Oldalainkat 40 vendég böngészi

BelépésFilm - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
Álom.net-ahogy én láttam
Írta: lidi   
2009. november 04. szerda, 15:16

A mi kis szirupos vígjátékunk!

Kérem tisztelettel sikerült…….

Na nem,nem arról beszélek hogy megdöntöttem a  400 vegyes világcsúcsát és a mostani legtehetségesebb magyar úszót,a mi Lacikánkat letaszítottam kis hazánk uszóelitjének a középvonalába.Még csak az sem jött össze (sajnos) hogy 3 nővel legyek egyszerre ,kiknek keresztnevei Angelina,Jessica és Sylvia…Itt egyébiránt még sorrendet sem határoznék meg:).Sajnos arról sem számolhatok be,hogy mostantól felmondtam,mert megnyertem a lottó ötöst….

Ez mind smafu kérem alássan, sokkal nagyobb tettem hajtottam végre: megnéztem az Álom.net című „kiváló” romantikus vígjátékot.

Mindenki szidja…akárhány kritikát,írást olvastam  róla,sok jót kihámozni a negatív hullámok közül elég nehézkesen ment..Én azonban nem szeretném felsorolni a sok negatív dolgot ,mert nem lenne elég időm rá és ezen oldalnak megvannak a karakter tűrési  végpontja ,s ha csokorba szedném gondolataimat erről a remekműről,hát minden bizonnyal átlépném eme danger zónát!

Ezért elégedjenek, meg kedves olvasóim néhány kiragadott példával melyből azonban van a filmben rengeteg:

-nulla színészi játék:a főszereplő hölgyet megszemélyesítő Labancz Lilla egyszerűen fertelmes….Nyílván most lehet mondani,hogy mit értek én hozzá hisz nem vagyok színész csak egy egyszerű ember ,aki szeret filmeket nézni,de álljon meg az a díszes nászmenet:én ezt nem is  állítottam sohasem magamról. Én nem vállalnám el egy film címszerepét, hisz tudom nem értek hozzá…itt egyébiránt rokonlelkek vagyunk, Lillácskával csak én ezt tudom magamról,ő pedig nem.

Túllendülve kis szöszink kevéske színészi tálentumán megállapíthatjuk ,hogy a többiek sem  járnak Greta Garbo-i  magasságokban saját szakmájukban, kivétel képez ez alól egy fiatal színész aki jól játssza a hős szerelmes kisfiút,vagy a csak a többiek szürkeségéből tűnik ennyire elő. Mesterségnél maradva:Zsolt ,pardon Károly rutinból hozza pár mondatos szerepét,Revicky igazgató úr pedig természetesen remek,csak nem értem ezt hogy vállalhatta el. (A válasz gondolom az,hogy élnie neki is kell valamiből)

-sztori:bugyuta,szirupos,amerikát majmolós…Ehhez nincs is több kommentem ,egyszerűen gyenge és harmatos ,mint a lepkefing egy ködös reggelen.

És itt folytathatnám a negatív momentumok armadáját és ezt nem teszem,mert előttem sokan kivesézték már ezt és nem szeretek unalmas lenni..

De ha ennyire szar vajon kinek ajánlanám ezt a 96 percet azt is megmondom nyomban:

-Éljen Ádok Zoli felkiáltással minden  rajongójának.

-Nézze meg feltétlenül az is , aki kíváncsi arra hogy lehet megfelelő média cirkusszal egy szarból várnak látszó dolgot építeni

-Minden pompon csapatnak ,akik ezt levethetik mint ijesztő elrettentést:milyen műsort NE csináljanak.

-Minden szőke ,magát valamire tartó hölgynek,akik megláthatják őket is lehet pocsékul utánozni.

-Végül de nem utolsó  sorban a készítőknek ,akik nyílván jót mulattak forgatás alatt,de lehetséges még nem  szembesültek ezen munkanapjaik alatt létrejött  akármivel…

 

Zárszóként be kell valljak valamit:nem csalódtam nagyot és a végén már meg is szoktam a film által szolgáltatott színvonalat,ami annak köszönhető,hogy előtte már felkészültem rá lelkileg így nem ért váratlanul.

De ha,tegyük fel előtte a filmről nem hallok semmit,akkor komoly traumaként élem meg a dolgot és meg kell nézzek utána egy Steven Seagal filmet hogy megnyugtassam magam vannak még Seagalnál is kevésbé alkalmasak, akik még munkálkodnak ezen szakmában.

Tehát kössék fel a (pink) alsóneműt és rugaszkodjanak neki.

Rá,rá,hajrááááááá!

gomb hq.jpg

 


1/10

gabbi

Módosítás dátuma: 2009. november 12. csütörtök, 00:16
 
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1