Oldalainkat 41 vendég böngészi

BelépésFilm - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
Hí­rnök
Írta: Administrator   
2008. december 05. péntek, 22:31
hírnök4_m.jpg
Fekete-fehér kép. Csend. Hangosítok. Valami zaj van már. Jön valami. Vagy jön valaki. Csinál valamit. Sikolyok. Puffanás. Vér. Valószínűleg meghalt. Menekül. Nem sikerül. Valószínűleg ő is halott. Kisgyerek a szekrényben. Traktor a kezében. Az ajtó nyílik. Kerek szemek. Sikoly. Valószínűleg ő is halott.
Aztán egy váltás, s a kép színes, végre értelmes szereplők. Értelmes képek. S miután a nagyvárosból vidékre költözött család éppen berendezkedik, természetesen elkezdődnek a furcsábbnál furcsább események. Amelyek azért mégsem olyan furcsák. Na, jó, néha a frászt hozzák az emberre, s a gyengébb idegzetűek lehet, hogy aztán szégyenkezve pillantanak maguk alá, de azért olyan fantasztikusan eredeti dolog mésgsem történik.
Merthogy mikkel is találkozunk? Megjelennek itt Hitchcock Madarai, kísértetiesen hasonlóan az eredeti műhöz, vérszomjas fenevadakká változva. De eljönnek a kedves, aranyos élet és halál között lebegő lelkek, akik ugyan semmi rosszat nem akarnak, mégis majdnem kinyírják a családot.És van itt egy amnéziában szenvedő idegen is, akinek éppen a varjak segítenek emlékezni ... és hát persze, hogy ő .... nade ezt nem mondom el, ki is ő.
hírnök2.jpghírnök3.jpghírnök1.jpg
És hogy tetézzük a közhelyeket, természetesen ezeket a "lényeket" csak egy kisgyerek látja, aki - ismét csak ismerős a téma - egy baleset óta nem beszél. Valamint egy tizenéves lány, aki meg nem mondott igazat, ennek következménye lett a baleset, tehát neki meg senki nem hisz. Dehát mit lehet ilyenkor tenni? Bizonyítani. De mi van, ha eztán sem hisznek neked? Gáz...
Azért  a film végén mindenki életben marad, kivéve, aki nem ... Mert az utolsó pár percben nem maradhat el a jó és rossz közötti végső összecsapás sem. Innen aztán semmi nem hiányzik. Trutyivá váló pincepadló, vasvilla (aki nem akar takarítani, vigyázzon,  nehogy valami a padlójára cseppenjen!), és igen kemény küzdelem. De ahogyan az általában lenni szokott (kivéve, ha igaz történetről van szó), győzedelmeskedik a jó.
A néma megszólal, ha hazugnak hisznek, a család újra összetart, a mezőgazdaság felvirágzik. Jah, és ne feledjük, érkezik egy hős lovag is.
Szóval, nem nagy durranás az egész film. Egyetlen pozitívuma volt csak. Régen láttam már olyan filmet, amely közben legalább egy másodpercre is sikerült megijednem. Na, itt azért volt néhány eset.

Már csak egy dolgot nem értek: Miért ez a címe?


szamóca


gomb hq.jpg

Módosítás dátuma: 2008. december 05. péntek, 22:35
 
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1