Oldalainkat 38 vendég böngészi

BelépésFilm - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
A csúf igazság
Írta: flilla   
2009. november 08. vasárnap, 23:26

A csúf igazság – The Ugly Truth

 

amerikai vígjáték, 96 perc

 

 theugly_truth.jpgBevallom őszintén, körbe kérdeztem a baráti kört, kinek hogy tetszett. A végeredmény, mindenki többre számított, ahogy én is.

 

Nem azt mondom, hogy rossz volt, mert kellemes, félig romantikus, félig humoros másfél óra volt, de biztos, hogy elég egyszer megnézni.


Viszont volt mondanivalója a filmnek. Miszerint a nők valóban nem ismerik a pasikat. Igen hölgyek, a férfiak tényleg a külsőt nézik meg először, és a vicc az, hogy második nekifutásra is ott ragadnak. Az, hogy mi van belül, mi van a lelkükben, netán az agyukban, az már csak harmadlagos. A jó nő viszont, aki nem mellékesen még okos is, ezt tudja, és ennek tudatában cserkészi a körülötte legyeskedő pasikat, aki viszont még nem ismeri a praktikákat, az gyorsan szaladjon a legközelebbi moziba, és tanulmányozza a témát Gerard Butler-rel /emlékezhetünk rá a „300”-ból, vagy a „Lara Croft Tomb Raider” filmből /, és Katherine Heigl-lel /Grace klinika, Felkoppintva/. 

 

A történet ezen a szálon fut, 2009_the_ugly_truth_005-copy.jpgmiszerint Abby a tévés producer, totálisan ellenkezőleg viselkedik a férfiakkal, mint ahogyan azt ők szeretik. Bár ebben nincs semmi rossz, hisz sokszor a nők valóban nem tudják, mit is akar egy férfi. Nem a sportmelltartót, hanem a csipkéset választanák, nem a garbót, hanem a kivágott topokat részesítik előnyben. Mindezeket főszereplő hölgyünk, Abby nem nagyon vette komolyan. Eddig.

Mike fél kézzel megoldja ezt a problémát, segít a nőnek a szomszéd dokit meghódítani, aki valóban elég gyorsan ráharap a csalira. Nem kell más, csak egy fekete, szexis ruci, némi szőke póthaj, fel nem vett, lerázó telefonok, és a doki már a nőé. Közben persze a csavar, mikor főszereplőnk rájön, neki is kell így már a nő, és innentől kezdve, a humoros résznek vége, kezdődik a romantikus, sablon történések sora.

 

A sztori vége előre tudható, érezhető, azonban a lényeg az, hogyan jutunk el odáig, hogy egymásba szeret két ennyire különböző ember. Mind humorban, mind romantikában is bővelkedik a film. Azonban kiszámítható, amiből manapság rengeteg van. Gyakran találkozunk ilyen hatású és stílusú filmmel, így szerintem, ha a „női-férfi” kapcsolatok kialakulására jobban ráfeküdteugly-truth_l.jpgk volna a készítők, talán érdekesebb is lehetett volna maga a film.

 

Ami tetszett, az a Gerard Butler által hozott figura stílusa, ami hasonló volt, mint a mi magyar „csernusdokink”, mivel nyers őszinteséggel vall bármiről. Nem mellékesen, megvolt a két főszereplő közötti összhang, így jól működött ez a párosítás.

 

Összegezve, ez a film aranyos, vicces, tulajdonképpen mindkét nemnek ajánlható.

 

  gomb hq.jpg

6/10
Módosítás dátuma: 2009. november 13. péntek, 17:37
 
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1