Oldalainkat 18 vendég böngészi

BelépésFilm - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
Totál turbó
Írta: lidi   
2008. szeptember 22. hétfő, 20:49
Ez vajon miii???

Ez bizonyos fiatalember 1999-ben kiadott egy maxit. Ez önmagában még nem egy olyan nagy  dolog melyre felkapja a fejét a szakma,azonban jellegzetes hangjával  felhívta magára a figyelmet. Azon már egy apró szökkenéssel azonnal legyünk is túl, hogy nyílván nem ez volt a fiatalember anyakönyvezett neve,de a mai popzenei világban úgy látszik, a Kis Tibor kevéssé hangzik jól ,s talán nem annyira eladható mint a Pain. Szóval ez a manus első(s talán egyetlen) slágere a A szex vajon mi? volt. Erre asszociálva adtam ezt a címet a filmet megnézvén. Az hagyján hogy a film maga egy rakat kaki, az ember a művet nézvén nem tudja eldönteni a szilárd,vagy a folyékony fajtából való végtermék,ugyanis a film maga egy akció és egy animáció egyvelege.

Hadd osszam meg Önökkel a legnagyobb csalódásomat ennek kapcsán, amit mostanság megéltem filmélményeim során. A Wachowski testvérekről eddig azt gondoltam, bármit csinálnak, az csak jó lehet olyan nagy dolgok fűződnek a neveikhez, mint A bérgyilkosnő,a Mátrix trillogia,Invázió vagy éppen a V mint vérbosszú,esetleg az Animátrix. Erre kijönnek egy ilyen pixelparádéval, ami mindennek nevezhető csak értelmes, jó filmnek nem, pedig én zseniknek tartom őket, csak most mellé nyúltak…de nagyon.
Az első pár percben csak kamilláztam, most akkor mi is ez, animáció a filmben, vagy film az animációban? Igazából tökmindegy mert mindkettőnek rettentően harmatos. Olyan, mint mikor valaki egy tömött buszban,az esti babletykótól tekeregve,nem tudja eldönteni hangos  legyen a szellő vagy hangtalan. Ugye adott a mondás hangos fingnak szaga nincs, de amelyik sunyi lapos annak szaga irtózatos. Nos ezt delikvensünk igencsak szem előtt tartja és köztes állapotot akar megcélozni,melyért lélekben harcol keményen,minden idegszálával erre koncentrál és…..a végeredmény?Hangos és büdös is. Nos volt értelme a köztes eredményre törekedni?Nem hiszem, mint ahogy véleményem szerint ebben a moziban sem. Látszik az erőlködés és díjazom, hogy a fiúk ismét valami eredetivel akartak előrukkolni, azonban mint a szellentés esetében itt is a végeredmény nem igazolja a belefeccölt munkát.

A filmnek a történetére nem sok energiát pazarolnék, mert se füle, se farka, ha mégis Ön kedves olvasó kíváncsi rá, vagy mazochista beállítottságú az adatlapon megtalálja. Az egész egy katyvasz, mely vígjátékként elérte a célját végignevettem- igaz kínomban, de ez már mellékes. Még a színészek sem igazán tudták beleélni magukat a szerepben látszik rajtuk a kínlódás bárcsak vége lenne a forgatásnak. A célját azonban elérte szerintem bementek az emberek a moziba, hisz kíváncsiak voltak (mint ahogy én is), hogy most mivel rukkol elő a lengyel testvérpár. Így ha már beugrottunk a csapdába a bevétel biztosított. Azonban ez önmagában nekik még nem elégtétel, legalábbis remélem nem csak a pénzért hozták össze ezt a förtelmet.

Kedves zseni testvérek! Kéretik az életművükbe legközelebb ilyen szutykot nem beletenni, adják át a leégés lehetőségét másnak, már csak az én kedvemért, hisz én nagyra tartom Önöket!
A kérdés pedig továbbra is nyitott maradt:ez vajon miiii??

{mosimage}

 3/10

gabbi

Módosítás dátuma: 2008. december 03. szerda, 23:11
 
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1