Oldalainkat 33 vendég böngészi

Belépés



Film - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
Filmoldal Archívuma
Box Office február 5-7 PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. február 08. hétfő, 18:59
Box_Office_0208Ami nem sikerült Denzel Washingtonnak, amitől szárnyaszegett angyalként bukdácsolt a Légió, sőt, a fineszes Sherlock Holmes is ráfaragott, azt kedves mosollyal nyugtázta János. Kevésbé rébuszokban csicseregve, a Dear John ismeretlenként és csekélyke huszonötmilliós költségvetéssel a háta mögött második helyre szorította a nyolc hétig egyeduralkodó Avatart. Azért Cameront se kezdjük sajnálni, filmje anyagilag nézve már minden fronton első. Legeslegesleg az észak-amerikai mozikban, az összesítésben pedig már jócskán túl a kétmilliárdon. Ehhez képest satnya bemutatkozással üdvözöl bennünket Travolta papa, Párizsból szeretettel. Hiába a marcona tekintet, rakéták, meg minden, kezdésnek a dobogó legalsó foka vérszegénynek mondható. Mel Gibson matuzsálem korú zsarut játszik, de kőkemény rendrakása megmaradt. A sötétség határán mérsékelt eredményeket produkál, ami elég volt – egészen a negyedik helyig. További lotyogás fölösleges, beszéljenek inkább a számok.
Módosítás dátuma: 2010. február 10. szerda, 01:40
Bővebben...
 
Titánok harca poszterek PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. február 06. szombat, 19:24

Clash_of_the_Titans_poszter_0Az a dörgés, a Titánok harca is áldozatul esett az Avatarnak. A film bemutatóját picit későbbre halasztották, hogy legyen ideje a számítógépes fickóknak 3D-be varázsolni a dolgokat. Mert a legújabb sláger a térhatás - erre szaltózik mindenki -, rogyásig jönnek idén a szemüveg mögül kuksizható produkciók. Perzeusz mester kalandjai is eképp behódolva a divatnak, április másodikán indulnak útjára a tengerentúli mozikban. A látvány jegyében jöjjön néhány fekvőkép fogakkal és egyéb rusnyaságokkal. További izgalmak az adatlapnál, ide kattintva pedig a poszterek. Tavasszal görög mitológiáról és Zeusz gyermekéről dalol a szél.

Módosítás dátuma: 2010. február 08. hétfő, 19:15
Bővebben...
 
Ong-Bak 3 - előzetes PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. február 01. hétfő, 19:04

ong_bak_3.jpgNem tudom, ki hogyan éli meg ezeket az agyatlanságokat. Nekem leginkább a katonaságnál eltöltött vidám hónapok emlékei törnek elő, amikor marcona képpel védtük a hazát. Tarkopaszon, utálattal, három számmal kisebb, vagy nagyobb egyenruhában. Hülyegyerekként kúsztunk, másztunk, és vigyázzba vágtuk magunkat minden agyilag elszaltózott tisztnek. Esténként pedig videóztunk a körletben. Ugyanazokat a Távol-keleti filmeket rogyásig. Történetek sehol, a felhő magasságokba ugrándozó főhős kioszt pár ezer maflást, majd lilára verik, mert összeveztek két cseresznyemagon. De nem gond, hisz mindig van egy őszes hajú mester, akitől húsz perc izzasztó vödörcipelés, fekvőtámaszok és hasonló válogatottan gonosz edzéseket követően megtanulható a harcművészet minden csintalansága. Az Ong-Bak hasonló magvas gondolatokat ébresztett bennem. Hogy mi a fenéről szól, arról lövésem sincs. Viszont püfölik egymást böcsülettel, és az elefántok is szép nagy állatok. Majdnem akkorák, mint a főszereplő Tony Jaa. Jaa? Ez már a harmadik epizód? Trailer következik, főszerepben az ormányos jószágokkal.
Módosítás dátuma: 2010. február 09. kedd, 18:53
Bővebben...
 
Box Office január 29-31 PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. január 31. vasárnap, 19:46

box_office_jan_29-31.jpgJake Sully avatarjának vigyora teljesen érthető. A helyzet az, hogy a Na'viknak alig hat és fél millió dollár szükséges, és máris a legnagyobb mozis bevétel büszke cím tulajdonosai lehetnek Amerikában. Összbevételeket tekintve a Titanic már bőven leverve. Cél most már a kétmilliárd dollár átlépése - jövő héten hótziher meglesz. A luxushajó hosszú uralkodásának vége, irány az óceán feneke! James Cameron rogyásig dicsőített eposzának árnyékában csak a második helyre érkezett Mel Gibson legújabb keménykedése, az Edge of Darkness. A tengernyi vér és akció mellett elmondhatjuk, Minden kút Rómába vezet. Kristen Bell szöszkeség főszereplésével a romantika a dobogó legalsó fokáig jutott! Az élmezőnyhöz sorolható még Dwayne "The Rock" Johnson Fogtündéres családi mókája. A The Tooth Fairy szárnyalása a negyedik, míg az angyalok harmatos röpte, a Légió a hatodik helyig küzdötte magát. Közöttük bolyong Denzel Washington Szent Bibliával a hátán. A lista utolsó harmadában megszokott ismerőseink: Komfortos mennyország, Sherlock Holmes, Alvin és a mókusok 2., sereghajtóként pedig az Egyszerűen bonyolult. Mindez a számok nyelvén:
Módosítás dátuma: 2010. február 06. szombat, 20:39
Bővebben...
 
