Oldalainkat 51 vendég böngészi

Belépés



Film - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
Paudits Béla élete egyre reménytelenebb
2009. április 20. hétfő, 08:49
paudits_bla.jpgPaudits Bélára az én korosztályom még biztosan emlékszik: gyermekfilmekben nyújtott alakításaira, komikus szerepeire, vagy akár sajátos stílusban előadott dalaira.
Bővebben...
 
Nicolette Sheridanre rájár a rúd
2009. április 19. vasárnap, 10:16
nicolette_sheridan.jpgA filmipart is elérte a gazdasági válság.
Bővebben...
 
Újra együtt az álompár!
2009. április 18. szombat, 10:26
mickey_rourke_kim_basinger.jpgThe Informers címmel mutatták be a héten az amerikai mozikban Mickey Rourke és Kim Basinger legújabb filmjét.
Bővebben...
 
Miatta válik Mel Gibson
2009. április 17. péntek, 09:14
oksana_pochepa.jpgMint arról már hírt adtunk , Mel Gibson házassága válságba jutott egy - akkor még - titokzatos fiatal nő miatt.

Bővebben...
 
Emma Watson nagykorú lett
2009. április 16. csütörtök, 23:16
emma_watson2.jpgEmma Watson, akit Hermione Granger szerepében ismerhettünk meg, betöltötte 18. életévét. Így már legálisan vásárolhat magának alkoholt, s ezzel egyidejűleg belevetette magát az éjszakai életbe a sokak általá szexinek tartott színésznő.

Bővebben...
 
David Duchovny házassága rendbe jön?
2009. április 16. csütörtök, 22:58
david_duchovny.jpgDavid Duchovny karrierjét a Vörös cipellők című erotikus sorozatban kezdte, s ennek köszönhette karrierje beindulását, ugyanis innen hívták meg az X-akták című sorozatba, Mulder ügynök szerepére.

Bővebben...
 
Rosszul lett Julia Roberts partnere
2009. április 15. szerda, 22:52
clive-owen.jpgA színésznő ugyanis imádja a mogyoróvajas kenyeret, és minden forgatási szünetben elmajszolt egy-két szeletet.
Bővebben...
 
Rambo orosz rokonokkal?
2009. április 14. kedd, 09:19
sylvester_stallone.jpgJohn Rambo előszeretettel és fantasztikus elszántséggal küzd Afganisztánban az oroszok ellen.
Sylvester Stallone-nak viszont kiderült, nem csak Olaszországban, de Oroszországban is vannak rokonai. A sztár édesanyja kezdett kutakodni a rokonság után.
Bennfentesek szerint Gorbacsov segítette a kutatást. Amely nem is akármilyen eredménnyel zárult: Ukrajnában rá is bukkantak Valerij Kravcsenkora, aki az ország leggazdagabb embere. És állítólag nagyon hasonlít a sztárra.
E sorok írójaj próbált képet fellelni róla, ezidáig sikertelenül. Így most olvasóimnak  Stallone képével kell beérniük.
 
Bodrogi Gyula holnap 75 éves lesz
2009. április 14. kedd, 09:06
bodrogi_gyula.jpgKi emlékszik már azokra az időkre, amikor Bodrogi Gyula kortárs és klasszikus darabokban lépett fel? Olvasóink többsége minden bizonnyal nem.
Pedig a színész így kezdte pályáját. Aztán átnyergelt a könnyedebb műfajú filmekre. De a televíziós szerepeiről is híres. Hiszen ki ne emlékezne Süsüre vagy Csőr mesterre (a Doktor Bubóból)? Vagy éppen az "idősebbek" a Szomszédok vagy a Linda című sorozatra?
Komikus szerepeit is ismerhetjük. De játszik színházban, tanít a Színház- és Filmművészeti Főiskolán is.
S hogy mi változik 75 évesen? Megkomolyodik. Persze, csak egy nagyon kicsit...
Még nagyon sok boldog születésnapot kívánunk mi is neki!
 
Kate Moss drog nélkül is mutogatja melleit
2009. április 14. kedd, 08:53
kate_moss.jpgKate Moss eddig sem  szégyenlősségéről volt híres. Nem sok olyan porcikája van, amelyet eddig már ne láthattunk volna fotókon.
Az eddigiekkel ellentétben azonban most nem kábítószer és alkohol hatása alatt történt mindez, hiszen az utóbbi időkben legtöbbször azért láthattuk kivillanó testrészeit, mert a színésznő teljesen elveszítette önkontrollját, s fel sem tűnt neki, hogy nem takarja ruha melleit. Most a Love magazin számára készülnek a képek.
Valószínűleg igencsak testre szabott feladat a színésznő számára, bár furcsa lehet, hogy most emlékszik is rá, hogy enyhén hiányos szerelésben mutatkozik.
 
