Oldalainkat 44 vendég böngészi

BelépésFilm - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
Faterok motoron
Írta: lidi   
2008. szeptember 11. csütörtök, 18:51

Valóban ez az élet??

 Kedves embertársaim, valljuk be őszintén ez a kérdés már mindannyiunkban felmerült, aki elmúlt már 20 éves. Megszületünk, felnövünk, eszünk, alszunk, dolgozunk. Majd később házasság, gyerek, idegeskedés és güri, güri, güri……Ugye, hogy ugye?na, igen valóban ennyi lenne?Keveseknek adatik meg az önmegvalósítás,az álmok kergetése és elérése a munka, amire mindig is vágyott és persze  sok lét is érjen eme tevékenysége. A feleség, aki türelmes, odaadó, házias és mellette tüzes, fehérmájú szuka, a gyerek, aki jó tanuló, kevés gond van vele és imádja a szüleit, felnéz rájuk….

Na, ezeket az álomképeket kergeti mindenki, és csak keveseknek sikerül elérni ezt,valami mindig hibádzik,vagy sok dolog nem smakkol..

Felmerülhet, a kérdés miért írom ezt le pont egy vígjátékhoz, hisz fura egy ilyen keserédes bevezető egy olyan filmnél ahol röhögni kell ezerrel…

Mert ez volt számomra az utóbbi 2 hónap kellemes meglepetése, de továbbmegyek, egész életemben kevés olyan vígjátékot láttam, mint ez, amin szétröhögöm az agyam ugyanakkor elgondolkodtató mondanivalója is van.

Pedig voltam fenntartásaim a Tim Allen, John Travolta, Martin Lawrence, William H. Macy négyes kapcsán. Kíváncsi voltam képesek –e együtt valami jót alkotni, nem nyomják, -e el majd egymást vagy valaki nem lóg –e majd ki a sorból. A története nem túl bonyolult: egy középkorú négyes fogatnak tele van töke a mindennapokkal és elhatározzák, 2 hétre otthagynak csapot-papot és csak motorozni fognak. Az asszonyoknak-családnak persze nem tetszik a dolog,de hát ők a Vaddisznók,akkor is elindulnak.Az út kapcsán persze sok kaland vár rájuk, melyek vicces jeleneteket eredményeznek.

Egy pár negatívumot meg kell hogy ejtsek azért.Nekem túl sok volt a homoszexualitásból eredő poén,no persze 4 férfi együtt egy úton hálózsákban a szabad ég alatt , vagy éppen gatya nélkül egy tóban...hát igen adott a magas labda amit a készítők le is csaptak de mintha túl sok lenne a határeset amit a bírónak(vagyis ez esetben a nézőnek) kell eldönteni, hogy bennt van vagy kinnt.Nekem néha out-nak tűnt.Tim Allen és Travolta lógott egy picit ki a sorból,mint komikus vénaval talán kevésbé megáldott színészek,Lawrence hozta a szokásos formáját,Macy pedig szenzációsan játsza béne,szüzike,naiv programozót.

Összegezvén azt kell, mondjam ez középszerű vígjáték, ami nem is emelkedne ki a többi közül, ha nem lenne a bevezetőben említett dilemma abszolút időtálló, vagy nem lenne William H. Macy és általa formált karakter, ami a filmen nagyon sokat dob.

A film egy remek szórakozást nyújt  ahhoz ,hogy megtudjuk milyen az, amikor kapuzárási pánik előtti középkorú bikák még utoljára futnak egyet a pusztába.

A film kapcsán eszembe jutott yoda70 kollégám aki már vásárolhatja is a Harleyt és mehet is Balaton mellé sátorozni.10 év és lehet hogy én is csatlakozom hozzá.

Már persze nem tudom hogy nézne ki bőrszerkóba,de valami azt súgja a kiváncsiságom ezúttal nem is olyan erős......

{mosimage}

 

8/10

 

gabbi

Módosítás dátuma: 2008. december 03. szerda, 23:15
 
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1