Oldalainkat 33 vendég böngészi

Belépés



Film - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
Pitt vs. Jolie
2009. április 03. péntek, 09:19
pitt-jolie.jpgIdőről-időre - hogy mi, nézők ne unatkozzunk - felröppen egy-egy hír az Angelina Jolie-Brad Pitt párosról. Hol arról szólnak a hírek, hogy felpofozta Jolie Pittet, mert épp a dadussal találta fura helyzetben, hol Jolie drasztikus fogyókúrájáról olvashatunk. Mindezeket - természetesen - mindig valamely a családhoz közel álló személy szivárogtatja ki, és soha nem nyer sem megerősítést, de cáfolat sincs.
A legújabb hír pedig az, hogy Pitt ultimátumot adott párjának, aki épp egy újabb gyereket kíván örökbe fogadni. A színész választás elé állította: nem lesz addig több gyerek, amíg össze nem házasodnak. Mások még élesebben fogalmaznak: vagy esküvő, vagy szakítás. Ezek az informátorok azt közölték, a színész megunta, hogy amíg Jolie élete, karrierje pereg, ő dadusként otthon van. Kíváncsi tehát rá, hogy Jolie annyira is elkötelezett-e mellette, hogy kimondja a boldogító (?) igent. Hamarosan minden kiderül ... vagy az, hogy ez a hír is csak kacsa... Smile
 
Patrick Swayze válságos állapotban
2009. április 02. csütörtök, 08:24
patrick_swayze22.jpgMint arról már hírt adtunk, Patrick Swayze hasnyálmirigy-rákkal küzd. Egy új kezelésnek köszönhetően állapota stabilizálódott, s egy ideig úgy tűnt, jól van. Ám orvosai közölték vele a végzetes hírt, a daganat mára már átterjedt a májára is, és már bizonyossá vált, nincs segítség.
A színész úgy érzi, napjai meg vannak számlálva, így Los Angelesbe hívta bátyját is, hogy elbúcsúzzon a feleségétől és tőle is.
Patrick annyira legyengült már, hogy gyakran fel sem tud kelni az ágyából, s ha felkel is, nem kap levegőt. Éppen ezért arra kérte a családját és barátait is, készüljenek fel lelkileg közelgő halálára.
A sztár mindőssze 56 éves.
 
Alyson Hannigan anya lett!
2009. április 02. csütörtök, 08:17
alyson_hannigan.jpgAz Amerikai pite szexmániás Michelle-je, az Így jártam anyátokkal Lily-je immáron 35 éves. Pontosan a születésnapján, március 24-én adott életet kislányának, aki az Satyana Denisof nevet kapta.
A színésznő és nála 8 évvel idősebb férje, Alexis Denisof  egy forgatáson találkoztak és szerettek egymásba. 2003-ban pedig össze is házasodtak. A pár az életben teljesen más életet él, mint amilyet a színésznő szerepeiben megszokhattunk. Első szerepe  a Marslakó a mostohám című filmben volt, Dan Aykroyd és Kim Basinger mellett. Ezt követően számos vígjátékban tűnt fel tinédzserként.
Most azonban valószínűleg már végérvényesen felnőtt.
A híradások szerint az anya és gyermeke is jól vannak.
 
Elhunyt Natasha Richardson
2009. március 20. péntek, 09:18
natasha_richardsonp.jpgElhunyt Liam Neeson 45 éves felesége, Natasha Richardson. A színésznő, aki inkább színházi szerepeiről ismert, számos Shakespeare-darabban játszott. Filmes szerepei közül a Nell, a remetelány és az Apád-anyád idejöjjön az ismertebb, de szerepelt Koltay Lajos Este című filmjében is.
Halála egy síbaleset következménye. Egy kezdő pályán esett el, látszólag nagyobb sérülések nélkül megúszta az esést. Az ismerősök elmondása szerint semmiféle sérülése nyoma nem látszott rajta. Orvosai szerint azonban egy vérrög keletkezhetett az agyában, ugyanis később rosszul lett, majd kómába esett. Férje és családja azonnal a kórházba sietett. Majd mindannyian búcsút vettek tőle.
Értesülések szerint a család kérésére kapcsolták le az őt életben tartó gépekről szerda éjjel.
 
