This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
10 kihagyhatatlan film nőknek 2011-ben Nyomtatás
Írta: lidi   
2011. február 24. csütörtök, 23:28
Happy_New_Year_2011Idén sem lesz hiány érdekes és sokat vitatott kérdéseket boncolgató szerelmi drámákban, arcunkra mosolyt csaló vígjátékokban és igazi, romantikus komédiákban.Belenéztünk a Filmoldal.hu jósgömjébe,hogy megmutassuk Önöknek is mi lesz az idei év 10 legjobb női filmje.
A listán természetesen korántsem teljes és pusztán néhány ember véleménye.
Ha Önök ettől véleményen,nemen,vagy gondolaton evickélnek kérem tegyék hozzá azt is ehhez a kis hevenyészett listához és menjek el mindre a moziba!
Íme ajánlatunk filmekre éhes nőknek(és nőkre éhező férfiaknak) 2011-ben!

1. A király beszéde

Ma vitathatatlanul az egykori Mr. Darcy, azaz Colin Firth a legszexibb angol színész, aki remek alakításával idén nagy eséllyel pályázik az Oscar-díjra.

Miről szól a film?
VI. György a II. világháború idején, a bátyja lemondását követően lett brit király. Dadogása azonban nagyban megnehezítette feladatának végrehajtását - így ahhoz, hogy megtarthassa pozícióját, számtalan módszert kellett kipróbálnia. A király végül elérte, hogy személyisége, kitartása és bátorsága révén a Brit Birodalom egyik legelismertebb uralkodójává váljon.
Bemutató: 2011. február 3.
Rendező: Tom Hooper
Szereplők: Colin Firth, Geoffrey Rush, Helena Bonham Carter, Guy Pearce

a_kiraly_beszede

 

2. Csak szexre kellesz

Mi történik, ha megunod a magányt, a keresgélést, és lefekszel azzal, akit egyébként is szeretsz, és bízol benne - azaz a legjobb barátoddal? Lehet ő a nagy Ő?

Miről szól a film?
Emma éjjel-nappal dolgozik, és szexre vágyik. Adam is odavan az ágyjelenetekért, így a két jóbarát úgy dönt, néha összefutnak egy-két kósza éjszaka erejéig. Az örök kérdés itt is felvetődik - lehet-e fiú és lány között pusztán barátság és vad szex mindenfajta érzelem nélkül? Ashton Kutcher csupasz felsőtestét és szexi mosolyát elnézve erre most sem lesz sok esély...
Bemutató: 2011. február 10.
Rendező: Ivan Reitman
Szereplők: Ashton Kutcher, Natalie Portman, Greta Gerwig, Kevin Kline

 

csak_szexre_kellesz

 


3. Fekete hattyú

2011 Natalie Portman éve: a színésznő gyermeket vár, ujján hatalmas gyémánt eljegyzési gyűrű csillog, ráadásul könnyen előfordulhat, hogy a Fekete hattyú-beli filmszerepével az Oscart is megkapja majd. A mozi a Velencei Filmfesztivál nyitófilmje volt - és Portman bevallása szerint élete legnehezebb filmszerepe.

Miről szól a film?
Nina remek balerina - egyetlen szenvedélye a tánc. A Hattyúk tavában ő kapja a Fehér hattyú szerepét. Testét és lelkét kimerítve készül a szerepre, miközben különös kapcsolat szövődik közte és szép vetélytársnője között. A tánc lassan felőrli Nina személyiségét, míg végül már nem tud különbséget tenni a valóság és saját szörnyű képzelgései között.
Bemutató: 2011. február 17.
Rendező: Darren Aronofsky
Szereplők: Natalie Portman, Vincent Cassel, Mila Kunis, Winona Ryder

black-swan-poster


4. Honnan tudod?

A gazdag és megnyerő srácot választod vagy inkább a jófej lúzer pasit? Az anyagi vagy az érzelmi biztonság fontosabb a szerelemben? És a klasszikus kérdés, melyre a választ örökké keressük: honnan tudod, hogy ő az Igazi?

Miről szól a film?
Lisa egy sztársportolóval, Mattyvel randizgat, de véletlenül belebotlik George-ba, akinek az élete épp elég zűrös. Lisának mindkét férfi tetszik, de el kell döntenie, ki az, akivel egy életet is le tudna élni - ehhez persze újra meg kell ismernie önmagát.
Bemutató: 2011. február 24.
Rendező: James L. Brooks
Szereplők: Reese Witherspoon, Owen Wilson, Paul Rudd, Jack Nicholson

 

honnan_tudod

 

5. Elhajlási engedély

Te is nehezen viseled, ha életed párja túl sokat lóg a haverokkal, és éjjel-nappal más nőket stíröl? Itt a megoldás, mely garantáltan megmutatja a kósza hímeknek, miért is fontos egy jó párkapcsolat!

