Oldalainkat 37 vendég böngészi

BelépésFilm - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
A Vasember
Írta: lidi   
2008. szeptember 23. kedd, 19:45

Terminátor és a Pókember házassága..

Elképzelem, ahogy Pókember megfonja a hitvesi ágyat miközben Terminátorunk robbant a sziklába egy kényelmes otthon valahol a Grand Canyonba. Megteremtik magunknak a kényelmes otthont messze a világ a zajától, mert ők nyugalomra vágynak és valljuk be őszintén, bármennyire is modern világban élünk, azért a középszerű tömegbe ők még nem férnének bele.

Na, most egymásba szeretnek (mivel ez csak hipotézis tegyük fel a Spiderünk fiú,a vasszívű legyen a lány),kényelmes otthonra vágynak,mindketten dolgoznak. A hálófonónk  bungee jumping köteleket készít 12 órás műszakban,a feleség EuroNCAP törésteszteket végez jó pénzért, ha kell maga lesz a bábú hisz kell lóvé a rezsire. Ha a képünk már ilyen idilli spékeljük meg: egyszer csak gyermeket akarnak, mert ez az élet rendje. Magát a coitust elképzelni már én sem tudom, mert ekkora képzelőerővel csak maga Walter Elias „Walt” Disney rendelkezhet,azonban a végeredmény valami hasonló lehet:Iron Man vagyis vasember!

Ez kis "poeticus intermezzo" csak a képzeletem szüleménye természetesen, de ha jobban belegondolunk valami hasonló születhet tényleg ebből a vadházasságból.

A film maga jó ez szögezzük le az elején azonban több olyan hiba volt a történetben ami mosolyra késztetett és nem azért mert Robert Downey Jr. olyan fergeteges humorral rendelkezik.

Szóval a történet:Tony Stark, a zseniális feltaláló-és nem mellesleg olyan gazdag hogy én csak az egyik kocsija árából is életem végéig ellenék-,elmegy egy háborús övezetben ahol támadás éri és vasszilánk kerül a testébe közel a szívéhez. Ezt egy ott fogvatartott kollégája hatástalanítja egy akkumlátor és némi lyuk segítségével, ami történetesen a főhősünk testében van. A gaz rosszarcú terrorista csapat rá akarja venni őt hogy, építsen nekik egy szuper fegyvert amivel ők lennének a világ urai és mindenki összevizelné magát ennek láttán. Ekkor a mi zsenink el kezd építeni..azonban átteszi a gerillákat a palánkon,hisz egy pajzsot épít melyben található egy mini atomreaktor mely ellátja a páncélt energiával és a szívét is megvédi.

Nos ezt-és ez volt számomra a film legviccesebb része-véleményem szerint nem így kellet volna átültetni a történetbe.

El tudnak képzelni egy embert, akinek lyuk van a szíve körül és ott a barlangban, a semmi sterilitás mellet,vasdarabok segítségével 1 hét alatt elkészít egy mini reaktort, beépíti a testébe és hozzácsatol egy önmozgató páncélt, mely repülni és lángot szórni egyaránt képes??Ja, teszem hozzá ezt nem szuperkomputerek segítségével, hanem mindezt egy flexxel  meg egy lánghegesztővel viszi véghez.....

Nos, ez volt mely számomra egy kicsit élvezhetetlenné tette a filmnek ezt a részét és mely szekciót egy kicsit elnagyoltnak érzem.

Amúgy a film többi része teljesen rendben van, maga a történet kiváló,az adaptáció megfelelő,az animált részek kidolgozattak. Robert Downey Jr. újra szenzációs,Gwyneth Paltrow-t amúgy is imádom itt is jól muzsikált,Jeff Bridgestől szintén rég láttam ilyen jó alakítást,simán hozta a kétszínű,hatalomra vágyó főgonoszt.

 

A film tökéletes kikapcsolódás és siker,pedig gondolják meg a szuperhősökkel manapság nehéz villantani hisz annyi van belőlük, mint égen a csillag. Egy biztos,lesz még folytatása,azt gondolom ehhez nem kell jóstehetség, hogy ezt ki merjük jelenteni.

 

No persze könnyű neki gondolhatják Önök, hisz apja ugrál meg halóval lövöldöz, anyja meg Kalifornia kormányzójának a rokona.....de ismerik a mondást,híres szülök gyermekeinek mindig a legrosszabb.

Ja hogy ezt mindig csak a pénzes gyereke mondják??

{mosimage}

 

 7/10

 gabbi

Módosítás dátuma: 2008. december 03. szerda, 23:11
 
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1