Oldalainkat 29 vendég böngészi

BelépésFilm - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
A nap, amikor a Föld megállt
Írta: lidi   
2009. március 22. vasárnap, 12:43
Oldozzanak fel...vétkeztem!

 

Szörnyű bűnt követtem el kedves olvasóim és azért írom le történetem,hogy Önök okulhassanak belőle. A minap volt egy kis szabadidőm (asszony pajti dolgozik,gyerekek oviban),gondoltam mozizom egyet. Mit nézzek morfondíroztam,majd leszedtem egy új moviet egy p2p oldalról (jajjjj, természetesen, ha tetszett volna,megvettem volna eredetiben).Ez eddig teljesen rendben van azonban ez a film és vele együtt én is tévedés áldozatai lettünk. A nap amikor megállt a föld címet viselte ez a remekmű és alig vártam hogy szinkronosan is megnézhessen Klatuu történetét Keanu Reeves  főszereplésével mert amikor felirattal megnéztem nagyon tetszett.

 

A kikapcsolódásra felkészültem:elötte wc,közbe popcorn, cola, táblacsoki, szotyi(Update Norbi nem rokonom mint látszik). Gabbi leül,televízió, házimozi on állapotban,majd.....döbbenet mikor ezt látom a kezdőképen:The Asylum. Naa itt zuhantam meg és akartam kikapcsolni súgó-búgó gépcsodáimat,de a szívem...az az áldott jó szívem(ne ítélj előre,ronda és finom):adtam még egy esélyt ennek a "csodálatos" cég nyílván kiváló termékének.

Emberek tanuljanak a hibámból:Önök ezt ne kövessék el!!

Félelmetes szar,pocsék,gyenge filmnek aligha nevezhető szösszenet.Illetve ez így mégsem igaz,talán a 70-es években aratott volna némi sikert,de akkor is csak maximum Afrikában,ahol még csak akkor látták az első színes filmet.

A cégről(ASYLUM) annyit kell?? tudni ,hogy 1997-ben azzal a nem titkolt céllal jött létre,miszerint koppintásokat csinál kevés pénzből egy-egy sikeresnek tűnő alkotásról és annak farvizén kaszál némi pénzt.Ez pontosan olyan, mint mikor Önök 10 éve kaptam a mamától, anyukától egy-szerinte- márkás sportcipőt melyen ez állt mikor kibontották: NEKI, ADDIOS, PUMO vagy hasonló állatságok.

Pontos ezt a dolgot lovagolja meg ez a cég is, hátha van olyan láma (most pl. én) aki becsapódik a cím láttán,vagy a film tartalma alapján jóra gondol.

Néhány mű melynek a rend kedvéért megkeressük a párját is asylum módra is:

 

 

     Siker:                                                                          Koppintás(Asylum):

A Világok Háborúja                                               HG Wells' War of the Worlds
King Kong                                                            King of the Lost World
A Da Vinci-kód                                                     The Da Vinci Treasure
A Karib-tenger kalózai                                           Pirates of Treasure Island
Snakes on a Plane                                                Snakes on a Train
Transformers                                                       Transmorphers
Aliens vs Predator: Requiem                                  AVH: Alien vs Hunter
I Am Legend                                                        I Am Ωmega
Indiana Jones és a Kingdom of Crystal Skull           Allan Quatermain and the Temple of Skulls


 

 

A címek azt gondolom, önmagukért beszélnek,de most néhány szó aktuális filmünkről,mielőtt megállna a föld:az elején azt gondoltam ez valamiféle groteszk paródia,de 5 perccel kezdés után sajnos rá kellet  jöjjek, ezek a fiúk bizony komolyan gondolják.

Már az elején bebuktak nálam, hisz gondolják el: földönkívüliek hadai,géprobotok tucatjai,erre miből áll a reakció:20 katonából és egy parancsnokból akik ideiglenesen elfoglalnak egy volt kapitányságot ami üresen állt eddig és ott rendezik be a főhadiszállást...Naah, mondom és hol vannak a titkos laborok,az erre kiképzett specialisták és szakértők,hol van a kommandó meg egyébként is csak erre futja az USA-nak egy világűrből jött fenyegetés válaszaként?Ja igen mondjuk válság van,biztos ez a titkos pénzalapot is aláásta..

És a földönkívüliek:úgy néznek ki mint mi:csak meztelenek. Ott kolbászolnak egy erdőben amikor elfogják őket a katonák. Jaaaaa hogy a földönkívüli csaj full sminkben van,haja beállítva?Hát, ha már idejön nyílván követi a divatot.Az egész film tele van bakival(szerintem elbaltázás több van benne mint élvezhető rész),sorohatnám őket de minek,akit érdekel az megnézi, akit nem az még a borítóra se nézzen szerintem.

A "technikai" trükkökre is lehetne áldozni egy két szót:kb. olyan mintha az I.T és a Star Wars 4. szakemberei összeültek volna és a 30 évvel ezelőtti csúcstechnikával megfűszerezték volna a filmet.

Azt gondolom, oldalakat írhatnék erről az "alkotásról" de még a karaktert is sajnálnám tőle így csak sírva kérem, Önöket ne nézzék meg!!!!

Illetve egy esetben ajánlom Önöknek mégis megsasolásra:ha szenvedni akarnak,ha át akarjak érezni a byroni szenvedés lelki állapotát,ha érezni akarják a fájdalmat, amit egy Bűn és Bűnhődés elolvasása okoz, akkor arra kérem, nézzek meg az újabb asylum project végeredményét.

 

Egy biztos kedves filmoldal olvasók: ha a tini gyerekeiket el akarják rettenteni a filmnézéstől ez egy kiváló eszköz erre: garantáltan nem néznek filmet hónapokig.

Másra azonban nem jó illetve talán a celluloid tekercset egy valamire tudnám használni, bár keménysége okán még a faromat is felsértené...... 

 

 

0/10

 

gabbi

 

gomb hq.jpg

 

 

Módosítás dátuma: 2009. április 08. szerda, 19:15
 
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1