Oldalainkat 33 vendég böngészi

BelépésFilm - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
A függetlenség napja
Írta: yoda70   
2008. május 11. vasárnap, 17:36

Atomot nekik!

Affelől már semmi kétségem sincs,hogy Földünk a világegyetem legértékesebb bolygója.Talán miénk lehet a legkékebb és legváltozatosabb planéta galaxis szerte.Arról meg nem is beszélve,hogy rendkí­vűl fifikás és önmagára is veszélyes faj települte be,akiket az egyszerűség kedvéért nevezzünk csak emberiségnek.Nem is lepődhetünk meg,ha az univerzumból látogatók egész hada érkezik hozzánk,akik azonban nem csak csokor virággal próbálnak meg kedveskedni nekünk.Általában elmondható,hogy ronda gusztustalan és alapvetően utálni való népségek ezek,s nem akarnak mást,mint bolygónkat elfoglalni,a tartalékait kiszipolyozni,rosszabb esetben pedig engem fölzabálni,tojást tolni a torkomba vagy egyszerűen csak.Az egyetlen kivétel talán a kis totyogós botanikus E.T.,s ő az egyetlen hozzánk érkező,akinek inkább tőlünk lehet félnivalója.Aranyos és kedves kópé,a szí­vfényén generációk nőttek fel könnyezve,mi pedig megtanulhattuk tőle,hogy mi fán terem az emberség,sőt még azt is láthattuk,miképp lehet a hold előtt biciklizni.Azonban az ilyen kedves űrlényekre valahogy kevesebben lehetnek kiváncsiak,mert nem ömlik hektószám a vér,nincsenek vicsorgató fogsorok,és nem dagonyázzák porba a bolygónkat.De a lényeg:Spielberg kaliberű rendező sem olyan sok szaladgál,aki képes lenne sikerre vinni E.T.megható és pityergésre késztető kalandjait.

Ha már Spielbergnél tartunk,akkor feltétlenül emlí­tést kell tenni a rendező sötét oldaláról is.Mert amikor éppen ballábas hangulatban van,akkor durvul keményen.A legjobban erről az oldaláról Tom Cruise tudna csicseregni,aki spurizhatott is igencsak lelkesen a mester által ví­zionált világvégéről,a Világok harcában,amely a Függetlenség napjához legközelebb álló film,csak jóval sötétebb hangulatban.

Persze Roland Emmerichet sem kell félteni egy kis látványtől,tömeges lóti-futitól,és grandiózus helyszí­nektől.Gyorsan ugorjuk is át az idegenek böszme nagy anyahajójának felfedezését,a szimpatikus amerikai elnök tökörészését,az ilyen a harmadik tí­pusú pofon szí­ntű beszólásokat,és a világ nagyvárosainak fölégetését,mert eljön a harmadik nap,amikor visszavágunk.

A bolygónkat ellepő sáskahad úgy tűnik nyomasztó technikai és számbeli fölényben lehet.Ám úgy hülyék,ahogy.Ő°rhajóik windows alapú operációs rendszert használhatnak,s amikor erre rájövünk,nekik annyi meg egy bambi.Csak fel kell jutni az anyahajóra,betölteni egy számí­tógép ví­rust,majd kakukk!Mi ez,ha nem rutinfeladat?Már az oviban is taní­tják.S amikor az alien elkerekedő tekintettel rácsodálkozik a rávigyorgó halálfejre,már vesztettek.Ví­rus okozza pusztulásukat,csakúgy mint a Világok harcában.Én pedig győzelemittas pofával gyújthatok rá a szivaromra.Fújj!Maximum javasolhatom nekik és rokonaiknak egy tűzfal és ví­rusí­rtó használatát,amivel bizonyára védettebbek lesznek.De a legjobban akkor járnak,ha nagyí­vben elkerülik a Földünket!

A sznobok csak húzzák a szájukat,én akkor is azt mondom,hogy a Fügetlenség napja az egyik legélvezetesebb kommersz sci-fi.Nem igen akad vetélytárs,ami überolni tudná a csúf földönkí­vüliek érkeztének látványát,valamint azét a pusztí­tásét,amit az amerikai nagyvárosokban visznek véghez.Jajj,ki ne boruljon a pattogatott kuki a nagy ijedtségben!

yoda70

Módosítás dátuma: 2008. május 11. vasárnap, 20:32
 
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1