Oldalainkat 67 vendég böngészi

BelépésFilm - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
A Bourne ultimátum
Írta: yoda70   
2008. május 07. szerda, 00:55

A nevem Jack Bauer,vagy James Bond?-a francba,már megint rossz útlevelet vettem elő!Szóval hí­vjatok csak nyugodtan Jason Bourne-nak,már ha ez az igazi nevem.Pontosan nem is tudom hogyan  nevezzem magam,elvégre amnéziás lennék.Arra viszont határozottan emlékszem,hogy a titkos ügynökök osztályában,ahol kiképeztek,a J.B. monogrammal ellátva adtuk le néhányan dolgozatunkat, osztályfönökünket,Stirlitz elvtársat kiakasztva,és küldve az ürgét ötórás alvásba.Mert őróla határozottan beugrik minden:a szovjet katonai hí­rszerzés szupermanuszaként A tavasz 17 pillanatában keverte a kulimászt Berlinben,meg mindenhol,és minden bizonnyal sikeresen konspirált.Stirlitz már akkor tudta,hogy baj van,amikor az ablakba kirakott muskátliról lepottyant egy levél.Tehát megállapí­thatom:a fickó megérdemelten lett a hiper-szuper-über-titkos-gyilkos ügynökök csapatának osztályfőnöke.

Most pedig osztálytalálkozóra iparkodom,s agyi metabolizmusom fokozása érdekében bekaptam egy vödörre való Cavintont,í­gy legalább egykori társaim lassan eszembe jutnak,s akiket engedelmetekkel be is mutatnék:osztályunk eminens diákja,őfelségének,a királynőnek,pontosabban a brit titkosszolgálatnak a 007-es ügynöke,Bond,aki legalább annyira szuperül ragaszt,mint amennyire James.Minden technikai ketyere jó ismerője,sármos,nőfaló,elegánsan öltözködik,mostanság már leszokott ugyan a dohányzásról,bár a piát még mindig nem veti meg.Kedvence a vodka-martini jéggel és felrázva,nem keverve.Az idők során szerepéből néhányan már kiöregedtek,most éppen egy Daniel Craig nevezetű zöldfülü hí­vja életre,már ha épp nem Invázium-ozik.Hallo James!Hogy megy a póker?

Aztán ott a sarokban vág keménykedő képet egykori legjobb cimborám,Jack Bauer.Dolgozott már mindenhol,az amerikai kormánynak,talán még a napnál is volt fűtő,most viszont egy terrorista elhárí­tó különí­tmény vezetője.Jófej a srác,csak egy baja van:24-nél nem képes tovább látni.Szevasz Kiefer!

Nini!Ott meg éppen Ethan Hunt barátunk maszkí­rozza el magát valami ádáz gazemberré.Jelenleg az IMF,az Impossible Mission Force tagjaként minden lehetetlen küldetést bevállal.A hülyéje!Csak egyvalamit felejt el a fickó:az idétlen vigyoráról mindenki felismeri.Hej Tom Cruise,a szcientológiával hogy állsz?Ámen.

Az a nagydarab állat ott a bárpultnál,aki Terminátorként épp a pincéreket veri halomra,lenne Harry Tasker.Imád Két tűz között lenni.Kedvenc hobbija arab terroristák megfékezése,retyók szétdöntése,miközben abba kergül bele,hogy titokban tartsa hivatását a családja előtt.Jó nagyot Svarci!Hogy ityeg a kormányzó biznisz?

Emlí­tést kell tennem az osztályunkba mostanság felvételt nyert újonc versenyzőről is,akit egymásközt csak kopasznak szólí­tunk.Hitman barátunk profin kiképzett bérgyilkos,kajtatja a fél Interpool,a nőkkel viszont félszeg és meglehetősen bizalmatlan fickó benyomását kelti.Hogy el ne vesszen a bérgyilkosos filmek tömkelegében, vonalkódot tetkóztak a tarkójára.így Timothy-nk nagyon marcona lett,amit meg is értek,hisz azt rebesgetik a verebek,hogy nem is oly rég alaposan helyben hagyta egy másik kopasz mókamester,valami Bruce Willis nevű tag.

Hadd ejtsek pár szót a lányokról is.Claire Starling.Próbáltam neki egykoron udvarolni,ám mindig lerázott a drága.Sosem ért rá.Állandóan Hannibál fóbiája volt,s élt halt a „Kannibál”Lecterért.Nikita sem semmi bige.Hogy elkerülje az igazságszolgáltatást,kénytelen ügynökké válni-bár a bérgyilkos szó sokkal helytállóbb-,és különböző gyilkosságokat végrehajtani.

A rövidség végett csak pár mondattal megemlí­teném osztályunk további tanulóit:Belmondó papi,aki szereti magát szerényen csak A profiként szólí­ttatni.Az idétlenebb kollégák közül kiemelkedik Austin Powers és Johnny English.Jókat szoktunk röhögni rajtuk.íme tehát az osztályom,dióhéjban.

A legproblémásabb viszont egyértelműen én lennék.Se emlékem,se múltam.Valószí­nű,hogy a CIA-nak dolgozhatok,mert állandóan üldöz valami Treadstone-nak nevezett alakulat.Magamról nem sokat tudok.Viszont harcművészetek tekintetében rendkí­vül jártasnak találom magam,több nyelven folyékonyan beszélek,elsőrangú probléma megoldó képességekkel rendelkezem,a kézifegyverektől a ventillátoron át a töltőtollig bármit be tudok vetni,ha úgy hozza a szükség.Az pedig,aki eddig eljutott az olvasásban,az megérdemli,hogy az időközben megtudott igazi nevemet is eláruljam:David Webb.És most itt kéne abbahagynom.Bár azt hiszem sosem fogom…

Módosítás dátuma: 2008. május 09. péntek, 03:59
 
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1