Mel Gibson hűtlen?
2009. március 17. kedd, 22:58
mel_gibsonp.jpgAz 53 éves színészt, aki sok nő bálványa, 28 évi házasság után úgy tűnik,  új nő után nézett.
Már tavaly is felröppentek olyan híresztelések, hogy nem csak munkakapcsolat fűzi a fiatal és feltűnően csinos nőhöz. Akkor még sikerült elhárítania a viharfelhőket.
Ám a hétvégén a Costa Ricai strandon, Gibson nyaralójának közelében egy túristának sikerült lefotóznia a színészt egy fiatal nő társaságában. 
Azt, hogy azonos-e a tavalyi hölggyel vagy sem, nem tudhatjuk a képek alapján. Egy azonban bizonyos. Nem Mel 52 éves felesége, Robyn Moore látható a felvételeken. S az is bizonyos, hogy nem csupán munkakapcsolat van közöttük, hiszen többször is megcsókolták egymást a tengerparton.
 
Charlie Sheen ismét apa lett
2009. március 17. kedd, 18:16
charlie_sheenp.jpgA színész tavaly vette feleségül a nála 12 évvel fiatalabb Brooke Muellert, aki lakberendező. A szertartás szűk családi körben zajlott. Sheennek ő a harmadik neje, s döntésük - legalább is most még - helyesnek tűnik. A lakberendező feleség ennek megkoronázásaként a hétvégén ikreknek (Max és Bob) adott életet, a tervezettnél egy hónappal korábban.
Az ifjú anyuka és a gyermekek is jól vannak, a 43 éves apuka pedig igen boldog. Immáron 5 gyerekkel büszkélkedhet, hiszen korábbi házasságaiból már van 3 leánygyermeke. Közülük a legidősebb már 20 éves is elmúlt.
Az új jövevények gyerekszobája már februárban készen állt, s a család elmondása szerint itt csakis jó érezhetik majd magukat.
 
Nicolas Cage beleszeretett Magyarországba
2009. március 16. hétfő, 09:22
nicolas_cagep.jpgMint arról már hírt adtunk , Nicolas Cage Magyarországon forgatta új filmjét.
A színész elhozta hozzánk feleségét és gyermekeit is. A híradások szerint ő és családja is nagyon jól érezte itt magát.
Látták őket, amint bevásárlóközpontban játszott önfeledten gyermekeivel. Gödöllőn fogathajtó leckéket vett, ahol a lovászokkal összehaverkodott, minek következtében még egy helyi kocsmában együtt is söröztek.
De járt családjával az állatkertben, játszóházban. Több múzeumot is meglátogattak, ahol sokat költött művészeti alkotásokra, amelyeket - legnagyobb sajnálatára - nem vihetett ki az orszzágból.
De a filmeseket is elbűvölte sztárallűröktől mentes egyénisége.
 
Kitüntették Détár Enikőt
2009. március 16. hétfő, 09:12
dtr_enikp.jpgA színésznő, aki jelenleg az RTL Klubon műsorvezetőként is tevékenykedik, a napokban rangos kitüntetést vehetett át. Több száz résztvevővel együtt szombaton este az Iparművészeti Múzeumban a Köztársasági Érdemrend lovagkeresztjét vehette át a kulturális minisztertől.
A színésznő elmondta, büszke az elismerésre, nem is számított rá. A Magyar online értesülése szerint, amikor megkapta a levelet, amelyben tájékoztatták az elismerésről, éppen egy forgatásról ért haza, s büntetésnek gondolta, ki sem bontotta a borítékot, csak amikor már lehiggadt, de még akkor sem akart hinni a szemének.
Gratulálunk neki, és a többi kitüntetettnek is.
 
