Oldalainkat 59 vendég böngészi

BelépésFilm - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
Túl jó nő a csajom (She is Out of My League) - kritika
Írta: Kenobi   
2010. május 23. vasárnap, 09:13
She-Out-of-My-League-052301A csacsogós ribancos libuska és a kopárra beretvált zacsikkal is töketlen, de mégis bénuska csávós filmek sorát szaporítja. Kicsit pités hajlam, s hogy szórakoztató-e, az már vérmérséklet kérdése. Időnként elkapott a mosolygás faktor, többször méla szendergéssel ábrándoztam, milyen jó is lenne reptéri biztonságiként csámcsogni a felhozatalon. A magam részéről tutira vinném motozásra az összes ingerlő domborulatú hölgyet. Lenne vetkőzés zeneszóra, maximum a tűsarkú cipellő maradhatna. Jé! Valami lepottyant a földre, szedd már fel kisanyám! Vagy terpeszben tapadni a falhoz. Észtvesztő! Ébresztő! Szóval, brutálkodna bennem a perverz ösztön rendesen. Jujj, de jó is lenne, avagy csorog a nyálad kispajtás? De vajon mit is mondhatna félresiklott gondolataimra egy nőgyógyász? Nagyoonnaagy legyintés. Hidd el cimbi, nyolc óra matatás után, felőlem kipusztulhat az emberiség!

A helyzet láthatóan kurminálódik, s most már pontosan értem, vágom az okát, miért is lehet az, hogy az összes leamortizálódott pasasnak bombanője van. Értem, vágom a csíziót. S kedves férfitársaim! Most szólok azon kiválasztottakhoz, akiket sújtottak az égiek. Vagytok bicepszben Schwarzeneggerek, kockahassal kockásodtok, ráadásként jóképűnek mondottak. Talán még repülőt is vezettek, napbarnított orcátokhoz anyagi vastagság tartozik. Sportkocsik a garázsban, diplomák a vitrinben. A farkatok villámhárítóként üzemel, mérete pedig… Godzilla, vs. ott ahol a kurta farkú malac túr? A lényeg tudományosan kifejtve: Ti vagytok a ragadozók, a tápláléklánc csúcsai, buknak rátok a csajok. Körülöttetek kering a Nap, az etalon csávók, a díszpintyek.

She-Out-of-My-League-052302


Ám most fordulóban a kocka. Elérkezett a pillanat a többi kilencvenkilenc százalék tökmagnak is. Mert szupercsávók! Hahó!!  Jó, ha fejetekbe vésitek a szabályt, a szupernők a csotrogány fickókra gerjednek! Így a vékonyka, borotvált tökűek, gyárilag elbénázott fejűek előnyben! További feltételként problémásan idióta család, néhány lúzer barát szükségeltetik. Summázatként, az egész legényke legyen maga a megtestesült szerencsétlenség.

Ilyesmiket sugall a film is. Hollywood tömeggyártásként ontja a hasonló kaliberű szemeteket. Persze, romantikus a zacc, vagy miamanó? De kérek mindenkit, agyaljon picit. Hány olyan produkció ugrik a fejébe, amikben efféle bugyutaságokkal tömték a néző fejét? Bejáratott, rogyásig ismételgetett sablonok tömege. S persze marhára ismerős sztori. A rút kiskacsa ezúttal férfi. És az álomnő esete. A csaj olyan, a környékén megáll a lélegzet. Na meg szerelem első látásra. Kis szenvedgetés, trécselős duma. Konfliktusként lightos balhé, majd kibékülnek, aztán ismétlés a tudás anyja. S a vége? Pusza, pusza. Rózsaszín happy. Miért? Mit vártunk? Baltával kaszabolják egymást? Én pedig nézőként elalélok a boldogságtól, dühösebb hangulatomban anyázok egy sort. Már megint, és még mindig hülyének néznek. Ez a Túl jó a nő a csajom nevezetű vacak valahol félúton a szappanoperák és a Győzike-gyökér show béka seggét alulról nyaldosó színvonala felé.

She-Out-of-My-League-052303

Azért ne legyünk ennyire kíméletlenek. Szemléljük pozitívan a dolgot. A tízes skálán ötösre vett kölyök is simán kifoghatja a tízes nőt. Ja. Vagy fordítva? Nekem az jött le, hogy a lány hajtott a srácra kegyetlenül. A mérsékleten fordulatosnak vett történet egyszer vidáman nézhető. Mert ismerjük be, ilyen jellegű unaloműzőkre is szükség van. Totális agymosás, kellemesnek hitt kacarászás, sőt! Egy film, amit egyetlen másodpercéig sem szabad komolyan venni, és amennyire kiakasztó, legalább olyan szinten élvezetes is. Félre beszélek? Inkább kiborító.

Összegzés: Nah, hát nekem annyira nem jött be. Vígjátéknak valahogy gyenguszka, bár vannak vicces jelenetei kétségtelen. Történetként meg kevés. A szereplőkről egy mukkot sem tudok, de nem érnek annyit, hogy utánanézzek. A csaj bár tényleg formás kaszni, azért a tízes osztályzata barokkos túlzás. Láttam már jobb nőt is, nem is egyet. Elég, ha csak az asszonyra nézek. Hűha! Csak most veszem észre! Nincs kockahasam, de repülőt vezetni sem tudok. Jóképű? Reped a tükör. Akkor én is erősítem a szabályt?

Legyen ötös a pontozásnál. Ha már annyiszor felemlegettük.

5/10

Kenobi
Módosítás dátuma: 2010. május 28. péntek, 20:14
 
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1