Oldalainkat 73 vendég böngészi

BelépésFilm - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
A szellemlovas
Írta: yoda70   
2008. május 14. szerda, 00:30

Pokoli móka


Na tessék,már megint egy képregényadaptáció!Bár nincs itt semmi bőregér,vagy farsangi ruhában futkosó Superman,és a barátságosan közkedvelten is lefárasztó Pókembert se keressük,mert háló szövő tanfolyamra utazott.Helyettük az aktuális főhősünk az őrületes röpködéseiről nevezetes motoros kaszkadőr,Johnny Blaze(Nicolas Cage).Főállásban a közönséget szórakoztatja életveszélyes motoros mutatványaival,hobbiként pedig filozófikus problémákon töpreng.Gondolhatnánk,élete olyan,mint a frissen köpült vaj,tehát "havaj",azonban a múltja sötét buktatókkal van tele.Ifjú titánként,hogy faterját megmentse a ráktól ,seftelgetett az ördöggel,cserébe a lelkéért.De mivel a Sátánról van szó,magáról a nagy Mefisztóról,elképzelhetjük,hogy kedves pokolbéli főgarázdánk alapvetően vidám fickó,égetni való egy mókamester,ezért Johnny őse másnap egy show közben balesetet szenvedve a túlvilágra költözik.Az üzlet azonban üzlet!A pokolban ugyanis kitört a hatalmi harc.Mefisztó csemetéje,Blackheart(Wes Bentley) át akarja venni odalent a főnökséget,és a legszí­vesebben a pokolba küldené a kedves papát.Johnnynak őt és segédpribékjeit kéne megállí­tani,hogy a" lelkem" újra szabad lehessen.Ebben pokolbéli tulajdonságok is segí­tik:ha eljő az éj,lángoló csontvázkánt vadul motorjával az utcákon.Nyomát lángcsóva,meg bizonyára infarktus közelében fulladozó tűzoltók jelzik.Ereje is persze pokoli,fő fegyvere pedig szintén lángoló lánca.Hupálja is a gonoszokat rendesen,de neki is van gyengéje:odavan szépségesen pufferfenekű újságí­rónőbe ,Roxanne-be(Eva Mendes),akit régebben,a leke eladása miatt elhagyni kényszerült.
Azért megnyugtatnák mindenkit,gyomorfekélyt nem kapunk az izgalmaktól:a rosszarcúak ebben a filmben is meg lesznek dádázva,a hős karjaiba zárhatja szeretett nőjét,és motorra pattanva elszáguldanak a texasi autópályán.Itt a vége,szép a vége.
A film talán legnagyobb meglepetése Nicolas Cage frizója.Akik megszokták tőle a kissé kopaszodó,ám szálanként "bestokizott"hátrafésült haját,azok most a kócos sérójától  fetrenghetnek rendesen.Talán még emlí­tést érdemelne az előző szellemlovast alakí­tó Sam Eliott,aki nálam sokkal hihetőbbnek tűnik.Nicolas Cage remekül szenvedő tekintete a szokásos,s lazán hozza az örjöngve lángoló,nappallonként meg elmélázó karakter szerepét.Eva Mendes pedig a szokásos cica-baba,bár í­zlés kérdése.Az ilyen filmeket elvivő CGI trükkök jók,a gonosz pofák jól meg lettek csinálva,és a lángoló motor is elég formásra sikeredett.
Mindent összevetve,akciós,látványos film,valahol a Daredevil és a Macskanő magasságában,és mondjuk én Talmácsit jobban el tudnám képzelni Johnny szerepében.Nézzük és ámuljunk!A hajunk meg lobogjon!Yeeeaahhh!

yoda70

Módosítás dátuma: 2008. május 14. szerda, 01:23
 
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1