Oldalainkat 43 vendég böngészi

BelépésFilm - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
Terminátor 2
Írta: yoda70   
2008. május 17. szombat, 19:08

Motor és napszemcsi.Meg a fapofa.

Tíz esztendő telt el a Sarah Connor mennybemenetelére szervezett „terminátor-buli”sikertelen eredménye óta.A Skynet 2029-ből egy újabb halálosztó masinát küld vissza az időben,amelynek célja Sarah időközben megszületett csimotájának,John Connornak-a későbbi emberi ellenálló mozgalom vezetőjének-megsemmisítése.A T-1000 terminátor egy különleges,új generációs prototípus,amely folyékony fém struktúrájából adódóan meglepő átváltozásokra képes,így rendkívül hatékony gyilkológépként működik.Kedvenc alakja az egyenruhás zsaru,ebből meg számomra az látszik,hogy van mit javítani még a robikán.És most pedig következzen egy óriási hatásvadász mondat,amelynek kiötlésén félórát vakaróztam:Azonban a gépek elleni harcra szövetkezett emberi gerillacsoportok-voltaképpen magának a későbbi John Connornak-szintén sikerül visszajuttatni egy védelmezőt 1994-be,hogy a tízéves srácot megóvja a veszélytől,pedig a kölyök nem semmi.Löki a vakert ezerrel,processzort izzasztó mennyiségben.Tehát összeségében megállapíthatjuk,van itt a jövőből jövés menés rendesen,terminátor legyen a talpán,aki ezt követni tudja.

Egyébként a védelmező képében a ruhásszekrény méretű izomagy Arnold Schwarzenegger tündököl,és a jók oldalán brutálkodó gépünknek alaposan meggyűlik a baja higanyrobinkkal,aki szintén John keresésével múlattatja napjait.

Az ifjú John Connor közben a nevelőszüleit kergeti őrületbe,na meg a pénzautomatákat,mivel anyját,aki,az első „terminátor eljövetel”hatásának következtében arra az elhatározásra jut,hogy felkészül az ítélet napjának megelőzésére és ezt a szándékát,valamint az eljövendő nukleáris kataklizma vízióját nem is rejti véka alá,hanem szajkózza is boldog boldogtalannak,jutalomképp némi átnevelés hatásosnak éppen nem bizonyuló célzatával diliházba zsuppolják.

A két időutazó terminátor egyidőben találja meg John Connort,és ezzel megkezdődik a film végéig kitartó párviadal kettőjük között.A halálosztok mindent letaroló küzdelmét színesíti a T-101 és John Connor anyuci kiszabadítására szervezett mentőakciója,valamint az előző terminátorból megmaradt,sérült processzor ötleteit a Skynet rendszer kezdeti fejlesztéseihez felhasználó Cyberdyne Systems központ lerombolása.

Cameron mestert sohasem lehetett azzal vádolni,hogy filmjeiben nem történik semmi.És most sem csalódtam benne.Akció a köbön és szinte non stop,egy csipetnyi humorbombával fűszerezve,Robert Patrick cingár az alkata,viszont roppant gonosz,gépies tekintete határozottan rémisztő,és a látvány is elsőrangú.Az akciófilmek népes versenyében legyőzhetetlen,alapmű,és mellékesen a film is jó.Én meg már rég hízelegtem ennyit egy filmnek.Tehát motorra,napszemüvegre és „astala vista baby!”.

Minden filmrajongó gyűjteményében ott a helye.

yoda70

Módosítás dátuma: 2008. május 20. kedd, 19:56
 
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1