Oldalainkat 41 vendég böngészi

BelépésFilm - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
A Dangerous Man-kritika
Írta: lidi   
2010. január 22. péntek, 15:48
A "veszélytelen" ember...

Steven Seagal kapcsán feltör néhány érzés mindig bennem....

No természetesen nem az,hogy milyen szmokingban lesz mikor átveszi idén az Oscart,még csak nem is az,hogy 30 év múlva vajh' Harisson Forddal,Coppolával,James Cameronnal vagy éppen Denzel Washingtonnal emlegetik majd,mint az elmúlt időszak filmes nagyágyúi.Még csak az sem merül fel kósza gondolataimban,hogy milyen nyelvhelyességi plakettet fog kapni kitűnő,dialektusmentes óangol kiejtéséért.

Amin elgondolkodom mindig:nem mondta senki még ennek a faszinak ,hogy legyen csak producer(ha már van pénze),de sírva kéri a nézősereg,ne próbáljon színésznek látszani többet?

Nagyon sok pénze lehet,hisz az utóbbi időben már nem csak főszereplő "B" kategóriás filmjei armadájának,hanem ő is pénzeli őket...Vagy tudja ,hogy színészileg nulla,de nem érdekli,netalán elhiszi(hitetik vele), hogy amit csinál az érték,esetleg pontosan tisztába van azzal,hogy amit csinál csak egy mónika és joshi elkerülése miatti meneküléses pótcselekvés???

Nem tudom,de tény ismét itt egy újabb gyöngyszem filmes totalitásának képi világából,melyet ezennel én is megnéztem.

Azt kaptam amit vártam,újabb golyóklaffogtató,kézkicsavarós,akciószerő valami.
Azonban mégsem..volt 2 meglepetés a filmben amit megosztok Önökkel,és másról én nem is vagyok hajlandó beszélni,hisz ugyanolyan mint az elmúlt 5-6 év Seagal termése.. 1.Félelmetesen gyenge főcím....nagyon harmatos az állóképekkel megtűzteld bevezető.Olyan mint a 20 évvel ezelötti James Bondok eleje...Aztán arra gondoltam ezzel kapcsolatban,lehetséges Ր is a manapság oly divatos "retro" érzéssel szimpatizál és ezt próbálta ilyen körmönfont módon a tudomásunkra hozni.

2.A meglepetések közül a második egyúttal az utolsó is az az,hogy megpróbál Van Damme-hoz hasonlóan némi színészi játékot is belevinni a filmben,azonban ami az egyiknek sikerül(JCVD),a másiknak nem.Ez itt is tökéletesen bebízonyosodott,hiába a bírósági jelenet,amikor kiderül a hősünk ártatlan,hiába a monológ és visszaemlékezések könnyes képi világa,sajnos újból bebizonyosodott,Seagalban egy csöppnyi színészi véna sincs.

Még egy számomra mókás jelenetről meg kell emlékezzek.A börtönbüntetés vége felé Shane Danielst elhagyja barátnője,melyet egy levélben közöl vele.Nos erre főszereplőnk gondolatai csak egy otthoni sztriptízre korlátozódnak..Iszonyatos,élete szerelme szakít vele és csupán ez jut eszébe,semmi romantikus vacsora,mosoly,érintés,reakció,nyaralás...csak a szex..lehet,hogy ez az igazi szerelem???

Zárásul,ha összegeznem kellene azt mondanám:Pontosan ugyanolyan film ,mint hősünk elmúlt 10-12 munkája,csak adjanak hozzá egy vérciki főcímképsort egy próbálkozást a bízonyításra(ami nem sikerült) és Nicohoz tessenek hozzádni kb 40-50 kg-ot és 20 évet és máris itt a végeredmény a "A Dangerous Man" 2010-ben.
És egy pozitív dolog még,sikerült neki véghezvinni azt,hogy összesen 29 mondat hangzik el 26 perc alatt ami lehetséges ,hogy rekord a filmtörténet során.Puska ropog cserébe rendesen és törnek a csontok is számtalanul.
Egy biztos én nem leszek olyan hülye mint neves kollégám:Ha tudom előre,hogy puskaropogás,és verekedés zaja fogja betölteni a levegőt és 1 négyzetkm-es körzetben meghal majd vagy 20-30 ember,egy lányt aki nem ért semmihez)pláne fegyverhez) és ártatlan mint a ma született hó nem fogom magammal vinni mert megsérülhet...ja hogy akkor a forgatókönyvíró hová tette volna a dramuturgiai csúcspontot??Hát ez már legyen az Ր dolga...

gomb hq.jpg


gabbi

3/10


Módosítás dátuma: 2010. január 22. péntek, 21:52
 
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1