Oldalainkat 34 vendég böngészi

BelépésFilm - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
Derült égből szerelem - Love Happens - kritika
Írta: flilla   
2009. december 22. kedd, 02:49
love_happens.jpg

Karácsony közeledtével, totál vevő vagyok bármiféle érzelmi túltengésre, hisz ilyenkor engedélyezett. A Love Happens-t a címe és bemutatója alapján egy szentimentális filmnek gondoltam. Ezen érzésemmel nem vétettem mellé, és ezzel a filmmel kezdve jöhet minden hasonló nyalánkság a következő 2 hétben.

 


Sztoriját tekintve, főszereplő férfiúnk /Aaron Eckhart/ próbálja feldolgozni felesége elvesztését, s mindeközben egy „önsegítő-guruvá fejleszti magát, sikert kovácsolva saját fájdalmából. Előadássorozata közben belebotlik a Jennifer Aniston által megszemélyesített virágárus hősnőnkbe, akivel természetesen egymásba szeretnek.

 

Nos, ez volt a rövid változat. De az élet sosem ilyen egyszerű. Egy szerettünk elvesztése meg főleg nem az. A feldolgozási stádium mindenkinél más és más hosszúságú. Főhősünknél ez már 3 éve tart. Azonban ezt leplezni, eltakarni próbálja a másokon való segítségnyújtással.

 

Amit mindenképpen leszögeznék, jó film lehetett volna…Ha:lovehappens1.jpg

Maradnak ezen a vonalon, hogyan dolgozzuk fel egy szerettünk elvesztését. Mert ez valóban érdekes, és hasznos történet lett volna. Természetesen nem azt mondom, hogy váltsuk meg a világot egy filmmel, de a drámaibb hatás kedvéért, biztos, hogy ütősebb lett volna a film. így is elgondolkodtatott, de elvihetett volna a film egy mélyebb gondolatvilágba is. Ami viszont a romantikus részét illeti, tetszett a megismerkedési fázis, mert az élethű volt, semmi megjátszás és semmi nyáladzás, egyszerű és hiteles.


Jó film lehetett volna…Ha:

A két főszereplő nem ez a két színész. Ez durva kijelentés, de vagy az egyik, vagy a másik kimaradhatott volna. Abszolút nem érzékeltem semmi kémiát kettőjük között, ráadásul látványként sem megfogó, Echkartnak kétszer akkora a feje, mint Anistonnak. Bevallom, én „Aniston fan” vagyok, már a Jóbarátok óta. Ami elszomorít, hogy nem tud olyan maradandót alkotni, mint a Rachel szereppel. Próbálkozott az elmúlt évek folyamán, és talán leginkább a The Good Girl-ben volt olyan játéka, amit még jelölésekkel is jutalmaztak, azonban a tőle megszokott szereptípustól a mai napig nem tudott elrugaszkodni. A Derült Égből Szerelem-ben is, egy kedves, visszafogott, bájos lányt alakít.  De nem adom fel a reményt, és izgatottan várom, a jövő évi The Bounty Hunter filmet, melyben legújabb kedvencem, Gerard Butler lesz a társa.


Ha már a szereplove-happens-whatever.jpglőket nézzük, megjegyzendő, hogy Martin Sheen is közreműködik a filmben. Nem tűnik fel sokat, de mikor ott van a vásznon, akkor erősen érezhető jelenléte.Természetesen nem akarom elvenni senkinek a kedvét, mert van azért tetszetős oldala is a filmnek, ami számomra a zene volt. Ha a történésekkel nem is, a zenével megfogtak. Semmi extra, egyszerű, és nem is sok dallam szólt a filmben, azonban amiket hallhatunk, azok nagyon passzoltak a sztorihoz, ehhez a hangulathoz, amit ki akartak fejezni. Összegzésben pedig azt is elárulhatom, hogy a film második fele azért lekötött a székhez, mert a gépezet beindult, csak sajnos nehezen.

 

Végül, zárom soraim, a film utolsó mondatával, ami a mondanivalója is egyben:

„Utazásod során fontos tudnod, ami valaminek a vége, az egy másik valaminek a kezdete”

 


gomb hq.jpg

 

 

 

 

5/10 pont

 

Módosítás dátuma: 2009. december 24. csütörtök, 12:49
 
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1