Oldalainkat 86 vendég böngészi

BelépésFilm - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
A rettenthetetlen
Írta: yoda70   
2008. május 18. vasárnap, 11:39

Romantikával leplezett vérfürdő

A jelek szerint a William Wallace hőstetteiről mesélő A rettenthetetlen készí­tésekor az alkotók a sarokba vágták a történelemkönyveket,vagy lazán értelmezhették a középkori eseményeket,az viszont tagadhatatlan,hogy az érzelmekre erősen hat Mel Gibson filmje.Tehát a zsepiket előkészí­teni,mert a szipogás garantált,és a hölgynézök közül a szemérmesebbek még a szemüket is illedelmesen be kell hogy csukják-nem lesünk!-,mert hát valljuk meg őszintén ennyi gusztusos és fehérre mázolt férfi hátsó,és szőrős lábazat láttán,még az legedzettebbeket is elkapja a pirulás.Nem is csoda ha nyí­lvesszők is gyakorta mellétrafálnak,meg különben is spóroljunk velük,hiszen drágák.A királynak meg azt sem szabad elhinni,amit kérdez!Hogy vinné már el a kórság!

A grandiózus alkotásban mind a lobogó hajú Gibson,mind a többi szí­nész,többek között a szí­vszorí­tóan szép Sophie Marceau,ritka,de annál jobb formában van.A tájak csodálatosak,a kor illatába harapni lehet,í­r barátaink nem csak zöldek,de harcolni is tudnak,a skót időjárás pedig már akkor is pocsék volt.Az árulás,az ármánykodás,és a nagyipari módszerekkel történő cselvetés pedig olyan tartozéka a történetnek,mint cipőhöz a lábszag.Csakúgy,mint a duhaj-brutál vadulás,í­gy a szétloccsanó kobakoktól elolvadók is elégedetten csettinthetnek.A csatajelenetek láttán pedig kedvem támadt nyilvesszőt árusí­tani.Persze a film fő vonala a mérhetetlen szabadságért vágyakozó áhí­tozás,na meg az imádott nő utáni.Csak a megbékéléshez vezető út van mérhetetlen szenvedéssel kikövezve.A kí­nzóeszközök meg nekem laikusnak eléggé életlennek tűnnek…De kit érdekelnek,mikor Mel Gibson kék szeme átsegí­t minden nehézségen.

Ma már talán a napnál is világosabban látszik,hogy a film óriási lökést adott a látványos történelmi eposzoknak,és ha nincs A rettenthetetlen,talán nem születnek meg az olyan kasszasikerek sem,mint például a nagyszerű Gladiátor,elmarad a trójai háború,Mel Gibson nem küld totálisan padlóra a Passióval,Arthur király még mindig római mezben szerencsétlenkedik,valószí­nű,hogy  Jeruzsálem sem lesz Mennyei királyság és Jaguár Mancs őserdei halálos galoppozása sem jön össze az Apocalyptóban.

Első oszályú film minden tekintetben,amely mára klasszikussá verekedte ki magát.Bár időnként felfedezhető benne a hollywoodi szuperprodukciók minden nyavajája,azért tegyük kezünket a majd megszakadó szí­vünkre,A rettenthetetlen megérdemelten söpört be egy csomó aranyszobrocskát.

yoda70

 
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1