Oldalainkat 30 vendég böngészi

Belépés



Film - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
Filmoldal Archívuma
Defendor - előzetes PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. február 25. csütörtök, 17:12
DefendorWoody Harrelson agya picit elzizzent. Mindennapjai is tótágast állnak. Anyja meghalt, elméjében összekeveredik a valóság a kitalálttal. Ráfoghatjuk lazán, kótyagos ez a fickó, őrült, vagy csak simán félcédulás. A városban, ahol él, bolyonganak a rosszfiúk. Drog és fegyverkereskedők, csupa hűvösre való alak. Mindennek a tetejébe még szuperhősnek is képzeli magát. Egy Defendor nevezetű alak személyisége bújva kódorogja végig az éjszakákat, rendet tenni. Megment egy prostit, szóval zajlik körülötte az élet. Ezek után felcsigázva - de nem elcsigázva - nézzük meg a trailert. Nehéz megállni röhögés nélkül. Ja, ugyanott egy poszter is lefülelhető.
Módosítás dátuma: 2010. február 26. péntek, 17:52
Bővebben...
 
Growth - előzetes PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. február 24. szerda, 18:06
grwoth1989-ben egy szigeten felettébb hátborzongató események történtek. Néhány fatökű tudós rusnya élősködőkön végzett kutatásokat az emberi evolúcióval kapcsolatosan. Ezekkel a dögökkel fertőzött egyének felgyorsultak, testi és szellemi erejük megnövekedett. Mielőtt pezsgőt bontanánk örömünkben, hogy Superman mehet haza a fenébe, beüt a probléma. Mellékhatásként  tudjuk le gyorsan a kellemetlenséget: a szigetecske népességének mintegy háromnegyede az elhalálozás rögös útjára lépett. Húsz évvel később az egyik túlélő lánya és barátai lábatlankodnak  el a helyszínre kicsit körbeszimatolni. Lesznek hát titkok, pucolás, minden testnyílásba bemászó élősködők, amik persze megint előkerülnek… Bemutató? Sanda gyanúm szerint élből a tékákban. Megfordult fejemben a gonoszkodás csírája kritika ügyileg, de mégis kihagynám. Mindenki örömére inkább egy trailer jöjjön, mondjuk itt.
Módosítás dátuma: 2010. február 25. csütörtök, 17:30
Bővebben...
 
Box Office február 19-21 PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. február 22. hétfő, 17:18
Box_Office_febr_19-21A tél és a Valentin napra meghirdetett szerelmi ájuldozás múlóban. Jött helyükbe Martin Scorsese nagyapó és üdvöskéje, Leonardo DiCaprio. A Viharsziget - hogy úgy mondjam - vihartempóban találta magát a heti toplista élén. A negyven millás kezdés megdöntötte a rendező-színész páros legutolsó közös mozijának nyitányát. A Tégla akkoriban 26,9 millióval kezdte szorgos építkezését. A Valentin nap rosszabb első látásra, mint gondolnánk, mégis sercen rá a nép. Egészen a dobogó második fokáig jutott. Jajj! A harmadik helyen még mindig az elnyűhetetlen Avatar tanyázik. James Cameron mozijával már csupán két kérdés merülhet fel: eléri-e a bűvös két és félmilliárdot bevétel ügyileg, no meg, hogy ityeg a fityeg az Oscar szobrok számát tekintve apuskám? A kérdések néhány nap és megválaszolásra kerülnek. Chris Columbus görög mitológiából suhintott filmje, a Percy Jackson a negyedik posztig kapaszkodott. A jó munkához idő kell. A rosszhoz még több. A Farkasember ékes példája az előző okoskodásnak. A készítése körüli herce-hurca, valamint a bemutató tili-tolija nem tett jót a filmnek. A százötven milliós gyártási költséget bottal üthetik, bizony bukta szaga van a dolognak. Még a farkasbolhák is szanaszét ugrálnak! Mel Gibson is megismerhette a kudarc sötét oldalát. A nagy dérrel-dúrral beharangozott keménykedése, a Sötétség határán úgy elhasalt a pénztáraknál, mint olajfolton az autószerelő. Ettől persze lehet jó film is, csak az a negyvenhét misi, amit eddig összesen bezsebelt, nem a dicsőséget, hanem Mel papi ráncait gyarapította.
Módosítás dátuma: 2010. február 24. szerda, 18:06
Bővebben...
 
Centurion - előzetes PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. február 21. vasárnap, 15:25
Centurion-0214Róma örök! Csak épp a dicsőséghez vezető út véráztatta páncélokkal kikövezve. A kard és szandál típusú filmek legújabb kori őrülete a Gladiátorral kezdődött. Maximus hérosz lett, Russel Crowe darabos mozgása pedig feledhetetlen moziélmény. Újabban Neill Marshall  (Végítélet, magyarul mondva, a Doomsday, na meg a The Descent – A barlang rendezője okoz a római katonáknak izzadt pillanatokat. Vagyunk, i.sz. 117-ben. Britannia inváziója dübörög rohamléptekkel. Lesz hát csatazaj és gyötrelmes terepmunka. Heten, mint a gonoszok a helyi rosszaságok ellen. A szereplők a fenét érdeklik, kivétel a zörgő csontozatú Olga Kurylenko, meg a fröcsögő vér. Poszter, meg valami trailer elnevezésű mocorgás itt látható. Amerikai bemutató: április 23.
Módosítás dátuma: 2010. február 22. hétfő, 17:47
Bővebben...
 