Lindsay Lohant keresi a rendőrség
2009. március 15. vasárnap, 16:51
lindsay_lohanp.jpgMég 2007-ben ítélte el a bíróság a színésznőt ittas vezetésért. Akkor a 36 hónapos próbaidőre bocsátásának feltételei voltak egy 18 hónapos alkoholelvonó kúrán  való részvétel, valamint 10 nap közmunka.  A hírek szerint ez előbbit nem teljesítette, amelyet azonban a Lohan ügyvédje cáfolt.
A leszbikusságával kérkedő színésznőre egyébként is rájár a rúd, más hírek szerint ugyanis nemrégiben A Prive szórakozóhelyen látták vitatkozni őket kedvesével (Samantha Ronson - aki itt dj), amikor is Lohan egy őt fotózó riporter szerint úgy kiborult, hogy olyannak még sohasem látta. Nem is együtt távoztak, hanem külön kocsin.
A rendőrség azért bízik benne, legalább náluk jelentkezik.  Laughing

 
Mickey Rourke visszatért - de hogyan?
2009. március 08. vasárnap, 12:25
mickey_rourke00.jpgMickey Rourke-ot az utóbbi években nem kényeztették el a szakmai sikerek. Az elmúlt időszakban veteránbokszolóként is tevékenykedett. A színész jó néhány elismerést kapott a Pankrátor című filmben nyújtott alakításáért, s még Oscar-díjra is jelölték. Ám legnagyobb feltűnést új külseje eredményezett, amely már nyomokban sem emlékeztet régi énjére.
Minden bizonnnyal számtalan plasztikai műtéten esett át a színész, hogy eltört arc- és orrcsontját helyre pofozzák, de a kép tanúsága szerint haja, homloka, teljes arcberendezése is megváltozott. S a legtermészetellenesebb dús ajka. Ez a férfi (?) már egyáltalán nem emlékeztet a régi macsóra.

 
Jennifer Aniston életében először anyaszerepben!
2009. március 08. vasárnap, 12:01
marley_meg_n.jpgJennifer a romantikus szerepeive vált ismertté, valamint a Jóbarátok című sorozatból ismerhetjük. A színésznőnek már éppen kezdett elege lenni a romantikus szerepekből, amikor végre a Marley meg én című filmben családanyát alakíthatott. Elmondása szerint eddig csak terhes nőt alakított. A film 15 évet ölel át, így volt alkalma gyakorolni az anya szerepet. Élvezte a forgatást, a gyerekekkel való együttdolgozást.
Nagyon szívéhez nőtt a filmben szereplő labrador is, elgondolkodott rajta, hogy magához veszi két saját kutyája mellé. Rájött azonban, nem tudna annyit foglalkozni vele, amennyire e kutyának szüksége lenne. Így aztán a forgatás végeztével könnyes búcsút vettek egymástól.
 
A középpontban ismét Pamela melle
2009. március 08. vasárnap, 11:50
pamelamell.jpgVivienne Westwood párizsi divatbemutatójának egyik fő attrakciója Pamela Anderson volt. A leginkább kebleiről ismert színésznő az általa tervezett ruhában libbent a kifutóra.
Pamela otthonosan mozgott a fekete estélyi ruhában, amely a fináléban egyszer csak félrecsúszott... Azt talán csak ő maga tudná megmondani, a produkció mennyire volt előre eltervezett, s mennyire nem, de tény, a kifutón valami csoda folytán egyszer csak elővillant egyik implantátumokkal dúsított bal keble. Sem a látvány, sem a ruha nem dobogtatta meg hevesebben a nézők szívét. A színésznő nem esett kétségbe, megigazította a ruhát, majd visszasétált a színfalak mögé.
Hát igen, bizonyos méret felett már ezek a testrészek is képesek önálló életet élni...
 
