Oldalainkat 77 vendég böngészi

BelépésFilm - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
Játék a végsőkig(Gamer)
Írta: lidi   
2009. november 17. kedd, 18:25

Ismét egy kommersz, némi érdekességgel…

Nincs új a nap alatt,ezt újra  és újra meg kell állapítsam mikor egy új Hollywood-i  „szuperprodukció” pergését látom európai  beállítottsági szaruhártyám előtt. Ha őszinte  akarok lenni önmagammal és Önökkel azért azt el kell mondjam,nem túl nagy lelkesedéssel ültem le eme idollnak nem mondható mű elé,hisz az a rendezőpáros jegyzi a filmet akik a számomra szintén érdektelen, egyszer nézős Statham-ámokfutásokat, a Cranckeket rendezték(Mark Neveldine, Brian Taylor).

Nos,ahogy Szirtes tanár úr mondta a mostani sztáriparképzőben:lepjen meg minket kolléga!Meg is lepett a film,de nagyon,a probléma ott van ,hogy negatív irányban.

Sikerült a műszívsokkoló baromságnál is még nagyobbat dobbantaniuk,csak épp az ugrás után nem biztos ,hogy a „B” kategóriás filmek posványos,ürüléktől és parazitáktól hemzsegő romlott állóvízébe szerettek volna érkezni…..De ne szaladjunk ennyire előre lássuk a fantasztikus történetet.

1.A nem túl távoli jövőben rabokat irányítanak gazdag ficsúrok melynek célja minél több menet túlélése,csonkolt,végtagokon,fröccsenő agyvelőkön és kiomló beleken át….

2.Mindenki gonosz, de főhősünk, aki mellesleg a legjobb az élethalálharcban (természetesen) ártatlanul került ide.(természetesen)

3.De a végén kitör(természetesen) és megkeresi a játék gonosz kitalálóját(naná) majd elnyeri jutalmát és visszakapja családját(hát nem izgalmas…?)

Ennyi a történet melynek egy elemén sem lehet felismerni egy eredeti dolgot sem,mind lerágott,sőt ezerszer megemésztett klisé újabb dollárokba csomagolva….

Gerard Butler nagyon keményen adja a szívem van,de agyam kevés figurát,de összesen ennyi pozitívat lehet a filmről elmondani…

És akkor a negatívumok…Hol is kezdjem?Sehol,elmondom a summáját. Olyan az egész mintha ezek ott többen összejöttek volna és kitalálták legyen ez a förmedvény,majd ezen felbuzdulva elmentek volna ezt megünnepelni,ahol sikerült jó alaposan a pohár fenekére nézni,majd másnaposan félig részegen,bebaszva megalkották volna 1 nap alatt ezt a kommersz kliséhalmazt. Borzasztó rendezés és vágás,nulla érzelmi hatás, a film csúcspontja előjátéknak is kevés lenne.

Egyetlen egy jó dolgot tudok kiemelni az pedig nem más mint a látvány,de mint tudjuk ez ma már csak pénzkérdés és szerintem csak látványra alapozni,olyan mintha megmutatnánk egy csajnak izmos testünket ő erre felizgulna de sajnos impontesek révén fél hatot mutatna a szerszám akármit is ügyködne a kisasszony lankadt hímvesszőnkön…

A film sajnos még kommersznek is gyenge,aki fordulatot akar a film alatt az tegyen meg  egy 360-as kört önmaga körül ,mert a filmtől ilyet várni botorság lenne..Egyszóval ismét egy lerágott csont,melyből kérem ne falatozzanak,mert higgyék el ,pontosan ugyanolyan mint az összes többi,sőt minél többen rágják le ezt a csontot,annál kevesebb lesz rajta a hús….

gomb hq.jpg

 

 

3/10

gabbi

Módosítás dátuma: 2009. november 17. kedd, 18:33
 
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1