Alföldi még nem lép fel
2009. április 12. vasárnap, 11:06
alfldi_rbert.jpgAlföldi Róbert az elmúlt hét elején szenvedett balesetet a Bárka Színházban a Koldusopera próbája során. A darabban Bicska Maxi szerepét játsza, s az akasztási jelenet során 2 métert zuhant. Zúzódott csípője, bordái, s az arca is megsérült.
Menedzsere elmondta, az arca már rendbe jött, de komoly fájdalmai vannak. Így igazgatóként el tudja látni teendőit, fellépést azonban még nem tud vállalni. Kezdetben otthonról igazgatott, ma már bejár a színházba.
Azt viszont még nem lehet tudni, mikor épül fel a színész-rendező-igazgató teljesen.
 
Hudson-Wilson páros, mi lesz veletek?
2009. április 11. szombat, 12:12
kate_hudson3.jpgMint már oly sokszor bebizonyosodott, a sztárpárok élete sem fenékig tejfel. Kate Hudson és Owen Wilson két éve öli egymás idegeit. Hol együtt vannak, hol szakítanak.
Az egyik szakításuk után Wilson még öngyilkosságot is megkísérelt - a nézők szerencséjére - eredménytelenül.
Akik ismerik a párost, igencsak meglepődtek, amikor újra egymásra találtak, s 1 héttel ezelőtt azt is bejelentették, a nyáron összeházasodnak. Nem is jósoltak nagy jövőt  ennek sem. Ami be is igazoldódott, hiszen azóta újra szakítottak, így aztán minden bizonnyal esküvő sem lesz a nyáron. Vagy ki tudja...
 
Sandra Bullock speciális biztonsági övet terveztet
2009. április 11. szombat, 11:55
sandra_bullock2.jpgSandra Bullock igen erősen kötődik kutyáihoz. Talán azért is, mert mindezidáig nem született saját gyermeke.
Több, mint 10 évvel ezelőtt egy repülőgép csomagterében utaztak akkori házi kedvencei, s a hosszú út során elpusztultak. E tragédia emléke még ma is élénken él emlékeiben.
A minap pedig egy részeg sofőr hajtott neki az autójának, amelyben kutyusai (Ruby és Poppy) is utaztak. Ekkor vetődött fel benne, hogy a tragédia újra megismétlődhet, őket is elveszítheti egy erősebb ütközésben, így most speciális biztonsági övet terveztet az ebek részére, hogy az utazás során biztonságban tudja őket.
 
Mi történt Kirstie Alley-vel?
2009. április 10. péntek, 21:44
kirstie_alley2.jpgKirstie Alley-t a '80-as '90-es években csupa olyan filmben láthattuk, ahol szexbombát alakított. Többek között az Észak és Dél, a Nicsak, ki beszél! sorozat vagy az Elbaltázott nászéjszaka is kapcsolható a nevéhez.
Az utóbbi években azonban egyre ritkábban bukkan fel a nyilvánosság előtt.
A színésznő először a metodista vallást gyakorolta, majd a szcientológiai egyház tagja lett. E vallás azt hirdeti, mindenki fogadja el magát olyannak, amilyen. Kirstie ezt annyira komolyan veszi, hogy egykori alakjának mára már nyoma sincsen, hasa-feneke folyamatosan növekszik, ám a  fogyókúrára - vallása értelmében - nem is gondol. Mindez nem is jelentene problémát, de ennek köszönhetően nem csak az álomnő szerepét, de semmilyet sem osztanak rá a filmkészítők.
 
Keanu Reeves most bizonyí­that!
2009. április 10. péntek, 21:31
keanu_reeves.jpgAz idén is megrendezik a több, mint 30 éves hagyományokra visszatekintő Toyota Pro/Celebrity Race autóversenyt, amelyen minden évben hírességek vesznek részt. A verseny célja, hogy beteg gyerekeken segítsenek. A korábbi években Cameron Diaz, George Lucas, Gene Hackman és Stephen Baldwin is részt vett már a jótékonykodásban.
Mások mellett az idén április 18-án Keanu Reeves és Adrien Brody is rajthoz áll majd. Mindkettőjük célja az, hogy baleset nélkül megússzák a versenyt, amelyet komoly felkészülés előzött meg. (A két színész nem csak ezzel, de külsejük átalakításával is igyekszik e "szerepnek" megfelelni.) Bár a Féktelenül sztárja szeretné, ha kollégái hamarabb kényszerülnének feladni a versenyt. Most majd kiderül, megy-e neki olyan jól, mint a filmvásznon.
 
