Oldalainkat 33 vendég böngészi

BelépésFilm - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
Case 39-kritika
Írta: lidi   
2010. április 05. hétfő, 14:19

A gyermekek nem mindig aranyosak….

Megnéztem a trailert és valljuk be őszintén ilyet már láttunk…erősen hasonló világot ábrázol,mint a nem olyan régen nálunk bemutatott Orphan című film. Ezen felbuzdulva megnéztem mi volt előbb a tyúk vagy a tojás?Húsvét lévén a tojást kell mondanom,ami ez esetben a Bridget Jones igazát hozta,vagyis a Case 39. amerikai bemutatója 2008 február 22.,míg az Orphan ugyanezen a színen történő premiere 2009. július 24.Azon történések részesei lettünk ismét,hogy kis hazánkban egy film erősen késik a normál tempóhoz képest.

Fellelkesülve a diadal hullámain eldöntöttem megnézem.( Meg kell jegyezzem még két okom volt arra,hogy azonnal éjjelek évadján nekiveselkedjek a dolognak:

1.: Renée Zellweger

2.:Az árva című idegrendszerborzoló mű is igen tetszett.

Este 22:00-kor kezdtem el megnézni. Ezt azért tartom fontosnak megemlíteni, mert ilyen filmek esetében nagyon nem mindegy,hogy mikor nézi meg az ember ,nappal besötétítve(vagy még azt sem),vagy éjjel:más szóval kérem, dicsérjenek meg,mert van vér a pucámban.Bátorságom bizonyítékaként,még pelust sem vettem fel.

A kezdet is ismerős….elsőre az apuka gonosz,anyuka szívtelen és így közös egyetértésben ki akarják nyírni a család kicsi kincsét. Ide toppan be Bridgetünk a családsegítő szolgálat egy nagyszívű dolgozójaként. Fura ház,nem túl beszédes rosszarcú apuka,kisírt és kialvatlan szemű anyuka és a tökéletes,ártatlan bárány kislány. Hát persze,hogy a szociális munkás csajszi tenni akar ellene……hisz ez a szakmája,meg amúgy is nagy szíve van neki(nagyobb mint a segge a Bridgetben ez kétségtelen).Egyszóval tesz ellene,de a nagy kérdés,vajon feltétlen ez jó tett –e?És ha az akkor kinek?

A poént azt gondolom nem lövöm le,azonban azt meg kell jegyezzem,a filmben nem történik semmi váratlan .A téma is jó párszor lerágott csont  az „Álmok Városában” és mégis sok filmmel ellentétben ,ez bizony működik. És azt gondolom nem kell 170-es IQ-val rendelkezni ahhoz,hogy megfejtsük ennek a titkát. A titok egyetlen szóban összpontosul:SZORAKOZTATÁS!Ez esetben a film műfaji korlátait tekintetve nem szabad másnak lennie a célnak,mint az emberi félelemmel való játék, a félelemkeltés.

Magyarán:aki megnézi az féljen utána kimenni a vécébe sötétben és igen ,kerüljön annyira a film hatása alá,hogy ha ezt éjjel teszi meg bizony álmodjon rosszakat.

Mint már említettem én éjjel néztem és a film jó,tehát még az egy óra Muzsika tv utána sem feledtette az élményt velem:rosszat álmodtam.

Magyarán befostam,és villanyt kapcsolva aludtam el,miközben arra gondoltam nekem több gyerek nem is kell…a film elérte célját!!Rendes iparos munka,mely a kívánt hatást tökéletesen megvalósította és mindezt Bridget Jonessal…naplóztuk..

7/10

gabbi

Módosítás dátuma: 2010. április 05. hétfő, 14:34
 
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1