Oldalainkat 41 vendég böngészi

BelépésFilm - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
Star Wars III - A sith-ek bosszúja - bakisszemmel
Írta: Kenobi   
2010. január 27. szerda, 20:08

star-wars-episode-iii-revenge-of-the-sith-01.jpg A Star Wars univerzumon nemzedékek nőttek fel. Az ERՐ jó és sötét oldalának küzdelme, a jellegzetes köpönyegben caplató Jedi lovagok és a látványos űrcsaták az újabb epizódokban már bőven találkoztak a szuperszámítógépek kezelőivel, akik gondosan fésülték el a filmek bénázásait. Mégis, e tüzetes átvizsgálás után is maradtak „ügyesebb” bakik, amik átcsúszva a rostán, mosolyt fakaszthatnak a szemfüles észrevevőik arcára. Abba pedig belegondolni is szörnyű, hogy mindig akadnak csúnya, galád emberek, finoman nevezve, rettenthetetlen bakivadászok, akik nem átallják, és közprédává teszik azokat. Mert az ERՐ a bakikkal van!

star-wars-episode-iii-revenge-of-the-sith-02.jpg star-wars-episode-iii-revenge-of-the-sith-03.jpg•    Amikor Anakin és Obi-Wan szembeszállnak Dooku gróffal, Anakin fénykardja nem ad ki hangot a bekapcsoláskor. A nem kínai gyártmányúak hangtompítós üzemmóddal is rendelkeznek.

•    Anakin hajának hossza és fazonja rendszeresen változik a filmben. Egy ifjú Jedinek még a frizurája is kiforratlan.

•    Obi-Wan és Anakin a föderációs hajón jónáhány robotot pusztítanak el, de a liftben aztán egyetlen droidmaradványt sem lehet látni, pedig teli kéne lenni törmelékekkel. Önmaguk eltakarítására programozva?

•    Amikor Anakin és Obi-Wan három év távollét után visszatérnek a Coruscantra, Padmé azzal a hírrel fogadja kedvesét, hogy hamarosan gyermekük várható. Anakin meg sem lepődik a hírre. Hm. Még elhiszi, a gyereket a gólya hozza mesét?

•    Grievous tábornoknak összesen tizenkét ujja van, néhány felvételen azonban csak tízet láthatunk. Nehéz feladat lehet a kesztyűvásárlás.

•    Miközben Sidioust ellöki Yoda az irodájában, egy pillanatra láthatóvá válik a dublőr keze. Sidiousnak öreg, csontos keze van, itt pedig egy fiatal férfikezet láthatunk. Az ERՐ nemcsak sötét, fiatalít is?

•    Amikor Vader a csapatával a Jedi templomhoz vonul, a katonák menetelésének hangja szigorú rendben zajlik, de a képen látható lépésekhez képest a hang el van maradva, ráadásul a katonák gyakran nem is egyszerre lépnek. Aki nem lép egyszerre, nem kap rétest estére.

Kenobi


star-wars-episode-iii-revenge-of-the-sith-04.jpg star-wars-episode-iii-revenge-of-the-sith-05.jpgMódosítás dátuma: 2010. február 07. vasárnap, 18:01
 
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1