Hamarosan kezdődik a Red Tails forgatása
2009. április 07. kedd, 21:15
georgelucas.jpgGeorge Lucas 20 éve vár arra, hogy a megfelelő technikai feltételek adottak legyenek filmje elkészítéséhez. Úgy látszik, elérkezett a nagy nap, hiszen hamarosan megkezdődik új filmjének a forgatása, amely a Red Tails címet kapta, s a második világháborúban szolgáló fekete pilótákról szól. (A vörös farkú ördögök voltak az USA légierejének első néger pilótái. - Red Tails) Lucas elmondta, ma már rendelkezésére állnak azok a feltételek, amelyekkel megfelelően látványos filmet tud forgatni. (Nem mintha eddig szűkölködtek volna ebben a filmjei...)
Ma már azt is tudni lehet, a film rendezője Anthony Hemingway lesz, akinek a nevét többek között a Vészhelyzet kapcsán is ismerhetjük. A főbb szerepekben pedig Terrence Howardot, Cuba Gooding Jr.-t és Bryan Cranstont láthatjuk majd.
 
Vége a Vészhelyzetnek
2009. április 07. kedd, 19:38
vszhelyzet.jpg15 évad után leforgatták a Vészhelyzet című sorozat utolsó epizódját is.
A legelső részek forgatókönyvét a népszerű író, Michael Crichton 1974-ben orvostanhallgatóként írta, saját tapasztalatai alapján.
Azóta igen sok színész megfordult a sorozatban, sokuknat éppen ez indította el a világhírnév felé. Valamint 22 Emmy-díjat is nyert az idők folyamán.
Az utolsó évad utolsó részeiben feltűnt sok olyan színész is, aki már régen búcsút mondott a sorozatnak. Egyikük, George Clooney akkora feltűnést keltett a forgatáson, hogy több jelenetet is újra kellett forgatni, mivel a színészek annyira megörültek neki, hogy nem tudták  hitelesen alakítani a drámai jeleneteket. Igaz, a népszerűsége az idők folyamán folyamatosan csökkent, de még így is szórakozást jelentett minden héten a világ több millió emberének.
 
Újabb szí­nész hagyja abba?
2009. április 07. kedd, 19:21
viggo_mortensen2.jpgÚjabb színésznek lett elege Hollywoodból. A minap Viggo Mortensen nyilatkozta, hogy sem kedve, sem energiája nincs már a filmezéshez.
Az 50 éves színész 1985-ben kezdte pályáját. Több népszerű filmben is szerepet kapott, például a Hidalgoban, a Psychoban. Igazán nagy világhírre azonban A gyűrűk ura Aragornjaként tett szert. Tavaly pedig Oscar-díjra is jelölték.
Valószínűleg ezután sem lesznek megélhetési gondjai, hiszen jó festőnek, fotósnak tartják, de  verseket, novellákat is adott már ki. Elképzelései szerint ezeknek fogja szentelni a jövőben idejét.
Hasonló sikereket kívánunk neki, mint amelyeket a színészként elért!

 
Jessica-sztriptí­z
2009. április 05. vasárnap, 09:53
jessica_biel2.jpgJessica Biel legújabb filmje még a bemutatásra vár, ám az IMDB-n máris 9,1 pontra értékelték a rajongók a Powder Blue című filmet.
Sok színésznő várt már tartós népszerűséget egy-egy vetkőzős-sztriptízes jelenettől, most Jessica is belépett ebbe a sorba.
A film karácsonykor játszódik, s több ember sorsa pont egy sztriptízbárban fonódik össze, ahol Biel dolgozik. A színésznő sokat készült a szerepre, kemény edzéseknek vetette alá magát. Még ha a film fő mondani valója nem is ez, jó sokszor bemutatja a begyakorlott mozdulatokat. Azonban teljesen le nem vetkőzött, a legtöbb, amit láthatunk a trailer alapján, oldalról fél pillanatra egyik melle.  A többit meg majd meglátjuk.
 
Matthew McConaughey körül is műbalhé?
2009. április 04. szombat, 09:29
matthew_mcconaughey.jpgMatthew McConaughey imád flörtölni, de elmondása szerint szívében csak párja, Camila Alves brazil modell kap helyet. Nemrégiben még áradoztak  a barátok a közöttük lévő harmóniáról, most azonban elhidegülésről szólnak a hírek.
Közös gyermekük mindössze 8 hónapos, de máris komoly nevelési problémák merültek fel.
A 27 éves anyuka katolikus neveltetésben részesül, s gyermekét is hasonló szellemben szeretné felnevelni. A 39 éves apuka viszont baptista, szemében a katolikus egyház egyenlő a pedofíliával, s szó sem lehet róla, hogy gyermekük hittanra járjon, és elsőáldozó legyen.
Hát nem őrület?!  Wink
 
További cikkeink...
«ElsőElőző11121314151617181920KövetkezőUtolsó»

13. oldal / 20
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1