Oldalainkat 29 vendég böngészi

Belépés



Film - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
Filmoldal Archívuma
G.I.Joe PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2009. július 30. csütörtök, 21:29

 Már csak néhányat kell aludnunk ahhoz, hogy randizhassunk a nyár következő blockbuster gyanús agymenésével. Stephen Sommers popcorn csócsálója, a G.I. Joe: A kobra árnyéka látványban, fürge-ürge csávókban és fiatal husikban szépen bővelkedik, reméljük, társul hozzá kevés mondanivaló is. Bár a csajt nem nagyon irigylem. Szerkója izgalmasan domborulat követő, de nyilvánvalóan kellemetlen viselet a kánikulában. Beszéljünk a ... gombáról!

rise-of-cobra.jpg


 
Módosítás dátuma: 2009. augusztus 03. hétfő, 18:48
 
Mozipremierek- július 30 PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2009. július 29. szerda, 16:51

Hogy legyen ideje mindenkinek lerohannia kedvenc moziját.

Premierek a héten:

Bunyó 
Szerelem olasz módra

Csak rákatt a filmcímre és az adatlapra irányít.

A filmekről?... No comment...

Módosítás dátuma: 2009. július 31. péntek, 22:56
 
Farkasember PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2009. július 29. szerda, 12:45
 Az Universal Pictures őszi nagy dobása lehet a Farkasember. Nem új találmány a holdvonyítás, az 1941-es hasonló témájú film remake-je, Benicio Del Toro méretes fogaival. Mindaddig, míg besettenkedik a honi mozik műsorára, barátkozzunk a csávó kissé zilált külsejével. Farkasember, a legújabb bolhazsák.  

the_wolf_man.jpg


Módosítás dátuma: 2009. július 31. péntek, 21:19
 
Sorority Row PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2009. július 28. kedd, 22:41
 Bár a képen csak hárman masíroznak fülig érő vigyorral, higgyük el, öt egyetemista ragadozó hergeli a tesztoszteront. Aztán a fütyinek kampec - ebből pedig logikus a titok. Tini horror a négyzeten. Hivatalos infók az adatlapnál. Néhány vizuális fali kiegészítő pedig a továbbnál. Nekem pedig az a titokzatos kérdésem, hogy akkor miért van a poszteren hat csaj? Gyengék lehetnek ezek a plakát készítő srácok matekból...

sorority-row_1.jpg

Módosítás dátuma: 2009. július 30. csütörtök, 23:38
Bővebben...
 
28 nappal később PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2009. július 28. kedd, 19:41
 A jószándékű állatvédők is tévedhetnek néha: a dühkórral megfertőzött majmok kiszabadítása rendkívül hősies tett, attól függetlenül, hogy az emberiség zöme zombivá változik ennek egyenes következményeként. Valamit valamiért, ugyebár. Jimnek minderről persze fogalma sincs, őt elütötte pár nappal ezelőtt egy autó és csak most tért magához a kórházban. Miért ürült ki London? Hova ment mindenki? Ébren vagyok, vagy álmodom? Ilyen és ehhez hasonló kérdések keringenek a biciklisfutár fejében, míg végigsétál a teljesen üres angol fővároson. Amikor egy templomban megpróbálja fölfalni egy pap, hirtelen elkezd derengeni valami. Társakra talál, akikkel nekivág az országnak, hogy túlélőket találjanak. Kapnak is egy csapat korlátolt milicistát jutalomképp.

28-days-later_1.jpg

 A Napfény rendezőjét és A Part íróját összeereszteni nem volt rossz húzás: Danny Boyle és Alex Garland horrorja tobzódik a bátran kitalált és pompásan megvalósított ötletektől. A feszültséget nagyrészt a csend és hangzavar váltakozása adja. És a szomszédod anyázása. A kihalt utcák olyannyira kísértetiesek lehetnek a városlakó nézők számára, hogy a film megnézése után ajánlott tömegközlekedni egy-két órát visszaszokás céljából.

28-days-later_2.jpg

 Mivel tegnap este épp hisztizős hangulatomban voltam, tananyagként előkotorásztam az örök klasszikust. 28 nappal később. Ne vacakoljunk! Kilenc pont. Ez meg nem is igazi kritika, csak mondtam a magamét. A ketrecbe zárt majmokat pedig tessék békénhagyni, jobb lesz úgy mindannyiunknak.
Módosítás dátuma: 2009. július 30. csütörtök, 21:33
 
