Oldalainkat 40 vendég böngészi

BelépésFilm - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
Terminátor 2
Írta: yoda70   
2008. május 17. szombat, 19:08

Motor és napszemcsi.Meg a fapofa.

Tíz esztendő telt el a Sarah Connor mennybemenetelére szervezett „terminátor-buli”sikertelen eredménye óta.A Skynet 2029-ből egy újabb halálosztó masinát küld vissza az időben,amelynek célja Sarah időközben megszületett csimotájának,John Connornak-a későbbi emberi ellenálló mozgalom vezetőjének-megsemmisítése.A T-1000 terminátor egy különleges,új generációs prototípus,amely folyékony fém struktúrájából adódóan meglepő átváltozásokra képes,így rendkívül hatékony gyilkológépként működik.Kedvenc alakja az egyenruhás zsaru,ebből meg számomra az látszik,hogy van mit javítani még a robikán.És most pedig következzen egy óriási hatásvadász mondat,amelynek kiötlésén félórát vakaróztam:Azonban a gépek elleni harcra szövetkezett emberi gerillacsoportok-voltaképpen magának a későbbi John Connornak-szintén sikerül visszajuttatni egy védelmezőt 1994-be,hogy a tízéves srácot megóvja a veszélytől,pedig a kölyök nem semmi.Löki a vakert ezerrel,processzort izzasztó mennyiségben.Tehát összeségében megállapíthatjuk,van itt a jövőből jövés menés rendesen,terminátor legyen a talpán,aki ezt követni tudja.

Egyébként a védelmező képében a ruhásszekrény méretű izomagy Arnold Schwarzenegger tündököl,és a jók oldalán brutálkodó gépünknek alaposan meggyűlik a baja higanyrobinkkal,aki szintén John keresésével múlattatja napjait.

Az ifjú John Connor közben a nevelőszüleit kergeti őrületbe,na meg a pénzautomatákat,mivel anyját,aki,az első „terminátor eljövetel”hatásának következtében arra az elhatározásra jut,hogy felkészül az ítélet napjának megelőzésére és ezt a szándékát,valamint az eljövendő nukleáris kataklizma vízióját nem is rejti véka alá,hanem szajkózza is boldog boldogtalannak,jutalomképp némi átnevelés hatásosnak éppen nem bizonyuló célzatával diliházba zsuppolják.

A két időutazó terminátor egyidőben találja meg John Connort,és ezzel megkezdődik a film végéig kitartó párviadal kettőjük között.A halálosztok mindent letaroló küzdelmét színesíti a T-101 és John Connor anyuci kiszabadítására szervezett mentőakciója,valamint az előző terminátorból megmaradt,sérült processzor ötleteit a Skynet rendszer kezdeti fejlesztéseihez felhasználó Cyberdyne Systems központ lerombolása.

Cameron mestert sohasem lehetett azzal vádolni,hogy filmjeiben nem történik semmi.És most sem csalódtam benne.Akció a köbön és szinte non stop,egy csipetnyi humorbombával fűszerezve,Robert Patrick cingár az alkata,viszont roppant gonosz,gépies tekintete határozottan rémisztő,és a látvány is elsőrangú.Az akciófilmek népes versenyében legyőzhetetlen,alapmű,és mellékesen a film is jó.Én meg már rég hízelegtem ennyit egy filmnek.Tehát motorra,napszemüvegre és „astala vista baby!”.

Minden filmrajongó gyűjteményében ott a helye.

yoda70

Módosítás dátuma: 2008. május 20. kedd, 19:56
 
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1