Oldalainkat 43 vendég böngészi

Belépés



Film - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
Mi történt Lindsay Lohan melleivel?
2008. október 11. szombat, 21:24
{mosimage}Kolléganőit egyébként is bosszantja Lindsay Lohan, mivel nyomós ok kell neki ahhoz, hogy melltartót vegyen fel. A rosszmájúak szerint 10 év múlva a térdéig fog érni, ha így folytatja. Ha a térdéig nem is, de a minap látványos növekedésnek lehettek tanúi a járó-kelők. A színésznő barátnőjével indult vásárolni, amikor is ismét "elfelejtett" melltartót venni. A fekete blúz alatt is feltűnően nagynak tűntek a keblei.
El is indultak a találgatások, hogy vajon mi történhetett. Ezeddig két verzió látott napvilágot: az egyik szerint a színésznő már régen szeretett volna gyereket, s most hormonkezelésen vesz részt, hogy ez megvalósulhasson, s ennek következménye. Mások szerint egyszerűen megnagyobbíttatta kebleit.
 
George Clooney egyedül szeret nyaralni
2008. október 11. szombat, 21:10
{mosimage}Egyedül pihen Puerto Ricoban George Clooney. A színész azt nyilatkozta, sokkal jobban érzi így magát, mintha egy barátnővel érkezett volna. Sőt, azt is bevallotta, idegesítik a nők: "Ha az embernek barátnője van, az megnyomorítja az életét. Soha nem csinálhatom azt, amit én akarok, állandóan vásárolni, és különböző programokra kell járni. Ráadásul egyes nőknek be nem áll a szájuk. Rájöttem, tulajdonképpen engem egyre jobban idegesítenek a nők. Így az a legegyszerűbb, ha egyedül vagyok."
Természetesen, a színész nyaralás közben sincs egyedül, egy paparazzi megörökítette, amint a luxusszálloda medencéjének partján üldögélve egy forgatókönyv szövegét magolgatta.
Bővebben...
 
Ellopták James Bond arany pisztolyát
2008. október 11. szombat, 19:32
{mosimage}Egy hertfordshire-i stúdióból eltűnt az az aranypisztoly, amely az 1974-es James Bond filmben szerepelt, amely Az aranypisztolyos férfi címet viselte.A tényt pénteken este jelentették a rendőrségnek. Ezt a fegyvert használta Christopher Lee (Scaramanga), amikor másodszor akarta megölni Roger Moore-t (aki ekkor alakította másodszor a brit titkosügynököt). A filmben egy tollból, egy cigarettásdobozból és egy öngyújtóból készíti el a színész a fegyvert. A stúdió azt reméli, a pisztolyt esetleg egy Bond-gyűjtőnek próbálják majd eladni, aki segítheti esetlegesen a nyomozást. Ennek értéke egyébként 80 ezer font (több mint 26 millió forint). Roger Moore szóviviője viccesen megjegyezte: "kérdezzék inkább Christopher Lee-t, vagy inkább kutassák át a házát".
 
Botrány érik Angelina Jolie körül
2008. október 11. szombat, 19:16
{mosimage}2005-ben Brad Pittel szerepelt Angelina Jolie a W magazin címlapján, s most újra oda kerül.Ha a képet jobban megnézzük, láthatjuk, egy kéz nyúl bal melléért. A kép mellett megjelent interúban a következőket nyilatkozta a színésznő: „Egy olyan férfival vagyok együtt, aki eleget fejlődött ahhoz, hogy szebbnek lássa a testem amiatt az út miatt, amit megtett, és, amit teremtett. Tényleg így látja. Úgyhogy én tényleg még szexibbnek érzem magam”.
A színésznő a szoptatást szerette volna népszerűsíteni, ám sokak szerint e kép túlmegy minden határon. „A nyilvános szoptatás sokkal kevesebbet fed fel, mint amennyit a vörös szőnyegen felfednek..."- nyilatkozta egy szoptatásért küzdő szervezet. Ám, mint ahogy már mások esetében is bebizonyosodott, nem mindenki tartja e képeket ízlésesnek, bemutathatónak.
 
