This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
Priest Nyomtatás
Írta: Kenobi   
2009. december 15. kedd, 19:30

priest_poster.jpgA japán képregény mangák újabb gyöngyszeméből az eleddig vizuális effektekben vitézkedő, ám rendezőként szinte zöldfülűnek számító Scott Stewart csinált kedves pofozkodást. A Priest bemutatójáig már lezavart egy Legiont, nah, hatalmas rendezői karrier. Aztán az isteni dádázás főszereplőjét átmentette következő filmjébe. Hm. Múlt időben írok  két filmről, amit még be sem mutattak... Gyógyszereim! Merre vagytok?
A Priest-ben a cselekmény roppant egyszerű: Paul Bettany akkora verekedést kavar, hogy nem látunk a portól. Ráadásul duzzogó papként, ami kényes egy állapot.
A történet egyébként már megint poszt-apokaliptikus időket idéz. Az emberek és a vámpírok között dúló háború véres évszázadai után vagyunk. A harcos Pap (Paul Bettany) nem a finomkodásáról híres, emiatt hamar szembekerül az egyház tanaival és törvényeivel. A legjobban akkor pöccen be, amikor vámpírok elrabolják az unokahúgát. Mi pedig sejthetjük, a rendrakás nem marad el. Afféle Penge reinkarnációhoz lesz szerencsénk tökös beszólásokkal, és látvány oldalról bődületesen megtámogatva.
Minden bizonnyal akciódús-vérgőzös mozi főbb szerepeiben Paul Bettany mellett, Cam Gigandet (Hicks), Maggie Q (Priestess), Karl Urban (Black Hat), Lily Collins (Lucy), Stephen Moyer (Aaron), Madchen Amick (Shannon) ropogtatják csontjaikat. Trailer sajna még nincs, de hová sietünk? Tervezett Amerikai bemutató: 2010. október 1. Titkos befutó. 
 
Módosítás dátuma: 2009. december 19. szombat, 00:27
 
Joomla SEF URLs by Artio