Szí­vműtétre vár a hí­res komikus szí­nész
2009. március 08. vasárnap, 09:49
robin_williams00002.jpgAnnak ellenére, hogy drámai alakításai is vannak, Robin Willams-t mindenki olyan színészként ismeri, aki nevettet, szórakoztat. Éppen egy ilyen, 80 állomásos egyszemélyes kabaréturné közepén lett rosszul, légzési nehézségei támadtak.
Életéért sokan aggódnak, hiszen komoly szívműtét vár a színészre. Ismerősei elmondása szerint a színész nagyon megijedt, amikor rosszul  lett. Nem akart meghalni. Noha évek óta küzd alkohol porblémákkal, szeret élni.
Orvosai szerint leghamarabb ősszel térhet vissza a színpadra, addig sokat kell pihennie. Elérzékenyült a sok-sok jókívánság és aggodalom láttán, hiszen jó érzés, hogy ennyien szeretik.
 
2010-ben újabb Robin Hood!
2009. március 01. vasárnap, 11:23
crowe.jpgA Universal filmstúdió 130 millió dolláros költségvetésű (31 milliárd forint) kalandfilmjének forgatása áprilisban kezdődik Londonban - írta a Variety című szaklap.
A produkció régóta érlelődik, korábban Nottingham munkacímen futott, de ezt meg fogják változtatni. A forgatókönyvet is többször átírták, a legutóbbi verziót Brian Helgeland készítette.
Scott az eredeti történelmi környezetbe akarja helyezni a történetet, amiben Robin (Russell Crowe) elárvult gyermekként cseperedik fel, s a nottinghami emberek között talál barátokra. Szerelme, Marian erős, független nő.
Ezt a szerepet eredetileg Sienna Millernek kínálták fel, ám tavalyi visszalépése után Crowe ausztrál honfitársára, Cate Blanchettre esett a választás.A 40 éves Oscar-díjas színésznőt legutóbb a Benjamin Button különös életében láthatta a közönség.Az új Robin Hood-film várhatóan 2010-ben kerül majd a mozikba. (Forrás:MTI)
 
Salma Hayek férjhez ment
2009. március 01. vasárnap, 11:14
salma_hayek.jpegSalma Hayek Valentin napon, titokban ment hozzá gyermeke édesapjához, a milliárdos üzletemberhez, Francois-Henri Pinaulthoz.
A két híresség 2006 óta él viharos kapcsolatban, majd nem sokkal gyermekük születése után szakítottak - végleg. Később új esélyt adtak egymásnak, úgy látszik, sikeresen.
Bár a pletykák szerint, ez egy látszatházasság, amely szerződésen alapul. Az üzletember biztosítja az anyagi hátteret, hogy a színésznő és gyermeke semmiben ne szenvedjenek hiányt, cserébe fennmarad a házasság látszata, Hayek bizonyos rendezvényeken megjelenik férjével. Állítólagosan még a szexuális együttlétek számát is szabályozza a szerződés.
Mindezt alátámasztani látszik, hogy az esküvő óta sehol sem jelent meg a pár együtt, s azóta is külön kontinensen élnek.
 
Ennyit jelent "néhány" Oscar?
2009. március 01. vasárnap, 11:03
freida_pinto.jpgFreida Pinto pózol az indiai Vogue címlapján márciusban. A színésznő pályáját modellként kezdte, ám egyetlen magazin címlapján sem szerepelt - eddig.
A megjegyzésekre, amelyek arra irányultak, miért nem indiai öltözékben látható, azt felelte, hogy ő már egy nemzetközi sztár.
Azóta több magazin is lecsapott a Gettómilliomos  sztárjára.
Freida Pinto - mint minden gyerek - ötéves kora óta álmodott arról, hogy színésznő lesz. Ez a vágya olyannyira valóra vált, hogy máris megkapta a következő ajánlatot, mégpedg nem is akárkitől, Woody Allentől. Színésztársai pedig Naomi Watts, Sir Anthony Hopkins és Josh Brolin lesznek, 2010-ben kerül a mozikba.
 