Kevin Spacey még mindig szexi
2008. október 05. vasárnap, 19:51
{mosimage}A színész karrierjét az utóbbi években háttérbe szorította, ideje legnagyobb részét színházi rendezésekkel töltötte.London egyik legpatinásabb és legrégebbi színházában nagysikerű darabokat rendezett. Mindemellett filmes karrierjét sem hanyagolta el. Azt, hogy mindkét területen maximálisan helyt tudott állni, annak köszönheti, hogy a színházi csapattal az évek folyamán remekül összecsiszolódtak, így most már könnyebben tud másra is figyelni. Az elmúlt évben már 3 filmszerepe is volt.
Az idén mutatták be a 21 – Las Vegas ostroma című filmet. Ebben  egy statisztika professzort alakít, aki diákjaival elindul, hogy meghódítsa Las Vegast. A film azt mutatja be, mi történik, ha egy  csapat fiatal hirtelen nagyobb összeghez jut, milyen változásokon megy át személyiségük, milyen emberekké alakulnak.
 
Ghost in the Shell – Solid State Society
2008. október 05. vasárnap, 19:06
{mosimage}Magyarországon először októbertől a Music Television műsorán láthatjuk a nagysikerű japán animációs sorozat, a Ghost in the Shell - Stand Alone Complex. Masamune Shirow képregényéből született az animációs film 1995-ben, Japánban. Legutóbb 2004-ben készült belőle film, Ghost in the Shell – Innocence címmel, ezt követte a most hozzánk érkező sorozat, a Ghost in the Shell - Stand Alone Complex. Míg mi csak most ismerkedhetünk meg a külföldön már kultusznak számító mozival, Steven Spielberg már a moziváltozatát tervezi. Az egész estés 3D-s film már élő szereplőkkel fog készülni.

 
A Walt Disney három projectjékben is szerepet vállal a Golden Globe dí­jas szí­nész
2008. október 05. vasárnap, 18:46
{mosimage}Rövidesen folytatódik a Karib-tenger kalózai. A rendező, Gore Verbinski elmondta, hogy ugyan még nem körvonalazódott a stáblista, de Jack Sparrow szerepében újra Johnny Deppet láthatjuk majd.
Másik szerep az Alice csodaországban című Tim Burton produkcióban várja, ahol is a Kalapost játsza majd ő. A filmet azonban sajnos legkorábban 2010-ben láthatjuk. Tim és Johnny már több produkcióban is dolgozott együtt, például az Álmos völgy legendájában és a Charlie és a csokigyárban.
Ugyancsak 2010-re várható A magányos lovas című rádió és tévéfilmsorozat filmváltozatának bemutatója. A főszereplő személyét még homály fedi, ám a Tonto nevű indián figura szerepére szintén Johnnyt kérték fel. Saját bevallása szerint dédnagyanyja valódi cherokee indián volt, így - állítólag - a szerep a vérében van. Az is biztos, hogy nem ez az első alkalom, amikor indiánt alakít, hisz saját filmjében, A halál árában is ilyen szerepben tündökölt.
 
A Melrose Place sztárja gyógyszerek hatása alatt vezetett
2008. október 05. vasárnap, 18:33
{mosimage}Santa Barbara főútján kiszámíthatatlanul és kacskaringózva haladt egy autó, amíg keresztbe nem állt, a forgalmat akadályozva. A gépjárművet a Merlose Place sztárja, Heather Locklear vezette. Amikor a rendőrök a helyszínre érkeztek, a színésznő szemlátomást zavart volt, arcát napszemüveg fedte. A kapitányságon együttműködő volt, alávetette magát az alkohol és drogteszteknek. Alkoholt nem, de rengeteg, csak receptre kapható gyógyszert találtak a szervezetében. Tiltott szerek használata miatt letartóztatták, majd hét óra múlva kiengedték.
A színésznő két hónapja hagyta el azt a szanatóriumot, ahol gyógyszerfüggőségét és hangulatzavarait kezelték, a jelek szerint a gyógyulása nem sikerült tökéletesre. Azóta is rengeteg nyugtatót szed, amelyekkel nem is szabadna vezetnie.
 