Sherlock Holmes kicsit bővebben PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2009. július 27. hétfő, 21:23
 Holnap délben a világnak – legalábbis amit ismerünk – nyekk! Szól a figyelmeztetés, valami szemétláda szájából. Be is rezeltem, ezerrel. Ám relax, úton a segítség! Ezt az aprócska kellemetlenséggel járó bonyodalmat, vagy bűnügyet, csupán egyetlen fickó képes briliáns agyi sistergéssel felgöngyölíteni. Igen, beletrafáltál kedves olvasó! Sherlock Holmes nem vacakol, hanem bokszol. Néha még meztelenkedik is, de hát megkötözve a legizgisebb Anglia megmentése. Természetesen segítségére siet az árnyéka, Dr. Watson is. Pipa, vaslogika, bunyó és az a jellegzetes kalap. Guy Ritchie elképzelése alapján.

sherlock_1.jpg

 Shelock Holmes gyaníthatóan a világ legismertebb kopója. Mit kopó, profi szaglász! Mai definícióval meghatározva: detektív. Esze, mint a tenger, bár időnként csetlik-botlik, nincs olyan kacifántosság, aminek ne járna végére. Talpig úriember, igazi arisztokrata, és még hegedül is. Pipa mellett időnként kokain is segíti angyalokat látni. Ejnye-bejnye Holmes! Kitalálója, Sir Arthur Conan Doyle is szépen elvolt teremtményével: összesen négy regényt, kb. ötvenhat novellát körmölt hőséről, sőt még egyszer ki is pipálta, de rajongói követelésére kénytelen volt föltámasztani.

sherlock_2.jpg

 Holmes filmes feldolgozásait inkább ugorjuk át. Vászonra álmodtak fiatalon és öregen, eszesen és töketlenül. Vagy tökösen, de eszetlenül? Tekergett főhősként sorozatokban stb. stb… Mostanában Madonna válóperi cirkuszával elhíresült fenegyerek, Gay Ritchie sziporkázta vászonra. Méghozzá egészen újszerű megközelítésben. Holmes poénokat ereget, keményen bokszol, s odavan a gyengébbik nemért. Tisztára akcióhős lett a csávó. Elhülyülőjére, Robert Downey Jr.-ra tökéletesen passzol a szerep. Mondhatni, tökös és eszes.

 Sherlock papi állandó fegyverhordozója is jelen, Jude Law formálja meg. Édi kis bajuszával. Րk ketten viszik a prímet. Ja, és említsük meg a szexisen hajladozó hölgyet is.  Rachel McAdams. Nyam-nyam! Van valami főgaz is, nevesül Lord Blackwood, csak az izgalmak kedvéért.

sherlock_3.jpg

 Humorban bővelkedő, látványos és igazán Ritchie-féle Holmes feldolgozásban lesz részünk. Ütős és nagyon-nagyon várós. Amerikai bemutató: december 25. Nekik Sherlock Holmest hoz a Jézuska.
 
Akik pedig tovább kattintanak, azok minden posztert láthatnak, ami manapság a filmről elérhető.  
Módosítás dátuma: 2009. július 30. csütörtök, 20:18
Bővebben...
 
Solomon Kane poszter PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2009. július 27. hétfő, 14:44
A XVI. században ficánkoló  híres-hírhedt kardforgatóról is egy poszter. Kicsit esősre sikeredett. Pár villám még elférne.

solomon_kane.jpg




Módosítás dátuma: 2009. szeptember 13. vasárnap, 10:29
 
Alien 5 PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2009. július 27. hétfő, 12:06
 Egy fél világ és még több Alien rajongó üldögél a tojásain lélegzetét visszatartva, hogy a Scott-fivérek (Ridley és Tony), valamint a 20th Century Fox teljhatalmú urai, vajon mire is jutnak kedvenc űrszörnyünk vérengzéseinek folytatásával. A legfrissebb infómorzsák alapján, valamiféle nulladik film ugrik majd a képünkbe, esetleg az LV-426-os bolygóra pottyant monstre rom-rém űrhajó odakerülésének körülményeit firtatják. De az is elképzelhető, hogy az ott zsibiző kolónia elfogyasztását láthatjuk, bizonyára nem diétásan tálalva. A savas vérű dögök eredettörténete tehát jó eséllyel újra írva. A projekt rendezője új csávó a filmbiznisz terén. Carl Rinsch. Mond valakinek a név valamit? Ja, videóklipekben utazik.  Mint McG. Egykoron. Jajjaj! Mindezek után, bennem csak egy kérdés motoszkál: Sigourney Weaver, azaz Ripley nagyanyó hogyan bulizza ki magának a szerepét?  Mert az Idegen familia tagja, ugyebár. Alien 5. E csodaszép fogakat tíz fogorvos közül tizenegy ajánlja.

alien_ver4.jpg




  
Módosítás dátuma: 2009. július 29. szerda, 16:53
 
«ElsőElőző31323334353637383940KövetkezőUtolsó»

37. oldal / 44
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1