Ejnye Orlando!
2009. február 28. szombat, 10:50
orlando_bloom.jpgOrlando Bloom és barátnője között még mindig dúl a szerelem. Korábban már több hír is jelent meg róluk: hol a barátnője, Miranda Kerr lejtett szexis táncot, máskor Orlando jelent meg a nyilvánosság előtt félmeztelen legúabb tetoválásait mutogatva.
Ám párosban sem először kerültek a média szeme elé. A múltorában egy szórakozóhelyen lépett Miranda kedvese lába közé és a közönség gyönyörködtetésére lejtettek szexis táncot.
A minap pedig Sydney-ben egy hotel erkélyén csaknem meztelenül folytattak vad csókcsatát a fotósok legnagyobb örömére. Ezzel is bizonyítva, kettőjük között töretlenül dúl a szerelem, annak ellenére, hogy Miranda - a hírek szerint - többször megcsalta kedvesét.
 
A legjobb női mellékszereplő
2009. február 28. szombat, 10:39
penelope_cruz.jpgPenelopé Cruzt, a spanyol színésznőt mindig is imádták a rendezők. Az idén most már ő is imádhatja a rendezőket, hiszen a Vicky Christina Barcelonában alakított szerepéért hazavihette a  legjobb női mellékszerepnőnek járó  Oscar-szobrocskát.
A színésznő 2 órát kapott a forgatókönyv elolvasására, s egyből beleszeretett a temperamentumos latin hisztérika szerepébe. Egyúttal másik álma is teljesült, együtt dolgozhatott Woody Allennel.
A díjkiosztó gálán barátja, Javier Bardem nélkül jelent meg, akivel a hírek szerint megromlott a kapcsolata. Megállapodtak, hogy 1 évig nem vállalnak szerepet, csak egymásnak élnek, ám a színész elfogadta Alejandro Innaritu rendező ajánlatát.
 
A 81. Oscar jelöltjei
2009. január 27. kedd, 19:36

oscar.pngNyilvánosságra hozták a 2009. február 22-én kiosztásra kerülő 81. Oscar-díj jelöltjeinek listáját.

A 81. Oscar jelöltjei
Az év legjobb filmje:

Benjamin Button különös élete
Frost/Nixon
Milk
A felolvasó
Gettó milliomos

Bővebben...
 
Valkűr: mint a Titanic
2009. január 27. kedd, 19:19

bryan singer.jpg

Bryan Singer rendező szereti a kihívásokat. Az elmúlt két évtized legravaszabb krimije, a Közönséges bűnözők után szupersztárt csinált az X-Men tagjaiból, újraélesztette Superman-t, és most készített egy fordulatos, izgalmas thrillert, amelynek csak egy baja van: mindenki tudja a végét. Pedig a Hitler meggyilkolását tervező német katonatisztek összeesküvéséről szóló Valkűr (Valkyre, hazai bemutató: február 19.), melynek főszerepét Tom Cruise alakítja, a rendező szerint elsősorban nem történelmi film, hanem fordulatos, feszült thriller.

- A történetet talán nem sokan ismerik - nyilatkozta a rendező filmje szerdai londoni gálavetítése után -, de azért azt még Amerikában is mindenki tudja, hogy hogyan végződik: Hitlerrel nem merénylet végzett, és nem így ért véget a II. világháború. Na és? Nekem erről már a munka elejétől kezdve mindig a Titanic jutott eszembe: a mi mozink is olyan, mint Cameron filmje. Minden néző tudta, hogy a hajót nem fogják megmenteni: de attól még érdekes marad, hogy hogyan süllyed el, melyik pillanatban üt be a baj, és ki éli túl a kalandot. A vég nálunk is biztos. De addig bőven van alkalom meglepni és megijeszteni a nézőt. Forrás: IC Press

 
További cikkeink...
«ElsőElőző11121314151617181920KövetkezőUtolsó»

14. oldal / 20
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1