Van vagy nincs?
2008. október 05. vasárnap, 17:44
{mosimage}Ellentmondásos híresztelések keringenek arról, létezik-e avagy sem az a bizonyos házi szexvideo, amin Britney Spears látható egy szál rózsaszín parókában lesifotós barátjával, aki Adnan Ghalib. Britney akkoriban elkeseredett és instabil volt, gyakorta váltogatta partnereit, ám hosszabb időt Adnan Ghalib mellett töltött. Állítólag éppen emiatt a video miatt szakított vele vonakodva. A külföldi sajtó egy része állítja, hogy létezik, a másik,  igyekszik ezt megcáfolni. A két érintett ügyvédei munkához láttak. Adnan Ghalib ügyvédei a video létezését igyekeznek cáfolni,  míg az énekesnő ügyvédei a video nyilvánosságra kerülését igyekeznek megakadályozni.
Mi, kívülállók majd csak  a végén (vagy sohasem) tudjuk meg az igazságot.


 
Október 2-tól mozikban az új magyar sikerfilm
2008. szeptember 29. hétfő, 15:08
{mosimage}Október 3-tól vetítik a hazai mozik Gigor Attila A Nyomozó című filmjét. A film műfaját tekintve dráma, thriller. Főhőse Makláv Tibor (Anger Zsolt), akinek egy vadidegen embert kell megölnie ahhoz, hogy beteg édesanyján (Kassai Ilona) segíthessen. S hogy mi történik ezután? Megtudhatjuk majd a filmből...
A főbb szerepekben még: Rezes Judit,  Terhes Sándor, Tóth Ildikó, Kerekes Éva, Zágoni Zsolt.
A film számtalan díjat kapott a 39. Magyar Filmszemlén és a 43. Karlovy Vary Nemzetközi Filmfesztiválon.
 
Elhunyt Paul Newman
2008. szeptember 27. szombat, 19:52
{mosimage}Szóvivőjének szombati közlése szerint 83 éves korában elhunyt a kétszeres Oscar-díjas Paul Newman. Halálának közvetlen okát nem közölték, ám  ismeretes, hogy hónapok óta rákkal küzdött.
Karrierje az ötvenes évektől töretlen volt. Kezdetben a "szépfiú"szerepét osztották rá, de ő e skatulyából hamarosan kitört.Az első Oscar-díját  életművéért, a másodikat pedig a Pénz színe című filmben nyújtott alakításáért kapta.
A számtalan egyéb díjjal is büszkélkedő színész szenvedélyes autóversenyző is volt. Jótékonysági tevékenysége is jelentős.
Bővebben...
 
Bejött a Szex és New York mozi… lesz folytatás?
2008. szeptember 27. szombat, 14:24
{mosimage} Sarah Jessica Parker számára a világhírt a hat évadot megélt Szex és New York tévésorozatnak köszönheti, melyben a szókimondó újságírónőt, Carrie Bradshaw-t, alakítja. A sorozatból készült mozifilmben nem csak szereplőként, de producerként is közreműködött. "A produceri teendők óriási kihívást jelentettek számomra, a forgatás pedig felért egy álommal.”

Nem tartja kizártnak, hogy a már nem igazán szingli New York-i csajok visszatérnek a vászonra, tekintettel a sorozatot követő mozi nagy sikerére. Minden azon múlik, milyen sztorival sikerül a készítőknek előállni.

