Oldalainkat 27 vendég böngészi

BelépésFilm - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
A csúf igazság
Írta: flilla   
2009. november 08. vasárnap, 23:26

A csúf igazság – The Ugly Truth

 

amerikai vígjáték, 96 perc

 

 theugly_truth.jpgBevallom őszintén, körbe kérdeztem a baráti kört, kinek hogy tetszett. A végeredmény, mindenki többre számított, ahogy én is.

 

Nem azt mondom, hogy rossz volt, mert kellemes, félig romantikus, félig humoros másfél óra volt, de biztos, hogy elég egyszer megnézni.


Viszont volt mondanivalója a filmnek. Miszerint a nők valóban nem ismerik a pasikat. Igen hölgyek, a férfiak tényleg a külsőt nézik meg először, és a vicc az, hogy második nekifutásra is ott ragadnak. Az, hogy mi van belül, mi van a lelkükben, netán az agyukban, az már csak harmadlagos. A jó nő viszont, aki nem mellékesen még okos is, ezt tudja, és ennek tudatában cserkészi a körülötte legyeskedő pasikat, aki viszont még nem ismeri a praktikákat, az gyorsan szaladjon a legközelebbi moziba, és tanulmányozza a témát Gerard Butler-rel /emlékezhetünk rá a „300”-ból, vagy a „Lara Croft Tomb Raider” filmből /, és Katherine Heigl-lel /Grace klinika, Felkoppintva/. 

 

A történet ezen a szálon fut, 2009_the_ugly_truth_005-copy.jpgmiszerint Abby a tévés producer, totálisan ellenkezőleg viselkedik a férfiakkal, mint ahogyan azt ők szeretik. Bár ebben nincs semmi rossz, hisz sokszor a nők valóban nem tudják, mit is akar egy férfi. Nem a sportmelltartót, hanem a csipkéset választanák, nem a garbót, hanem a kivágott topokat részesítik előnyben. Mindezeket főszereplő hölgyünk, Abby nem nagyon vette komolyan. Eddig.

Mike fél kézzel megoldja ezt a problémát, segít a nőnek a szomszéd dokit meghódítani, aki valóban elég gyorsan ráharap a csalira. Nem kell más, csak egy fekete, szexis ruci, némi szőke póthaj, fel nem vett, lerázó telefonok, és a doki már a nőé. Közben persze a csavar, mikor főszereplőnk rájön, neki is kell így már a nő, és innentől kezdve, a humoros résznek vége, kezdődik a romantikus, sablon történések sora.

 

A sztori vége előre tudható, érezhető, azonban a lényeg az, hogyan jutunk el odáig, hogy egymásba szeret két ennyire különböző ember. Mind humorban, mind romantikában is bővelkedik a film. Azonban kiszámítható, amiből manapság rengeteg van. Gyakran találkozunk ilyen hatású és stílusú filmmel, így szerintem, ha a „női-férfi” kapcsolatok kialakulására jobban ráfeküdteugly-truth_l.jpgk volna a készítők, talán érdekesebb is lehetett volna maga a film.

 

Ami tetszett, az a Gerard Butler által hozott figura stílusa, ami hasonló volt, mint a mi magyar „csernusdokink”, mivel nyers őszinteséggel vall bármiről. Nem mellékesen, megvolt a két főszereplő közötti összhang, így jól működött ez a párosítás.

 

Összegezve, ez a film aranyos, vicces, tulajdonképpen mindkét nemnek ajánlható.

 

  gomb hq.jpg

6/10
Módosítás dátuma: 2009. november 13. péntek, 17:37
 
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1