Takers - előzetes PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. január 31. vasárnap, 11:17

takers-0131.jpgJohn Luessenhop rendezőként zöldfülű, de rágerjedt a bankrablós, lenyúlós filmek sikereire. Az Olasz meló, vagy éppenséggel Brad Pitt és George Clooney nevével jegyzett Ocean's akció/krimik méltán emelték fellegekbe a műfaj ázsióját. Direktorunk kicsi hisztit követően kapott húszmillós büdzsét, amire mondjuk ki nyíltan, zsebpénz, de máris forgathatta saját moziját. A történetben egy csapat minden hájjal megkent zsivány tökéletesen kivitelezett bankrablásokkal kergeti őrületbe a rend éber zsaruit. Mire a rendőrök kettőt pisloghatnának, bottal üthetik a nyomukat. Árulkodó jelek nuku, a hatóságok meg tanácstalanul vakaróznak. Ezek után mi abban a meglepő, ha a bűnözők egy utolsó, de minden eddiginél nagyobb rablásra készülődnek? A főbb szerepekben Hayden (Jedi) Christensen, Paul Walker, Matt Dillon és Idris Elba nyomulnak az utolsó fogásra. A sok tesztoszteron mellett a női vonalat itt is Zoe Saldana erősíti. Ez a csajszi úgy befutott, mint a pesti gyors. A trailer itt nézhető meg. Amerikai premier: május 14.
Módosítás dátuma: 2010. február 08. hétfő, 13:17
Bővebben...
 
The Losers - előzetes PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. január 30. szombat, 11:23

the_losers_01.jpgA skaccok se nem a CIA, nem is az NSA tagjai, de egyéb különleges osztaghoz sincs lövésük. Րk a született vesztesek. Meg kicsit át is vágták őket a palánkon. Saját ügynökségük szeretné a csapatot - hát hogy úgy mondjam - kevésbé élőnek látni. A vád ellenük árulás, meg hasonló adrenalin töcskölő igaztalanságok. Nem is csoda, ha picit  elszáll az agyuk és nyomozgatni kezdenek... Szuper előzetes került napvilágra, tolják seggük alá a jó zenét, dübörögnek az eksönök, mit kéne mondanom? Besóztak rendesen. A film áprilisban érkezik az amerikai mozik műsorára. Némi vizuális adalék. Ja, a képen Zoe Saldana, az Avatar csábos Neytiri-je.    
Módosítás dátuma: 2010. február 03. szerda, 19:42
Bővebben...
 
Hot Tub Time Machine - HD előzetes PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. január 26. kedd, 18:30

hot-tub-time-machine.jpgNégy gyerekkori barátnak akadnak problémái bőven az élettel. Egyiküket dobta a bartátnője, másikuk igazi party-buzi, Nick finoman szólva is papucshős, míg negyedik társuk totálra belehabarodva a videójátékokba. A csapat lúzer orvosolandó a bajokat, kibérel egy síkunyhót búfelejtésre, ahol fiatal korukban életük buliját tartották. A matás, piás, kottarészeg dorbézolás után pislogva tapasztalják, hogy visszakerültek 1986-ba, s kaptak egy esélyt korábbi hibáik kijavítására... A John Cusack főszereplésével készült agymenésről itt hát a trailer, HD-ben. Rögtön R besorolással. Lesz benne cici, néhány lengeség. Ezért a korhatár? USA premier: március 19.   
Módosítás dátuma: 2010. január 31. vasárnap, 11:25
Bővebben...
 
The Spy Next Door - feliratos előzetes PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. január 25. hétfő, 19:04

spy-next-door-the-0125.jpgDzseki - csen. A darabosra tördelt és felettébb korosodó akciósztár megirigyelvén Vin Diesel Gorilla bácsiját, megcsinálta a maga kis bébicsőszös dadus moziját. Mellékesen kém a csávó, FBI, vagy mifene. Aztán a szomszédja megkéri, vigyázzon kicsit a hiperaktív lurkókra. Az egyik csimota azonban letölt egy titkos kódot, ami végett a környéket kémek és bérgyilkosok hada szállja meg. Jönnek hát a szokásos hülyülések, gumibunyók és grimaszok, Jackie próbál roppant vicces lenni. Produkciója azonban inkább kínos, mint mosolyogtató. A sztár legelvakultabb rajongóinak kötelező mozi, másoknak? Előzetes, magyar felirattal, by Pöcök.
Módosítás dátuma: 2010. január 30. szombat, 13:07
Bővebben...
 
«ElsőElőző11121314151617181920KövetkezőUtolsó»

16. oldal / 44
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1