Oldalainkat 45 vendég böngészi

BelépésFilm - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
S.W.A.T.
Írta: lidi   
2008. szeptember 07. vasárnap, 15:15

S.A.B.L.O.N.

Sajnos van egy rossz tulajdonságom-a feleségem szerint több is van-: elég szkeptikus vagyok a menőnek kikiáltott hollívúdi szuperprodukciók láttán, hallatán.
Azt gondolom, erről csak a filmes nagyágyúk tehetnek, akik, minél több szart akarnak letolni a torkunkon, akció címén. A legtöbb sajnos mindig ugyanaz, új köntösbe bújtatva, néha még a ruha sem új csak mosott és vasalt. Mi meg kajáljuk ezerrel, ők meg tollasodnak rajtunk. Megérdemeljük, hisz mi élvezettel pancsikolunk ebben a híg trágyalében, és néha ha elfogunk egy-egy jobb történetet,akkor azt pedig az egekig magasztaljuk,pedig nem olyan nehéz kitűnni a szürkeségből, mint azt Önök gondolják.

 Mindezek fényében vettem kezemben a S.W.A.T című alkotást DVD formában. A borító frontján 4 ember néz velem farkasszemet és süt róluk: mi vagyunk a jó fiúk és eszméletlen nagyon faszán tökösek vagyunk ám! Hoppá itt megbicsaklottam picit hisz egyikőjük nő..,no mindegy ezen az apró bökkenőn túljutva világít a szemünkbe az idézet:"A legjobb zsarufilm a kiképzés óta"Az idézett személy Rogert Ebert....Mi, maguk nem tudják ki Ր?...Én sem tudtam csak miután megkérdeztem a guglit. Mindegy ezt a nevet úgysem hallják többet. Szóval betettem a dévédét.

 A eleje rögtön in medias res belecsap a lecsóba: rögtön egy emberrablás kellős közepén találjuk magunkat, csattognak a parancsok meg a golyók. Két kommandós azonban szembeszegül a paranccsal és lelövi a túszejtőket, ugyanakkor megsebesítik az egyik áldozatot. Ezért a főnök (aki az amcsi jó szokás szerint egy idióta aktakukac) válaszút elé állítja őket: vagy mennek, amerre látnak,vagy a raktár. Collin Farell raktáros lesz, a másik felmond. Fél év múlva visszahívják a régi,öreg rókát,Samuel L.Jacksont,hozzon össze egy új S.W.A.T. alakulatot rendőrökből. Ր természetesen meglátja a raktárosunkban a szunnyadó kommandóst és másik 4 emberrel összehozza a díszes kompániát. És ekkor ismét egy leporolt út: kiképzés, vizsga, öröm, első akció, ami olyan nehéz, hogy véreset hugyozna tőle pár kipróbált veterán is. És így tovább folytatódik a film egy kis árulással, egy kis sebesüléssel, de vége tuti:a jó győz,a rossz elbukik.

 Ez eddig egy pozitív kritikának is felfogható...lenne, de most jön a feketeleves:ez egy A kategóriásnak indult akciófilm melyet sikerült a készítőknek B vonalassá degradálni.

Hogy miért? Sablon, sablon hátán. A képkockák pörögnek, és szinte lehet érezni, tudni mi lesz a következő 5 perc eseménye. Akciókban nincs hiány csak az a borzasztó, hogy film egésze alatt nem történik semmi váratlan,semmi olyan, amire mondhatnánk,na ezért elsővonalas a film. Egy szimpla akció film melyez a nagy színészek sem tudtak izgalmasabbá tenni maximum fogyaszthatóbb a történet.

 
Nem akarom elkeseríteni a közönséget de aki többet vár egy tucat filmnél a nagy nevek hallatán az csalódni fog,de ha az elvárás nem túl nagy(inkább úgy mondanám kicsi),akkor akár fogyasztható is lehet a történet.

 
Csak egyet nem értek, mit láttak ebben a dologban, ami miatt így telepakolták jó nevű(Samuel L Jackson,Collin Farrel)és viszonylag jó nevű színésszel.(Michelle Rodriguez,LL. Cool J.,Brian Van Holt)

Kár a sok jó színészért ebben a filmben, legalábbis szerintem.

{mosimage}

 

 

gabbi

 

 

6/10

Módosítás dátuma: 2008. december 03. szerda, 23:16
 
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1