Oldalainkat 41 vendég böngészi

BelépésFilm - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
Sakáltanya
Írta: lidi   
2008. augusztus 10. vasárnap, 15:56

Emberek igen, igen és még egyszer igen.....

Ha legközelebb valami szörnyű bűnt követek el,például a fogkrémet nem megfelően nyomon ki tubusból ,vagy elalszom a televízión úgy, hogy nem kapcsolom ki,esetleg-de ez már tényleg oly nagy bűn hogy pironkodva merem elmondani- kifordítva teszem a zoknimat a koszos ruhák közé legyen a büntetésem az hogy a sakálok közé dobnak. De a filmben látható sakálok közé!!Ígérem bevallok mindent,ha nehezen is de elviselem és letöltöm büntetésem időtartamát még akkor is ha tudom kemény dolog lehet inni és csinos lányát vonagló testét nézni a bárpulton. De én azért vagyok férfi hogy elviseljem a sors által rám rótt terheket. Tehát asszony sírva kérlek, büntess és hadd kerüljek oda..!!!!!

Ha a film címét elolvassuk"Sakáltanya(Coyote ugly)  legkevésbé egy romantikus- zenés-vígjátékra asszociálni az ember pedig higgyék, el pontosan ilyen filmről van szó ebben ez az esetben mely a szokásos eszközökkel operál:vidéki,szelíd,szűzies kislány felmegy a nagyvárosban nagy reményekkel a zenélés terén. Egyébiránt erre meglenne minden alapja hisz egy őstehetségről beszélünk,de valljuk be őszintén ha kapcsolatod és pénzed nincsen nehéz befutni manapság bármely területről is legyen szó a SHOW-BUSINESS- ben.  Violet és éppen így jár,talpal a kiadók között az ismeretlen betondzsungelben és természetesen mindenütt zárt kapukat talál vagy a szokásos mondatot hallja a beszélgetés végén:"küldje be a kazettát és meghallgatják....",ami ha lefordítjuk, ezt jelenti:"menj haza kislány nincs időm rád,meg amúgy is egy senki vagy.."

A városi élet azonban pénzbe kerül, és hősnőnknek munkát kell keresnie, amit meg is talál egy bárban a "Coyote ugly"-ban. Violet azonban maximum apukáját láthatta félmeztelenül eddig,itt azonban bárpulton kellene táncolni és énekelni partnernőivel egyetemben.

Hogy megoldja ezt a feladatot??Természetesen igen és a film is a jól megszokott szirupos mederben folyik tovább egy mézes folyóként:mindenki megkedveli őt,szerelmes lesz egy férfibe mely viszonzásra talál,a szíve választottjának történetesen  régi,értékes képregény gyűjteménye van mely jó kapcsolatokat fial és a lány zenés karrierje is úgy új irányt vehet ,a végén még édesapjával is kibékül aki nem nézi túl jó szemmel kislánya új munkáját.

A vége??Hát persze hogy Happy End, de ez így van rendjén.

 

A mű tehát egy szokásos szerelmes-zenés történet azonban tökéletesen megfelel a kategória által támasztott követelményeknek: szerelem,zene,romantika és a végén mindenki boldog.

Én csak továbbra is azt mondom bűnhődni akarok!!

{mosimage}

 

 

8/10

 

gabbi

Módosítás dátuma: 2008. december 03. szerda, 23:22
 
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1