Oldalainkat 23 vendég böngészi

Belépés



Film - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
Filmoldal Archívuma
Predators - Itt az első videó! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. március 14. vasárnap, 10:32
Predators_0314A Predator filmek rajongótábora már tűkön ülve várja az újabb epizódot. Nekünk, magyaroknak pedig különösen dagadhat a keblünk, hisz a bolygóközi ragadozó banda filmes feltámasztásában nem más, mint Antal Nimród bábáskodik. Számára is nagy a tét, siker esetén ünnepelt rendező, buktánál? Hát ilyet ne is gondoljunk. Szóval, toporgunk a várva-várt bemutatóra. Július 7-ig még sok víz lefolyik a Dunán, ám mézesmadzagnak föltoltak egy rövidfilmet az „így csináljuk skaccok” jeligével. Nem Nimród, hanem a film producere, Robert Rodriguez süketel a történésekről. Elsőre marha jónak tűnik a cucc. Bár Svarci ruhásszekrény melákságát lehetetlen pótolni, azért a mostani szereplőgárda sem piskóta. Adrien Brody, Danny Trejo és Laurence Fishburne bízvást összekutyul egy kis vérengzést. Ja, meg ott vannak a ragadozó barátaink, lesz ebből valami. Kezdhetünk reménykedni. Videó, katt.
Módosítás dátuma: 2010. március 17. szerda, 11:59
Bővebben...
 
Alkonyat: Eclipse-előzetes! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: flilla   
2010. március 11. csütörtök, 18:32
eclipseelozeteshezAlkonyat rajongóknak ünnep a mai, hisz végre itt a legújabb rész előzetese! Edward - Bella - jacob háromszöge tovább bonyolódik. A film egyik érdekessége, hogy a Rachelle Lefevre által megszemélyesített Victoria szerepét ebben a részben már Bryce Dallas Howard játsza, akit A falu című filmből is ismerhetünk. Eclipse - Napfogyatkozás hazai bemutató: július 01. Aki viszont addig nem bírja ki Robert Pattinson nélkül, annak hamarosan mozikban a Remember Me. Nos, lássuk a másfél perces alkonyotos-élvezetet: Az Előzeteshez katt ide!



Módosítás dátuma: 2010. március 14. vasárnap, 10:40
Bővebben...
 
Vasember 2. szinkronos előzetes PDF Nyomtatás E-mail
Írta: flilla   
2010. március 10. szerda, 14:00
ironman2elozetesVasemberünk visszatér! A Paramount Pictures és a Marvel Entertainment bemutatja a legendás Marvel szuperhős, a Vasember figuráján alapuló sikerfilm régóta várt folytatását, ismét az Oscar-jelölt Robert Downey Jr. főszereplésével és Jon Favreau rendezésében. A második rész 6 hónappal az első után játszódik. Miután a világ megtudta, hogy a milliomos feltaláló, Tony Stark (Robert Downey Jr.) kettős életet él, mint páncélos szuperhős Iron Man, a kormány a sajtó és az emberek azt követelik tőle, hogy bocsássa az általa feltalált technológiát a hadsereg rendelkezésére. Stark nem hajlandó megválni találmányától, í­gy Pepper (Gwyneth Paltrow) és James "Rhodey" Rhodes (Don Cheadle) segí­tségével új szövetségest kell találnia - és nagyhatalmú ellenségekkel kell felvennie a küzdelmet. Hazai bemutató: 2010. április 29.
Módosítás dátuma: 2010. március 12. péntek, 06:58
Bővebben...
 
Tron Legacy - szinkronos előzetes PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. március 09. kedd, 16:57
Tron-Legacy-0309Kicsit belemászunk a számítógépek belsejébe, mit szóltok hozzá? A Disney is hasonlóképp gondolkodott, amikor az 1982-es film vegyes fogadtatására lapot kérve, megcsinálta a folytatást. Az akkori féktelen száguldozók közül Jeff Bridges ismét a virtuális mezőre lép, immáron aranyszobrocskával a tarsolyában. Tron világa brutálisan látványos, meg sokat sejtető, odavágó zenével, és 3D-ben. Őrület mi lesz ebből, nem? Végre egy normális trailer, milyen érdekes, hoppá! Megtanult magyarul! Bemutató december jajjdenagyonsokadikán. Vagy máskor.
Módosítás dátuma: 2010. március 10. szerda, 18:29
Bővebben...
 
