This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
Ne szórakozz Zohannal! Nyomtatás
Írta: filmoldal   
2008. június 17. kedd, 07:33
{mosimage} Fodrász Rambo!
Akinek az a dolga,hogy főállásban és látástól mikulásig terroristák meg mindenféle a haza ellenségeinek kikiáltott csirkefogó ellen hadakozzon,annak bizony idővel tele lesz a pumuklija az összes rárótt feladattal.Főhősünk ráadásul a terrorista szavazatok alapján a világ egyik legjobban ténykedő és a titkosabbnál is legtitkosabb titkosszolgálatának a Moszadnak a legtökösebb ügynöke,az összes létező fegyverhez mandínerből spéci,a gyilkolás számára pedig rutinfeladatnak tűnik.Ám egy szép napon tele lesz a bugyra az állandó háborúsdival,elég volt a lövöldözésből és robbantásokból a terroristáknak meg had legyen néhány vidáman nyugodt pillanata.Szögre akasztja a muszklikat és irány az új élet adta lehetőségek.A fickó célbaveszi Amerikát,ahol fodrászként próbálja megkeresni a napi betevőjét,mert odavan a divatért a szentem,ha még nem mondtam volna .Hiába no,de minden gyilkológépnek lehet valami kedves hobbija,amitől ellágyul!Szülei a hír hallatára hülyét kapva pislogó versenybe kezdenek a megdöbbenéstől,majd kiül képükre a hangos röhögés.Pedig az izraeli Rambo olyan komolyan gondolja az újvilágba történő átrucizást,mint kiszántott egér a vergődést:eljátssza saját halálát,az oroszlánkirály fénykorára  hajazó szőrmókját dúsan megnyirbált  Ben Affleckesre cseréli,megtoldva egy kevés szexi szakállkával,majd jöhetnek a kacagtató kalandok! New York városa már sok csapást megélt és túlélt,ilyet azonban még nem....

{mosimage}Az ügynök múltját fogasra akasztó Zohan jól elvan magával:új szalonja dübörög,ahová elsőrangú kuncsaftok lesznek állandó vendégei a különös akcentussal nyekergő hajszobrásznak,hozzásegítve a legújabb frizura trendihez kócos kis sérójukat.A fickó karrierje pedig még a kerítésen átdobott kutyaguminál is jobban ível,a minőségi vendégek toporognak üzletében,a siker üldözi,magyarul híres lesz a csóka.Mégis jobban tenné ha lapulna,mert kisvártatva a rosszfiúk külhonban tevékenyen ténykedő tagjai is felfedezik őtitkosügynökét,rájőve,hogy a hajnyiszák álcája mögött elsőrangú ellenség sumákol.

Judd Apatow,A 40 éves szűz agyatlan ágyba szerencsétlenkedésének kiötlője felel a 2008-as év egyik legperverzebb mozis baromságának az ötletéért,ami természetszerűleg úgy vonzotta az altesti poénokra szakosodott színészek vonulatának szereplőit,mint tehénszar a legyeket.Most Adam Sandlerre és szinte állandó társára,Rob Schneiderre gondolok.Azt hiszem,az illető uraságokat olyan nagyon nem kell bemutatni.Férj és férj,Az 50 első randi,Apafej jelzik többek közt Adam gyerek eddigi munkásságát,míg Rob úrfi a Tök alsó,Tök állat és hasonló töketlenségekkel próbálja magára felhívni a figyelemet.Tök kevesebb(bocsánat:több)sikerrel.

Azt örömmel vélem felfedezni,hogy Sandler a szerep kedvéért jónéhány tojást felszürcsölgethetett,vagy behajtották egy konditerembe,mert izomzatban magára pakolt néhány kilót a fickó.Azért Sly Stallone még mindig veri,legalábbis bicepszben.Ennek ellenére a szokásosat várhatjuk töle,komédiázásokat,abszurd humort és a férfiszemek bandzsítására és megelégedésére-vagy a történet sutaságainak elkendőzésére-belevalóan szexis csajokat.A hölgynézők begerjedésére Sandler törölközős popórázó technikája lehet a garancia.Belibeg még a képbe a tejcsokiként ennivaló énekesbige Mariah Carey,akitől valószínűleg most is megkapjuk a vakító fogsor reklámot,az elővillanó combokat és a felpumpált kebleket,de nem többet,mert bizonyára önmagát alakítja a csaj.Ami több mint elég lehet az üdvösséghez!Mint ahogy reménykedem abban is,hogy a Ne szórakozz Zohannal! legalább megközelíti a Férj és férj melegen szellemes színvonalát.

Hazai mozipremier:július 17.

yoda70

Módosítás dátuma: 2008. december 16. kedd, 20:36
 
Joomla SEF URLs by Artio