Az utolsó léghajlító - HD előzetes PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. február 11. csütörtök, 17:09
Last-Airbender-The-0211M. Night Syamalan nyárra esedékes kaland fantasy mozija körüli felhajtás egyre nagyobb léptekkel dübörög. Ennek jegyében érkezett az új trailer, hogy lássuk, honnan fúj a szél. Az indiai származású rendező utóbbi munkáin rendesen bealudt az egyre fogyatkozó nézősereg. Most vadul akciózgat, látványeffektek tömegével operál, mostanság erre zsibbad a nép. Hogy a kopasz kiscsávó körüli hercehurca milyen mélységig képes visszaadni az Avatar: Aang legendája sikeres anime sorozat lényegét, majd kiderül. A cél persze megint a világ megmentése. Egy valamire való hősjelölt nem is kezdheti kisebb feladattal. Levegő, Víz, Föld, Tűz. A négy elemmel variáló légidomár legényke július 22.-től bóklászik a magyar mozik műsorán. Előzetes, katt.
Módosítás dátuma: 2010. február 13. szombat, 17:25
Bővebben...
 
Frozen - előzetes PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. február 10. szerda, 20:52
Frozen-0210A három értelmes tekintetű fiatalt sítúrára eszi a fene, benne egy éjszakai lesiklással. Galád elképzeléseikbe azonban kicsi hiba csúszik: lekapcsolják a villanyt, a sífelvonó valamiért bedöglik, a barátok nemes egyszerűséggel ott rohadnak ég és föld között a tök sötétben. Kicsit lógicálnak, röpködnek a mínuszok, a szokásos berosálás, odalenn a mélyben pedig vadállatok. Nem mindennapi izgalmak várnak hát az Adam Green által rendezett film nézőire, engem is roppant mód felcsigáztak. Egyébként is sok a hasonlóság közöttünk: nálunk is hideg van és hózik. Csak én felvonó helyett hólapátra pattanok… Trailer itt nézhető. Magyar mozibemutató? Hm... Kölcsönző?
Módosítás dátuma: 2010. február 11. csütörtök, 17:16
Bővebben...
 
A jó trailer receptje---Brooklys Finest PDF Nyomtatás E-mail
Írta: lidi   
2010. február 09. kedd, 18:54
brooklys-finest-202x300Néha elég egy-egy jó név egy jó promóció és egy ütős trailer..Néha ez is kevés,azonban a nevek a zsebben,az ajánló sokat sejtető és a beharangozás,felvezetés profi , akkor az elmennek az emberek a moziba a filmre ha kell,ha nem...Hogy ez esetben a film megnézése után csalódottan fogunk -e a moziból tavozni vagy sem azt nem tudhatom ,azonban az előkészületek megérdelmenek egy nagy ötöst.A nevek ott vannak a szeren(Richard Gere, Ethan Hawke, Don Cheadle, Jesse Williams, Ellen Barkin, Wesley Snipes), a promótálás időben kezdődött és egy nagyon komoly trailerrel operálnak az alkotók és megpróbálják elérni ,hogy a bemutatón(2010 március) fullon legyenek a filmszínházak.
Garantálom elérik,és hogy csalódni fogunk -e?....csak remélni merem ,hogy nem.
Addig is a film adatlapján hangolódjanak rá a filmre egy trailer erejéig...
Módosítás dátuma: 2010. február 13. szombat, 17:26
 
Filmajánló: Viharsziget PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. február 09. kedd, 17:31
Shutter-Island-0209A történet középpontjában rémisztő titok lappang. Hogyan a bánatban tűnhetett el egy gyilkos női gyógykezelt az Ashecliffe kórház gondosan őrzött cellájából? A kérdés Martin Scorsese Oscar-díjas rendezőt sem hagyta nyugodni, fogta hát kedvenc színész ikonját Leonardo DiCapriót és elhajtotta a sziget zordon falai közé, fölgöngyölítendő a rejtélyt. Mindez történik 1954-ben, a hidegháború kellős közepén. Teddy Daniels rendőrbíró (DiCaprio) és új társa, Chuck Aule (Mark Ruffalo) az igazság kiderítésének rögös útján pszichiáterekkel, agyilag tornagatya és közveszélyes elmebetegekkel találkoznak. Meg egy viharral, nevezzük egyszerűen hurrikánnak. Lesz hát kavarás, rettegés és egyéb móka bőségesen, Dennis Lehane bestseller gyanús regényéből. Bízzunk benne, hogy Scorsese ismét megtalálta önmagát. További szerepekben Ben Kingsley, Max von Sydow, Emily Mortimer, csak néhányukat említve. Trailer, egyéb érdekességek a film adatlapjánál. Magyarországi bemutató – picit csúszva – március 4.
Módosítás dátuma: 2010. február 10. szerda, 21:09
 
«ElsőElőző11121314151617181920KövetkezőUtolsó»

15. oldal / 44
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1