Oldalainkat 52 vendég böngészi

BelépésFilm - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
Sakáltanya
Írta: lidi   
2008. augusztus 10. vasárnap, 15:56

Emberek igen, igen és még egyszer igen.....

Ha legközelebb valami szörnyű bűnt követek el,például a fogkrémet nem megfelően nyomon ki tubusból ,vagy elalszom a televízión úgy, hogy nem kapcsolom ki,esetleg-de ez már tényleg oly nagy bűn hogy pironkodva merem elmondani- kifordítva teszem a zoknimat a koszos ruhák közé legyen a büntetésem az hogy a sakálok közé dobnak. De a filmben látható sakálok közé!!Ígérem bevallok mindent,ha nehezen is de elviselem és letöltöm büntetésem időtartamát még akkor is ha tudom kemény dolog lehet inni és csinos lányát vonagló testét nézni a bárpulton. De én azért vagyok férfi hogy elviseljem a sors által rám rótt terheket. Tehát asszony sírva kérlek, büntess és hadd kerüljek oda..!!!!!

Ha a film címét elolvassuk"Sakáltanya(Coyote ugly)  legkevésbé egy romantikus- zenés-vígjátékra asszociálni az ember pedig higgyék, el pontosan ilyen filmről van szó ebben ez az esetben mely a szokásos eszközökkel operál:vidéki,szelíd,szűzies kislány felmegy a nagyvárosban nagy reményekkel a zenélés terén. Egyébiránt erre meglenne minden alapja hisz egy őstehetségről beszélünk,de valljuk be őszintén ha kapcsolatod és pénzed nincsen nehéz befutni manapság bármely területről is legyen szó a SHOW-BUSINESS- ben.  Violet és éppen így jár,talpal a kiadók között az ismeretlen betondzsungelben és természetesen mindenütt zárt kapukat talál vagy a szokásos mondatot hallja a beszélgetés végén:"küldje be a kazettát és meghallgatják....",ami ha lefordítjuk, ezt jelenti:"menj haza kislány nincs időm rád,meg amúgy is egy senki vagy.."

A városi élet azonban pénzbe kerül, és hősnőnknek munkát kell keresnie, amit meg is talál egy bárban a "Coyote ugly"-ban. Violet azonban maximum apukáját láthatta félmeztelenül eddig,itt azonban bárpulton kellene táncolni és énekelni partnernőivel egyetemben.

Hogy megoldja ezt a feladatot??Természetesen igen és a film is a jól megszokott szirupos mederben folyik tovább egy mézes folyóként:mindenki megkedveli őt,szerelmes lesz egy férfibe mely viszonzásra talál,a szíve választottjának történetesen  régi,értékes képregény gyűjteménye van mely jó kapcsolatokat fial és a lány zenés karrierje is úgy új irányt vehet ,a végén még édesapjával is kibékül aki nem nézi túl jó szemmel kislánya új munkáját.

A vége??Hát persze hogy Happy End, de ez így van rendjén.

 

A mű tehát egy szokásos szerelmes-zenés történet azonban tökéletesen megfelel a kategória által támasztott követelményeknek: szerelem,zene,romantika és a végén mindenki boldog.

Én csak továbbra is azt mondom bűnhődni akarok!!

{mosimage}

 

 

8/10

 

gabbi

Módosítás dátuma: 2008. december 03. szerda, 23:22
 
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1