This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
Filmhírek - röviden Nyomtatás
Írta: Kenobi   
2010. július 18. vasárnap, 08:36
Transformers_3Már javában forgatják a Transformers 3-at. Azt tudjuk, hogy Megan Fox nagy pofája miatt páros lábbal röpült a produkcióból. Helyére szupermodell került.  Rosie Huntington-Whiteley szép is, meg fenekes is. Hogy Mikaela bőrében miként domborít, majd kiderül. A továbbnál egy fürdőrucis kép a spinéről, csakis a nagy melegre való tekintettel. Michael Bay ígérete szerint kevesebb robot, ám  annál elképesztőbb látvány várható. A történet feltehetően a kutyát sem érdekli. A chicagói forgatások végeztével a filmesek átruccannak Afrikába, elbóklásznak Moszkvába és Kínában is fognak jeleneteket készíteni. A filmben feltűnik John Malkovich is. Az öreg megszorulhatott...  Amerikai bemutató – a tervek szerint – 2011. július 1.

Egy járókelő által kotlott videó a forgatásról:

{mgmediabot2}path=http://filmek.filmoldal.hu/20//20100718.flv|image=images/filmclub.jpg|overstretch=false|width=340|height=280|displayheight=280|title=www.filmoldal.hu|link=http://www.filmoldal.hu|autoplay=false|repeat=false|logo=images/logo.png{/mgmediabot2}
A manökén csaj:

Rosie_Huntington-Whiteley

Városrendezési tervek Transformers módra:

Transformers_3_01


Bruce Willis papi legutóbbi mamlaszsága, a Két kopper rutinosan kicselezve a magyar mozik műsorát, egyenest DVD-re érkezik. Mi ez, ha nem bukta? A korosodó kopaszodó akciósztárt persze mindez hidegen hagyja. Legfeljebb elvörösödik. Legújabb filmje, a Red bemutatója valamikor ősz közepére várható. A sztori szerint Frank (Brúsz bá), Joe (Morgan Freeman), Marvin (John Malkovich) és Victoria (Helen Mirren) a CIA legjobb ügynökei, rahedli titok ismeretében, ezáltal nem jósolható számukra hosszú élet. Bérgyilkosok teszik mozgalmassá hétköznapjaikat, s túlélésük érdekében kényszerülnek betörni a CIA egyik titkos bázisára. Lesz összeesküvés, móka, kacagás, meg egyebek.

Red poszter, vörösben szép az élet.

red_0718

Conan nem éppen a szófosásáról híresült el és sokunk számára egyet jelent Arnold Schwarzeneggerrel. A barbár harcos történetét már jó pár alkalommal feldolgozták, de hát a felkért színészek alakja az osztrák izompacsirtához képest... Nyápic legénykék, na.  Marcus Nispel rendező napjaink elvárásai szerint készít filmet az őserejű harcosról. Conan szerepében a Csillagkapu-Atlantiszból megszeretett Jason Momoa tündökölhet. Jajj, swarcihoz képest? Hát... Hogy is mondjam? Van hová fejlődni csávókám! Az egész középpontjában a kimmériai Conan áll, akinek kispisis korában feldúlják szülőfaluját és lemészárolják az összes ott lakó embert. Férfivá gyúrva magát, Conan hatalmas és erős harcossá válik (ha-ha), és zsebében hamubasűlt pogácsával nekivág Hyboria kontinensének, hogy megkeresse és megdádázza az illetékest, aki felelős a szörnyű tettért. A képen is látható, tud ez a Momoa gyerek rondán nézni. Milyen sampont használhat?

conan_0718

Anthony Hopkins megirigyelhette Sam Worthingtont! A titánok harcának mintájára, páncélzatba csomagoltatta magát az öreg. A készülő Thor képregény adaptáció, vagy mifene. Hopkins apó alakítja Odint, a germán főistent. Jobb oldalán Thor, azaz Chris Hemsworth csillog-villog talpig páncélzatban, a balon pedig Loki, azaz Tom Hiddleston lesi sunnyogva, merre lehet egy ócskavas telep. Csajfronton Natalie Portman és Rene Russo dirigál az isteneknek. Az egész bűntett rendezője Kenneth Branagh. Amerikai bemutató: 2011. május 6. A képtől elkapott a tömör röhögés. Ez van.

thor_0718
Módosítás dátuma: 2010. július 24. szombat, 23:10
 
Joomla SEF URLs by Artio