Miről szól a film?
Két jóbarát észreveszi, hogy - bár évek óta házasságban élnek - feleségeiket már észre sem veszik, más nőket viszont annál inkább. Ez a tény hamarosan a családi fészekben is feltűnik, így hosszas ötletelés után a férjek egy hét szabadságot kapnak a házasság intézményéből. Hogy tudnak-e élni ezzel a nagylelkű ajánlattal, az majd kiderül, mindenesetre számtalan vicces helyzetre számíthatnak a berozsdásodott férjecskék.
Bemutató: 2011. március 3.
Rendező: Bobby Farrelly, Peter Farrelly
Szereplők: Owen Wilson, Jason Sudeikis, Jenna Fischer, Christina Applegate, Alyssa Milano, Vanessa Angel, Kristin Carey


elhajtasi

 

6. Ébredj velünk

Harrison Ford ismét komédiázik - ezúttal a bájos és igen tehetséges Rachel McAdams partnereként.

Miről szól a film?

Becky Fullert kirúgják produceri állásából, de nem írják le teljesen: egy kisebb tévé reggeli híradójánál kínálnak neki állást. Hogy sikeresebb legyen a műsor, hosszas vívódás után beszervezi a legendás műsorvezetőt, régi barátját, Mike Pomeroye-t. A dolgokat bonyolítja, hogy Mike műsorvezetőtársa Coleen Peck lesz, akik között mindig pattanásig feszül a viszony. Élcelődés, nevetés és karrierharc a javából!
Bemutató: 2011. március 24.
Rendező: Roger Michell
Szereplők: Rachel McAdams, Harrison Ford, Diane Keaton, Patrick Wilson, Jeff Goldblum

 

morning_glorie

 

7. Sorsügynökség

Érezted már úgy, hogy az életedet nem te, hanem egy mindennél feljebb lévő erő irányítja? Az életed árán is harcolnál a szerelmedért? Matt Damon most megteszi!

Miről szól a film?
David Norris politikai karrierje meredeken ível felfelé, és hamarosan a szenátusi tagságot is megkaphatja. Amikor találkozik élete szerelmével a szép Eliset személyében, minden tökéletes lehetne. De van egy szervezet, mely az előre megírt sorsot védelmezi - és az ő szerelmük nem tartozik ide. Így a szerelmesek komoly veszélybe kerülnek, ha szembe akarnak szállni az eddig legyőzhetetlen akarattal.
Bemutató: 2011. március 31.
Rendező:
George Nolfi
Szereplők: Matt Damon, Emily Blunt, Anthony Mackie, John Slattery

 

sorsugynokseg

 

 

8. Vizet az elefántoknak

A tinibálvány Robert Pattinson új filmjével bebizonyíthatja, hogy van benne még tehetség Edward Cullenen túl is - most partnerei a mindig imádnivaló Reese Whiterspoon és a lenyűgözően jó színész, Christoph Waltz.

Miről szól a film?
Az 1929-es nagy gazdasági válság idején az állatorvosnak tanuló Jacob szülei halála után elszegődik egy másodvonalbeli cirkuszhoz. Itt cseppet sem könnyű kijönnie az excentrikus cirkuszigazgatóval, az agresszív állatidomárral, de a dolgokat még bonyolítja az is, hogy a fiú beleszeret az igazgató szépséges feleségébe.
Bemutató: 2011. április
Rendező: Francis Lawrence
Szereplők: Robert Pattinson, Reese Witherspoon, Christoph Waltz

 

vizet.az_elefantoknak

 

9. A Karib-tenger kalózai 4.  - Ismeretlen vizeken

Jack Sparrow kapitányt nem tudjuk megunni - ezúttal a megszokott szereplőgárda mellett a forgatás alatt már állapotos spanyol szépség, Penelope Cruz is emeli a mozi fényét.

Miről szól a film?
A legendás kalóz, Jack szíve sincs kősziklából - pláne akkor, ha összefut korábbi nagy szerelmével. A nő ráveszi a kalózt, hogy szálljon fel a hírhedt Feketeszakáll hajójára, így lassan már maga Jack Sparrow sem tudja, kitől is kell félnie jobban: az ellenségtől vagy a mindent felforgató szépséges bestiától. Szórakozás, kaland, Johnny Depp - mi mással indíthatnánk a nyarat 2011-ben?
Bemutató: 2011. május 19.
Rendező: Rob Marshall
Szereplők: Johnny Depp, Geoffrey Rush, Penelope Cruz, Sam Claflin, Stephen Graham, Gemma Ward, Keith Richards

 

karib4

 

10. Alkonyat - Hajnalhasadás

Edward és Bella szerelmi története lassan véget ér - de szerencsére nem 2011-ben. A Hajnalhasadás két részben kerül a mozikba - a második részt jövő novemberre várjuk.

Miről szól?
A földi halandó és az észvesztően tökéletes vámpírsrác végre egybekelnek, de egy nem várt esemény miatt kétséges lesz, hogy Bella egyáltalán megéri-e a vámpírlétet. A film készítése még folyamatban van, de azt már jó előre tudjuk, hogy a saga befejező részében sem lesz hiány izgalmakban, romantikában, és persze szexi vámpírokban és vérfarkasokban...
Bemutató: 2011. november közepe
Rendező: Bill Condon
Szereplők: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautn

 

hajnalhasads

 

 

 

 

 

 

Módosítás dátuma: 2011. március 30. szerda, 19:27
 
Joomla SEF URLs by Artio