincs az Avatar a legjobbak között. Azért nagyon ne sajnáljuk, Cameron majsztrónak van mit a tejbe aprítania. Top tíz:
Módosítás dátuma: 2010. április 01. csütörtök, 16:06
Bővebben...
 
«ElsőElőző11121314151617181920KövetkezőUtolsó»

12. oldal / 44
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1