Oldalainkat 20 vendég böngészi

BelépésFilm - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
S.W.A.T.
Írta: lidi   
2008. szeptember 07. vasárnap, 15:15

S.A.B.L.O.N.

Sajnos van egy rossz tulajdonságom-a feleségem szerint több is van-: elég szkeptikus vagyok a menőnek kikiáltott hollívúdi szuperprodukciók láttán, hallatán.
Azt gondolom, erről csak a filmes nagyágyúk tehetnek, akik, minél több szart akarnak letolni a torkunkon, akció címén. A legtöbb sajnos mindig ugyanaz, új köntösbe bújtatva, néha még a ruha sem új csak mosott és vasalt. Mi meg kajáljuk ezerrel, ők meg tollasodnak rajtunk. Megérdemeljük, hisz mi élvezettel pancsikolunk ebben a híg trágyalében, és néha ha elfogunk egy-egy jobb történetet,akkor azt pedig az egekig magasztaljuk,pedig nem olyan nehéz kitűnni a szürkeségből, mint azt Önök gondolják.

 Mindezek fényében vettem kezemben a S.W.A.T című alkotást DVD formában. A borító frontján 4 ember néz velem farkasszemet és süt róluk: mi vagyunk a jó fiúk és eszméletlen nagyon faszán tökösek vagyunk ám! Hoppá itt megbicsaklottam picit hisz egyikőjük nő..,no mindegy ezen az apró bökkenőn túljutva világít a szemünkbe az idézet:"A legjobb zsarufilm a kiképzés óta"Az idézett személy Rogert Ebert....Mi, maguk nem tudják ki Ր?...Én sem tudtam csak miután megkérdeztem a guglit. Mindegy ezt a nevet úgysem hallják többet. Szóval betettem a dévédét.

 A eleje rögtön in medias res belecsap a lecsóba: rögtön egy emberrablás kellős közepén találjuk magunkat, csattognak a parancsok meg a golyók. Két kommandós azonban szembeszegül a paranccsal és lelövi a túszejtőket, ugyanakkor megsebesítik az egyik áldozatot. Ezért a főnök (aki az amcsi jó szokás szerint egy idióta aktakukac) válaszút elé állítja őket: vagy mennek, amerre látnak,vagy a raktár. Collin Farell raktáros lesz, a másik felmond. Fél év múlva visszahívják a régi,öreg rókát,Samuel L.Jacksont,hozzon össze egy új S.W.A.T. alakulatot rendőrökből. Ր természetesen meglátja a raktárosunkban a szunnyadó kommandóst és másik 4 emberrel összehozza a díszes kompániát. És ekkor ismét egy leporolt út: kiképzés, vizsga, öröm, első akció, ami olyan nehéz, hogy véreset hugyozna tőle pár kipróbált veterán is. És így tovább folytatódik a film egy kis árulással, egy kis sebesüléssel, de vége tuti:a jó győz,a rossz elbukik.

 Ez eddig egy pozitív kritikának is felfogható...lenne, de most jön a feketeleves:ez egy A kategóriásnak indult akciófilm melyet sikerült a készítőknek B vonalassá degradálni.

Hogy miért? Sablon, sablon hátán. A képkockák pörögnek, és szinte lehet érezni, tudni mi lesz a következő 5 perc eseménye. Akciókban nincs hiány csak az a borzasztó, hogy film egésze alatt nem történik semmi váratlan,semmi olyan, amire mondhatnánk,na ezért elsővonalas a film. Egy szimpla akció film melyez a nagy színészek sem tudtak izgalmasabbá tenni maximum fogyaszthatóbb a történet.

 
Nem akarom elkeseríteni a közönséget de aki többet vár egy tucat filmnél a nagy nevek hallatán az csalódni fog,de ha az elvárás nem túl nagy(inkább úgy mondanám kicsi),akkor akár fogyasztható is lehet a történet.

 
Csak egyet nem értek, mit láttak ebben a dologban, ami miatt így telepakolták jó nevű(Samuel L Jackson,Collin Farrel)és viszonylag jó nevű színésszel.(Michelle Rodriguez,LL. Cool J.,Brian Van Holt)

Kár a sok jó színészért ebben a filmben, legalábbis szerintem.

{mosimage}

 

 

gabbi

 

 

6/10

Módosítás dátuma: 2008. december 03. szerda, 23:16
 
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1