Ha nem tudunk olyat felmutatni, ami érdekli a közönséget, akkor nem fogjuk megcsinálni.” – nyilatkozta.

 
Will Smith túlságosan engedékeny apa
2008. szeptember 27. szombat, 13:58
{mosimage}A színész felesége, Jada Pinkett szintén szakmabeli, de amíg a gyerekeik kicsik voltak, nem vállalt munkát. Jada most arról panaszkodott, Will mennyire megnehezítette a nevelésüket. A 37 éves feleség a közelmúltban arról tárgyalt, hogy szeretne visszatérni a munkába, és szerepet kapott egy drámában, amelyben egy egyedülálló édesanyát alakít majd. 

Az már korábban is köztudott volt, hogy a házasságban Jada hordja a nadrágot, és úgy tűnik, ez a gyereknevelésben sincs másként. Az édesanya igyekszik kemény kézzel fogni a gyerekeket, de Will teljesen az ellenkezőjét teszi „Ha gyerekek csokitortát szeretnének vacsorázni, Will szemrebbenés nélkül vesz nekik. Amikor pedig hazaérek, és rákérdezek, mit ettek, simán letagadják.”

Bővebben...
 
Sharon Stone elvesztette fia fölött a gyámságot
2008. szeptember 27. szombat, 13:50
{mosimage} Sharon Stone eddig megosztotta volt férjével a nyolc éves fiuk feletti gyámságot, de egy váratlan bírósági döntés szerint a Roan nevű fiuk feletti teljes gyámság mostantól kezdve a volt férjet, Phil Bronsteint illeti meg,  Sharont pedig csak a láthatás joga. Egy szeptember 12-i meghallgatás bírósági dokumentumai szerint Stone-tól azért vonták meg a gyámságot, mert a színésznő nem teljesítette a gyámság megtartásához szükséges feltételeket. Az apa pedig jobb, stabilabb otthont tud biztosítani a gyermek számára.
A színésznő és Bronstein házassága hat évig tartott, Roant egyhetes korában fogadták örökbe. Stone válása óta még két kisfiút vett a nevére, akiket egyedül nevel: Quinn Kelly kétéves, Laird Vonne pedig három.

 

Bővebben...
 
Lego figura lett Madonnából
2008. szeptember 27. szombat, 13:24
{mosimage} Lego figurát mintáztak Madonnáról a Lego emberkék 30. születésnapja alkalmából, írja a The Sun. A jubileum kapcsán nem csak az énekesnőt örökítették meg műanyag figuraként, hasonló megtiszteltetésben részesült többek között David és Victoria Beckham, Amy Winehouse, Brad Pitt és Angelina Jolie is. 1978 óta négy milliárd Lego figurát adtak el, az első mini figura pedig egy rendőrt ábrázolt.
A kezdetben semleges arckifejezés mára megváltozott, a ’80-as évek végén megjelenő kalózfigurákkal a rosszkedv és a gonoszság is megjelent. Még az űrbe is kijutottak, hiszen a 2003-ban indult Mars expedíciók két figurát is magukkal vittek.

 

 
Első gyerekével terhes Mel C a Spice Girls énekesnője
2008. augusztus 24. vasárnap, 11:25
{mosimage}Melanie Chrisholm, azaz Mel C, az egykori Spice Girls lánycsapat énekesnője nemrég bevallotta első gyerekével terhes, az énekesnő már alig várja gyereke érkezését, írja a telegraph.co.uk. A 34 éves énekesnő és partnere Thomas Starr, akivel hat éve alkotnak egy párt, azt nyilatkozták, rendkívülien örvendenek a gyerekáldásnak. "Melanie a kilencedik mennyországban van, amióta megtudta anyuka lesz. A lányok (a Spice Girls lányai) is örvendenek neki, és minden jótanácsokkal ellátják majd." - nyilatkozta az énekesnő egyik jóbarátja. "Szeretem a gyerekeket, a legjobb a Spice Girls turnéi alatt az volt, hogy megismerhettek kolléganőim gyerekeit. Tudom, hogy a jövőben a gyerekek életem részévé válnak." - nyilatkozta Mel C, aki többször hangoztatta már, hogy szívesen vállalná az anyuka szerepet.
 
