Oldalainkat 37 vendég böngészi

BelépésFilm - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
Játék a végsőkig(Gamer)
Írta: lidi   
2009. november 17. kedd, 18:25

Ismét egy kommersz, némi érdekességgel…

Nincs új a nap alatt,ezt újra  és újra meg kell állapítsam mikor egy új Hollywood-i  „szuperprodukció” pergését látom európai  beállítottsági szaruhártyám előtt. Ha őszinte  akarok lenni önmagammal és Önökkel azért azt el kell mondjam,nem túl nagy lelkesedéssel ültem le eme idollnak nem mondható mű elé,hisz az a rendezőpáros jegyzi a filmet akik a számomra szintén érdektelen, egyszer nézős Statham-ámokfutásokat, a Cranckeket rendezték(Mark Neveldine, Brian Taylor).

Nos,ahogy Szirtes tanár úr mondta a mostani sztáriparképzőben:lepjen meg minket kolléga!Meg is lepett a film,de nagyon,a probléma ott van ,hogy negatív irányban.

Sikerült a műszívsokkoló baromságnál is még nagyobbat dobbantaniuk,csak épp az ugrás után nem biztos ,hogy a „B” kategóriás filmek posványos,ürüléktől és parazitáktól hemzsegő romlott állóvízébe szerettek volna érkezni…..De ne szaladjunk ennyire előre lássuk a fantasztikus történetet.

1.A nem túl távoli jövőben rabokat irányítanak gazdag ficsúrok melynek célja minél több menet túlélése,csonkolt,végtagokon,fröccsenő agyvelőkön és kiomló beleken át….

2.Mindenki gonosz, de főhősünk, aki mellesleg a legjobb az élethalálharcban (természetesen) ártatlanul került ide.(természetesen)

3.De a végén kitör(természetesen) és megkeresi a játék gonosz kitalálóját(naná) majd elnyeri jutalmát és visszakapja családját(hát nem izgalmas…?)

Ennyi a történet melynek egy elemén sem lehet felismerni egy eredeti dolgot sem,mind lerágott,sőt ezerszer megemésztett klisé újabb dollárokba csomagolva….

Gerard Butler nagyon keményen adja a szívem van,de agyam kevés figurát,de összesen ennyi pozitívat lehet a filmről elmondani…

És akkor a negatívumok…Hol is kezdjem?Sehol,elmondom a summáját. Olyan az egész mintha ezek ott többen összejöttek volna és kitalálták legyen ez a förmedvény,majd ezen felbuzdulva elmentek volna ezt megünnepelni,ahol sikerült jó alaposan a pohár fenekére nézni,majd másnaposan félig részegen,bebaszva megalkották volna 1 nap alatt ezt a kommersz kliséhalmazt. Borzasztó rendezés és vágás,nulla érzelmi hatás, a film csúcspontja előjátéknak is kevés lenne.

Egyetlen egy jó dolgot tudok kiemelni az pedig nem más mint a látvány,de mint tudjuk ez ma már csak pénzkérdés és szerintem csak látványra alapozni,olyan mintha megmutatnánk egy csajnak izmos testünket ő erre felizgulna de sajnos impontesek révén fél hatot mutatna a szerszám akármit is ügyködne a kisasszony lankadt hímvesszőnkön…

A film sajnos még kommersznek is gyenge,aki fordulatot akar a film alatt az tegyen meg  egy 360-as kört önmaga körül ,mert a filmtől ilyet várni botorság lenne..Egyszóval ismét egy lerágott csont,melyből kérem ne falatozzanak,mert higgyék el ,pontosan ugyanolyan mint az összes többi,sőt minél többen rágják le ezt a csontot,annál kevesebb lesz rajta a hús….

gomb hq.jpg

 

 

3/10

gabbi

Módosítás dátuma: 2009. november 17. kedd, 18:33
 
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1