Box Office március 5-7 PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. március 08. hétfő, 18:37
Box_office_marc_5-7A hétvége nyertese Tim Burton vizuális látványpornója, az Alice Csodaországban. Naná, hogy meglovagolva az újabb korok filmes divatját, 3D-ben. Ha a film vizuálisan szex a szemnek, akkor rendezőjének sérója maga a vizuális rettenet, hogy kicsit gonoszkodjak. Mindenesetre a film 200 milliós megaköltségvetése egyetlen hétvégén megtérült - nem semmi! A heti második premier, a Broklyn mélyén a mese mögött, rögtön a második helyen nyitott, távcsővel sasolva annak bevételeit. Leonardo DiCaprio harmadik hete bolyong az amerikai bevételi listák élmezőnyében, így a Viharszigetnek lazán kijutott a dobogó legalsó foka. Bruce Willis jött, látott és pofázott. Az értelmes tekintetű akciósztár/dumagép jutalma a negyedik hely lett. Bár az Avatar Oscarok tekintetében bombára lépett, a Na’vik vakító fogsorára még mindig odakozmál a nép. Röviden ennyi a heti felhozatalról. A továbbnál olvashatjuk, mire csápoltak a tengerentúli mozikban, március első hétvégéjén.
Módosítás dátuma: 2010. március 09. kedd, 17:05
Bővebben...
 
Killers - előzetes PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. március 03. szerda, 16:29
KillersA csábítóan szőke démonként tündöklő Katherine Heigl néhány hónappal ezelőtt még Gerard Butler oldalán dorombolt. Most hasonlóan szépfiú akadt a horgára. Ashton Kutcher fiatal, sármos, fülig érő vigyora körbekerüli az Egyenlítőt. A fellobbanó szerelemhez jönnek a pompás helyszínek, csodás autók, meg végállomásként a házasság. A férjuraság harmincadik születésnapján aztán nem várt események történnek. Hirtelen bérgyilkosok hadával kell szembenézniük, ráadásul még Katherine kisasszony frizurája is alapjaiban elcseszett…  Robert Luketic, A csúf igazság rendezőjének új filmje. USA premier: június 4.
Módosítás dátuma: 2010. március 06. szombat, 12:06
Bővebben...
 
Box Office február 26-28 PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. március 01. hétfő, 18:25
Box_office_febr_26-28Nem tudom, észrevette valaki? Egyre több sztár és várva-várt film hasal el az amerikai mozikban. Buktagyanúsat piruettezett Mel Gibson legújabb akciójával. De nem igazán fogadta szívébe a közönség Denzel Washingtont sem, aki a világvége után harminc évvel hótvakon sétálgat a gonoszok között, no meg iPoddal a fején ossza a pofonokat, s éli Éliként az életét. Kalimpált egy öleset, egyenesen Párizsból Travolta, a Légiót és a Farkasembert már ne is említsük. Csak néhány példa a februári feketelevesből. Hát van igazság a Földön?
A költői kérdést megválaszolatlanul hagyom, helyette vessük okos arcunkat a dollár fényesebb oldala felé. Már a második hete kotyul a bevételi listák trónján Martin Scorsese és Leonardo DiCaprio Viharszigete. Hogy milyen titkokat rejtenek a börtönsziget ódon falai, hamarosan megtudjuk. A héten érkezett a mozik műsorára „Brúszbá” aktuális szófosása, a Cop Out, egyenesen a második helyre. Egy kis horrorra mindig vevő a nép. A The Crazies nem titkolom, engem is érdekel, kritika lesz róla, stipi-stopi, punktum. James Cameron megamozija még mindig az élmezőnyben. Hazai pályán már túl a hétszáz millión az Avatar, összesítettben nagyon közel a két és félmilliárd. Ez olyan bevételi magasság, aminek örömeit rendezőként eddig csak Cameron papi ízlelhette. Erről jut eszembe. Hogyan védekeznek szex közben a Na’vik?... Hát óvszert húznak a copfjukra. Ha-ha. Tovább nem is borzolnám senkinek sem az idegeit, jöjjenek a rideg számok, ide kattintva a hétvégi bevételi best.
Módosítás dátuma: 2010. március 03. szerda, 16:37
Bővebben...
 
Rémálom az Elm utcában - újabb előzetes PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. február 26. péntek, 17:39
Nightmare-on-Elm-Street-20100226Kérem tisztelettel, az Elm utcában helyzet van! Samuel Bayer, az eddig jobbára zenei klipekben vitézkedő rendező újabb feladattal bízta meg a pengekezű sorozatgyilkost. Freddy Krueger tehát visszatér egy remake erejéig, áldásos ténykedése következtében némi halálozás felléphet. Nem is ajánljuk senkinek a bóbinyálást. Még az a feneség is megtörténhet, hogy fürdés közben a kádból bukkan elő a mészáros éles kesztyűje. A trailer meglehetősen durva, de hát a Rémálom franchise feltámasztásától mit is várhatnánk? Bemutató: április 30.
Módosítás dátuma: 2010. március 01. hétfő, 18:44
Bővebben...
 
«ElsőElőző11121314151617181920KövetkezőUtolsó»

14. oldal / 44
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1