Oldalainkat 43 vendég böngészi

BelépésFilm - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
Vaskabátok
Írta: yoda70   
2008. augusztus 20. szerda, 22:21

Nicholas hogy van a keze?

Fegyver a tokban, gumibot az övön, napszemcsi a fejen, fogpiszkáló a szájban, bili meg a fenekem alatt. Mert ettől a filmtől garantáltan magam alá nedvedzek. Aztán eksön!
Korunk akciógurui, úgymint Michael Bay bátyó, Tony Scott, John (galambmániás) Woo, James „Titanic Terminátor  Cameron" és az összes lövöldözésekben és agyzúzásban verhetetlen akció rendező maisztro most alaposan felköthetitek az alsórucitokat, mert ettől a filmtől olyat kaptok, hogy még a fogaitok is szambába kezdenek. Vagy körmérkőzésbe a benntmaradásért.
Arra bizonyára sokan emlékeznek, hogy 2004 -ben Wright úr már sikongatott magáról egy vérszaggató paródiát a Haláli hullák hajnala című zombifilmjével, vagy mifenével, most pedig szerzőtársával, Simon Peggel az akciózsánert veszi célba. Meg a nevetőizmaimat. Végre egy film, amit nem szabad komolyan vennem, csak önfeledten röhögni és bizony időnként haláli hullásan sápadni, mert durvulások is akadnak benne rendesen, de aztán újból a mogyoró markolászás. Kell ennél több?
Adott egy szuperzsaru, akit vidékre vezényelnek, mert túl jó. Egyetlen mumusa talán a késsel szúrkálódó Télapó. És mintha karótnyelt volna, olyan savanyúkáposzta a képe. Adott egy csendes, lagymatagnak tűnő kisváros, ahol a tökéletesség már - már szinte gyanút keltő. Valamint adott egy ingerszegény milliőben majd megbuggyant akcióőrült kisrendőr, kinek DVD polcán ott porosodnak többek között a mindannyiunk által már agyonrágott akciófilmek is. Holtpont, Bad Boys és társaik. S ha egy picit figyelünk, akkor rögvest észrevesszük, hogy az előbb említett akciódurvulások kapják meg a beosztásukat. Ha mindezt összeeresztjük, a Vaskabátok szellemes hülyeségeivel, akkor kő kövön nem marad. Wright és Pegg úr nem csupán akció rajongók és műértők, hanem átkozottul okosak is. Cselekményszövésük olyannyira átgondolt, hogy egy - egy poént már kilométerekkel korábban előkészítenek, amelyek ettől még nagyobbat ütnek. Kérem tisztelettel, de van itt minden: kőrözött hattyú, fészerben dekkoló mélyvízi bomba -és kacarászás kilószám.
Aztán, ahogy haladunk előre a jól felépített történetben, úgy vadulnak be a dolgok. Így részt vehetünk egy meglepő brutalitásba átcsapó kisvárosi ünnepségen, és titokzatos gyilkosság sorozat is kezdetét veszi... Csak arra nem bírok rájönni, mire föl ez a csomó állig fölfegyverzett nagymamó és nagypapó. Valaki érti ezt?...  Ha egy szóval lehetne jellemeznem a Vaskabátokat, akkor azt mondanám: agymenés. Egy velejéig szellemes, maró, töltényhüvelyekkel tarkított, vicces - véres ,igazi vérbő angol humort felvonultató paródia. De ez így kevés, hisz kapok kőkemény akciójeleneteket, a maguk kötelező kellékeivel: golyózápor, napszemüveg, gyors vágások és látványelemek. És időnként már - már horrorba hajló brutalitást, amelyet döbbent csendben figyelek, de aztán jő az újabb poén és az újabb kuncogás. Jól felépített, igazán szórakoztató film a Vaskabátok, amely nagyszerű szórakozást ígér. Nicholas! Végül is hogy  van a keze?

{mosimage}

10/10

yoda70

Módosítás dátuma: 2008. december 03. szerda, 23:18
 
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1