Oldalainkat 28 vendég böngészi

BelépésFilm - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
Banki meló
Írta: lidi   
2008. október 23. csütörtök, 14:22

Az igazi......

Kedves böngészőim, megosztok Önökkel valamit, amit reményeim szerint úgy fognak helyeselni, hogy a bólogatástól bólintóizomlázat kapnak. Szóval nyílván,akik kritikákat olvasnak, többnyire túl vannak már ez első éjszakai magömlésen,ha hölgyekről beszélünk valószínűleg nem most tudta meg kedves női olvasóm, sem hogy az egészségügyi betétet nem csokornyakkendőként kell használni. Egyszóval finoman arra célzok, olvasóim nagy többsége véleményem szerint nem 14 éves. Ha okfejtésem helyes akkor számottevő hányaduknak valószínűleg nem egy partnere volt egész életében. Ha mégis igen akkor kedves uram csókolja hitvesét és örüljön, hogy annak idején belepasszíroztatta lábát abba nem túl nagy üvegcipellőbe, vagy kedves hölgyem adjon hálát édesapjának, hogy akkoriban apukája vett egy fess ruhát és fehérre mázolt egy amúgy snassz barna lovat vőlegényének.


Amennyiben valóban több partner megfordult az Ön.................ágyában:),akkor bizonyára észrevette, hogy nem mindegyik ugyanolyan, és ha szerencséje volt, akkor megtapasztalhatta igen Ր a legjobb, és ha mindezeken felül még szerencséje is volt, akkor most a nagy Ր a maga felesége/férje/partnere.

Nos, ezen a mezsgyén maradva így voltam én is Jason Stathannal voltak eddig is közkedvelt filmjei, de engem egyik sem fogott meg legalábbis annyira hogy a morcos külsejű csávót színésznek nevezzem. Úgy voltam vele, mint Steven Seagallal: néha jó történet nulla színészi véna. Van is erről egy vicc: Kevés vagy,mint Seagal színészi eszköztára.


És kedves társaim itt jön az ellentét az autós keménycsávó és az amerikai harcikakas között: ebben a filmben végre játszani láttuk sokunk marcona kedvencét, aki Terry,a piti bűnöző bőrébe bújva mondja,kiabálja a külvilágba:EMBEREK,SZÍNÉSZ VAGYOK!!!!


Bevallom őszintén Statham úr én ezt most már elhiszem,csak egyet nem értek,miért kellett ezt eddig jól és ilyen sokáig titkolni.

A film története szenzációsan egyszerű, ugyanakkor valószerű: egy bankba teszi mindenki a piszkos kis dolgait, amikkel mindenki mindenkit zsarolhat. Terryék csak pénzt akarnak, ám szerencsétlenségükre ellopnak egy csomó képet, naplót, irományt mellyel az egész város körbe-körbe zsarolhatná egymást kénye kedvére. Azonban ez bankrablóink kezébe kerül, mire az érintettek a maguk módján válaszolnak:ki gyilkossággal,ki alkuval,ki pénzzel. A vége természetes jól sül el és megússzák a bankrablók-akik egyébként olyan ártatlanok, mint a fehér hó, a többi érintetthez képest- a főganék meg börtönbe kerülnek.


A story tehát szenzációs, követhető és minden ízében hihető(bár mi mást hisz egy valódi történet adaptációjáról beszélünk- bár láttam én már varjút karóba húzva)és végre elmondhatjuk:Jason te nem csak kocsit vezetni tudsz,hanem úgy néz ki a szerepeidet jól előadni is képes vagy!


Mondom én egyet nem értek mindezek után miért a 20. filmed után kell a közönségnek feltalálni a spanyolviaszt.

 

Bár itt is igaz a jó öreg mondás: inkább később, mint soha.

 

gomb hq.jpg

 

 

8/10

 

gabbi

Módosítás dátuma: 2008. december 03. szerda, 23:08
 
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1