This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
2011 legjobban várt filmjei Nyomtatás
Írta: lidi   
2010. december 23. csütörtök, 21:20
osszes Itt az új év és mint mindenki számotvet az elmúlt évvel.Nincs ez másként filmes berkekben sem.Azonban   emellet,vagy épp ezzel párhuzamosan az ember gyermeke áttekint a jövő esztendőre és várakozva mazsolázgat a jövendő nagy alkotásai között.
Mit vár el a moziba járó társadalom az eljövendő eposzoktól ami mozgóképre kerül?A kérdés jó és szubjektív megválaszolását Önökre bízom,azonban az internet elterjedésével számos szavazós listát találni,így természetesen ebben a témában is felllehető számtalan top10-20-30 vagy épp 100.
Ha lúd legyen kövér,gondoltam,így a legnagyobb filmes portál felé vettem az irányt és rákadtam az IMDb listájára melyet a MOVIEmeter alapján állítottak össze,ami több millió felhasználó véleményéből áll össze, elmondhatjuk tehát, hogy amelyik film rajta van a listán, azt tényleg várja a közönség.
Nem feltétlenül jó mozikról van tehát szó, hanem azokról, amikre sokan váltanak majd jegyet.

Hát lássuk mire várnak az emberek legjobban 2011-ben!


topten1topten2


Ha ezt a listát végigböngésszük,megállapíthatjuk,hogy az ember csak arra tud várni aminek van előzménye.
Miért mondom ezt?
A tízes listán hat folytatás van, ezeken kívül három szuperhősös és egy animációs film. Ezekre vagyunk kiéhezve, hogy ez mit jelent, annak az elemzését rábízom másokra. Az biztos, hogy főleg olyan filmeket tudunk várni, amikről már van némi fogalmunk, és a sorozatepizódok pont ilyenek.

forrás:IMDb.com
Módosítás dátuma: 2011. január 15. szombat, 13:30
 
Joomla SEF URLs by Artio