Oldalainkat 37 vendég böngészi

Belépés



Film - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
Olga Kurylenko
olga-kurylenko_01Születési név: Olga Konstantinovna Kurylenko
Becenév: Olga
Foglalkozása: filmszínésznő és modell
Született: 1979. november 14.
Születési hely: Berdyansk, Ukrajna
Magassága: 1,77 m
Családi állapot: elvált
Eredeti hajszín: sötétbarna
Eredeti szemszín: zöld
Csillagjegy: Skorpió

Biográfia:


1979. november 14-én Olga Konstantinovna Kurylenko néven látta meg a napvilágot Berdyansk nevű városban, Ukrajnában. Édesapja Kostyantyn Kurylenko, édesanyja pedig Marina Alyabusheva, aki orosz művészképzo tanár. Olga gyerekkori éveiben nagyon szegény volt a család, annyira, hogy Olgának egy-két ruhája volt csupán. Egy kis ukrajnai városban számos unokatestvérével és hat felnőttel kellett osztozniuk egy ütött-kopott lakótelepi lakáson. Hároméves volt, amikor szülei elváltak, és apja, Kosztyantin Kurilenko elhagyta a családot. A festészetet tanító anyja, Marina Aljabiseva, és nagyanyja, Rajisza nevelte.

olga-kurylenko_02olga-kurylenko_03olga-kurylenko_04

Tizenhárom évesen Moszkvában véletlenül fedezte fel egy modellügynök. Kezdetben anyja ellenezte ugyan a modell-karriert, de látogatni kezdett egy moszkvai modelltanfolyamot. Közben művészetet és nyelvet tanult, valamint zongora- és táncleckéket vett. 1995-ben Párizsba utazott, ahol egy hat hónapos nyelvtanfolyamon vett részt. 1996-ban, 17 évesen kötött szerződést vele a párizsi Madison modellügynökség. 18 évesen már szerepelt a Vouge és az Elle divatmagazinok címlapján.

Filmes karrierje 2005-ben kezdődött Franciaországban, amikor a L’Annulaire című francia filmben Iris szerepét játszhatta el. 2006-ban már díjat kapott a Brooklyni Nemzetközi Filmfesztiválon. Legismertebb eddigi filmszerepe a 22. James Bond-filmben nyújtott alakítása. A 2008-as A Quantum csendje című filmben a Bond-lány, Camilla szerepét játszotta.

Olga Kurylenko jelenleg a szinglik életét éli, de már túl van két házasságon. 2000-ben házasodott meg egy francia divat fotográfussal, Cedric Van Mol-lal, de négy évvel később elváltak. 2006-ban ismét megházasodott, mégpedig az amerikai Damian Gabrielle -el. 2007 végén adták be a válópert.

Olga Kurylenko az egyik legígéretesebb színésznők közé tartozik, mivel az első filmje 2005-ben volt, most már 10 filmet csinált meg 4 év alatt. Nagyon erős a gyanú arra, hogy Olga továbbra is kapni fog filmszerepeket.

olga-kurylenko_05olga-kurylenko_06olga-kurylenko_07

Olga Kurylenko filmek:

2012 - Untitled Terrence Malick Project
2011 - Coronet
2011 - Empires of the Deep
2010 - The Cross
2010 - There Be Dragons
2010 - A kilencedik légió (Centurion)
2008 - Max Payne – Egyszemélyes háború (Max Payne)
2008 - A Quantum csendje (Quantum of Solace)
2007 - A kígyó (Le serpent)
2007 - Titkok (Suspectes)
2007 - Hitman, a bérgyilkos (Hitman)
2006 - Párizs, szeretlek! (Paris, je t'aime)
2005 - Le Annulaire

 
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1