Oldalainkat 58 vendég böngészi

BelépésFilm - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
Jurassic Park 3
Írta: yoda70   
2008. május 30. péntek, 18:20

Ha ezek a nagyra nőtt pulykák,akiket nevezzünk raptoroknak így okosodnak,akkor még az is összejöhet,hogy  egy negyedik részben akár már verseket is szavaltatnak velük!Vagy trillázva fellépnek valamelyik péntek éjszakába bújtatott  tévés kornyika showban!


Bár a Jurassic Park második részének tagadhatatlanul fennáll az a veszélye,hogy kisebb lelki károsodást okoz a nézőnek a sok behamizott statiszta,aki dinokajaként végzi;mint a még értelmesebb gyermekeket is kínjukban padlóra vágja a Dolly Roll förmedvény,a "Tipi-tapi dinó",amelyet valószínüleg szintén a Jurassic Park indította dinómánia ihletett.Az elveszett világ azért volt annyira középszerű,hogy-némi túlzással-nem bántam volna,ha film végén San Diegoban népsikolyokat okozó őslény eltrappol Hollywoodba is,és ott szintén kisebb taposást végez az alkotók között,nehogy kedv támadjon egy harmadik epizódra is.A dinót azonban egy hajón visszapostázták oda,ahonnan jött,és bizony csak elkészült a folytatás is.A Jurassic Park 3.-at már nem Spielberg rendezte,bölcsen kifalcolt;a direktori székbe azt Joe Johnston zuttyantották bele,akinek a Jumanji alaposan eldigitalizált/bagatelizált állatait köszönhetjük,s ugyan az ő műve sem tesz hozzá semmit az eredeti Jurassic Parkhoz(kivéve néhány  csiri-csáré színben pompázó új szörnyet),de semmivel sem rosszabb,mint Az elveszett világ,és megvan az az előnye,hogy rövidebb és kevésbé tömény.Az egész film gyakorlatilag nem más,mint egy kiadós kocogás,vagy kacagás?,némi sikolyokkal megfűszerezve.
Érdekesség,hogy az első két rész oszlopos tagját,Ian Malcolm matematikust(Jeff Goldblum)ejtették,és főszereplőnek visszarimánkodták a második részből kihagyott Dr.Alan Grantot,a raptorok intelligenciáját kutató paleontológust,sőt egy kisebb mani kedvéért feltűnik a színen még Dr.Ellie Sattler is-a kissé megasszonyosodott Laura Dern.
A legújabb kalandok lélekemelő apropóját egyébként az adja,hogy Grantet felkeresi egy Paul Kirby nevű fürdőszobai motyókkal kereskedő pofa,aki jelentős összegű kutatási támogatást ígér,ha Grant elkiséri őt és eszementen hisztis feleségét egy repülős körútra a sziget fölé,ahol az Ingen vállalat az őslényeket tenyésztette.Persze Kirbyék igéretével ellentétben a repülőgép le is száll a szigeten,és hamarosan az is kiderül,miért:megmenteni Kirbyék 14 éves csemetéjét,aki egy siklóernyős baleset után Robinzonozik a dinok lakta szigeten.Az akció persze korántsem akadályok nélküli...És kezdetét veszi az össznépi menekülő mozgalom,emészthető látvánnyal,némi dinokakis és pisis étvágygerjesztővel,valamint főszerepben a tojással...Én meg reménykedem,hogy ezek a barátságos őslények egyszer már  csak megesznek mindenkit,akik a film folytatásán törik a fejüket.

yoda70

Módosítás dátuma: 2008. május 30. péntek, 18:23
 
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1