Jennifer Garner ismét terhes
2008. augusztus 24. vasárnap, 11:22
{mosimage}Jennifer Garner színésznő szerdán bejelentett ismét terhes, férjével, Ben Affleckel második gyereküket várják, aki vélhetően jövő év elején jön a világra, adja hírül a People magazin. "Nagyon örvendünk, látható is" - nyilatkozta Garner az Access Hollywood riporterének a Walt Disney egyik partyján. A színésznő viccesnek tartja a bulvárlapok találgatásait. Jennifer Garnernek és Ben Afflecknek van már egy közös kislánya, aki a Violet nevet viseli. A színész házaspár a Daredevil című film forgatásán ismerte meg egymást.
 
Fogyásáról vallott Britney Spears
2008. augusztus 24. vasárnap, 11:21
{mosimage}Ezen a héten már másodjára kerül Britney Spears amerikai pop énekesnő az OK! magazin címlapjára. Britney Spearsnek sikerült újra visszanyernie régi alakját erről mesélt a magazinnak. "Egészségesebb vagyok mint valaha. Nem eszek egyáltalán cukrot, nem nyúlok a gyümölcsökhöz vagy a gyümölcslevekhez, éppen cukortartalmúk miatt. Csirkét, hala, rizst és avokádót eszek. A reggelim tojásfehérjéből áll, ebédre pedig pulyka burgert eszek. Megpróbálok napi 1200 kalóriánál kevesebbet enni. Lehet, hogy ez kevésnek tűnik, de elég sok olyan élelmiszert van amit fogyaszthatok." - nyilatkozta Britney Spears. Britney ötször végez fizikai gyakorlatokat egy héten, hogy megtarthatja bombázó alakját. Az énekesnő új életviteléről a szakemberek csak dicsérő szavakkal tudnak beszélni. Valóban a képek is azt bizonyítják, hogy visszakapta régi formáját.
 
Ricky Martin ikrek apukája lett
2008. augusztus 24. vasárnap, 11:17
{mosimage}Ricky Martinnak számára lejárt a Livin' la vida loca korszak. A latin szupersztár két ikergyerek apukája lett, akiket egy béranya hozott a világra, adja hírül a People magazin. Gyerekei születtek Ricky Martin énekesnek. A két kicsit egy béranya hozta a világra, mindketten egészségesek, apukájuk pedig mindig mellettük van, adta hírül az énekes sajtosa. A People magazin szerint a 36 éves Rickyt rendkívül elbűvölik az ikrek, éppen ezért év végéig elzárkózik a média elől, hogy minden idejét két gyerekének tudja szentelni.
 
Hazaengedték Elizabeth Taylort
2008. augusztus 24. vasárnap, 11:16
{mosimage}Hazaengedték a kórházból Elizabeth Taylor színésznőt, aki mivel már jól van kirándulását tervezi, valószínűleg Európát és a Hawaii szigeteket látogatja meg. A színésznő képviselője még nem nyilatkozott a felröppenő hírekről. A 76 éves színésznőt múlt hónapban utalták be egy Los Angeles-i kórházba, súlyos egészségügyi panaszokkal. Akkor a sajtó arról cikkezett, hogy a színésznő állapota rendkívül súlyos, ezt hozzátartozói azonban cáfolták. A két Oscár díjas színésznőnek viharos élete volt, életét minden bulvárlap szívesen ecsetelgette. Az utóbbi időben Elizabeth Taylor egészségügyi problémái miatt távol tartja magát a médiától és a filmforgatásoktól.
 
«ElsőElőző11121314151617181920KövetkezőUtolsó»

19. oldal / 20
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1