Oldalainkat 47 vendég böngészi

BelépésFilm - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
Spárta3 (Spárta a köbön)
Írta: yoda70   
2008. július 19. szombat, 17:50

"Írdd alá a cicim! Ez nem szilkon!"

Kapom a lelkesítő felszólítást Carmen Electrától, amely invitálásnak szívesen eleget is tennék, sőt azokat a csodás kebleket vakon meg is tapintgatnám, még akkor is, ha azok szilkonmentes voltáról egyáltalán nem vagyok meggyőződve. Sajna Margo királynéni jelenléte az egyetlen pozitívuma a filmnek, az ő bájainak vajon létezik-e az a tökön csapdosott „Leonidas Bond”, aki ellenállni tudna? Azonban király vigyázz! acsaj a fekete dákóra és egyáltalán mindenkiére bukik, mint ahogy a perzsa negróa kútba, a film pedig a felejtés homályába.

Más emlékezetes dologról a movie kapcsán nagyon nem is akarok szívesen visszaemlékezni, ami önmagát vígjátéknak, vagy nagyképűen paródia - filmnek titulálja, a valóságban inkább a katasztrófához közelít, a szó legegyszerűbb értelmében. Színvonala egyenlő a nagy nullával, a nevetésre bíztató jelenetek száma, még talán Leonidas király hasfestetten harcedzett katonáinál is kevesebb, igaz néha akad pár vicces, tán öt? A fő poénvonalat az időnkénti sugáriárányú rittyós okádások, a rendesen elbaszarintott fingások, a kihagyhatatlan lefejelések és a feka fiatalok általi odamondogatások képviselik. A sztori pedig a 300 nyomdokait követve halad a gyors befejezés irányába, amit minek is tagadjak, de olyan megkönnyebbülést jelenett nekem, mint a filmbéli Paris Hilton féleségnek a púplemetszés. A 300 legemlékezetesebb jelenetei vissza - vissza köszönnek, kifordítva, bohóckodva, golyónyalogatva, és rappelve tánclépésekbe belefárasztva, amivel nem is lenne bajom, ha legalább megröhögtetne. De nem. Fapofával bámulom, néha dührohamok törnek rám, mert ilyen szar filmmel mostanában nem volt dolgom. Erős a szó elismerem, de lényegre törő. És büdösödik is, mint a Szellemlovas fejbőre a nagy lángolásban, és ha már itt tartunk, akkor műsoridő kitöltő jeligével sztárok regimentje kapja meg a magáét, s az sem árt, ha amerikai tévés műsorokból képbe tesszük magunkat. Az előbb említett piromániás motoros ficsúr motorját követve elhúzhatnak a bánatos francba a Táncoló talpak, Orákulumként a csúnya Betty, görcsrohamot kapok a Pókembertől, Britney Spears-ot is magam lökném abba a kútba, sőt még a Transformersek is elszégyellhetik magukat. A Shrekcsöppségről nem is beszélve. Eltohn John éjjeli programjára pedig küldenék egy méretes husángot hátegyengetés céljából. Mert a meleg téma természetesen ebben a filmben is elmaradhatatlan adalék, olyannyira, hogy már egyenesen idegesítő. Nem a másképp szeretők védelmében izgulok, de Jason Friedberg, és Aaron Seltzer eborzadályt lerendező urakat kedvem lenne elküldeni, egy melegbárba, mondjuk éjjeli programként. Vagy pofozózsákoknak Rockyhoz.

Az egész filmben legjobban az egykor szebbnapokat, kalandokat megért és Herkulest is alakító Kevin Sorbót sajnálom. Szemmel láthatóan nem találja a helyét ebben a förtelemben. Próbál ugyan vidám képet vágni, de szemlátomást a hogy a francba iskerültem én ide?, és mi a lótúrót írt alá az ügynököm? kétségbeesés tükröződik az arcán.

Na, ennyit a filmről. Ez egy silány fércmű. S nagyon remélem, hogy sokmillió lelki társammal egyetértésben könyöröghetek az összes hollywoodi stúdiónak, hogy többet egy büdös vasat se adjanak ennek a két tehetségtelen és magát rendezőnek képzelő fickónak, akik a humornak még csírájával sem találkozhattak soha. Esetleg melegekkel. Igaz, lehet, hogy mégsem őket kellene okolni azért, hogy ilyen filmek születnek, hanem azokat a stúdiókat, akik látnak fantáziát az ilyen vackokban, s persze hogy látnak, amikor én, mint nagyérdemű százezres tömegként tódulok a moziba egy - egy fingás, vagy zöld rókázás kedvéért, és a filmek végén bemagyarázom magamnak, hogy milyen kúrva jót is szórakoztam, pedig végiszenvedtem a filmet. Ez az a film, amimég a fingós vicceket sem tudja rendesen eldurrantani, s annyira rossz, hogy már szinte jó. Ezen galád megfontolásokból javasolnám is mindenkinek. Utána pedig beszélhetünk Carmen Electra cicijeiről.

{mosimage}

3/10

yoda70

Módosítás dátuma: 2008. december 03. szerda, 23:26
 
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1