Oldalainkat 20 vendég böngészi

BelépésFilm - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
Jogi információk
Írta: Administrator   

Jogi nyilatkozat

logo_1.png

 

Az oldal tartalmáért a tárhelyszolgáltató és az oldal üzemeltetői (filmoldal.hu) semmilyen felelősséget nem vállalnak. Továbbá az üzemeltetők azért sem tudnak semmilyen felelősséget vállalni, ha a felhasználók véleménynyilvánításaikkal, fórum-hozzászólásaikkal, esetleg ezek tartalmával kapcsolatosan bármilyen hatályos törvényt/jogszabályt, vagy mások jó ízlését stb. sértenek. Az üzemeltetők minden ilyen cselekménytől mereven elzárkóznak.

Az oldalak tartalma, cikkei, képei teljes egészében vagy akár csak részleteiben is kizárólag az Üzemeltető előzetes hozzájárulásával és kikötéseivel vehetőek át, illetve illeszthetőek be más oldalakra. Az oldal zárt rendszeréből adódóan az oldalon található írott anyagok, grafikai elemek és az oldal (filmoldal.hu) egyéb részeit érintő tartalmak harmadik fél részére ki nem linkelhető, át nem adható!


Üzemeltető sem anyagi sem erkölcsi felelősséget nem vállal a szolgáltatás segítségével közzétett, a felhasználók által elhelyezett adatokért, képekért, szövegekért, sem más információhordozókért illetve azok származásáért, helyességéért vagy valóság tartalmáért.

Ha valaki úgy érzi, hogy megsérült a szerzői és szomszédos vagy bármely más joga, jelezze ezt felénk, és kérésére a kérdéses anyagot eltávolítjuk.

A weboldal politikai, vallási, üzleti és bármilyen más mozgalmi céloktól mentes. Üzemeltető nem azonosul, támogat és/vagy ért egyet a megjelenő bejegyzésekkel és azok bejegyzőivel. A bejegyzéseket mindenki a saját felelősségére teszi.

A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló törvény rendelkezései szerint a látogatók, felhasználók által megadott személyes adatokat az Üzemeltető (bizalmasan) a hivatkozott törvényben foglaltak maradéktalan figyelembevételével kezeli, harmadik félnek azokat - a jogszabályokban előírt esetektől eltekintve hozzájárulásuk nélkül nem adja tovább.

Saját felelősséged a fentiek betartása! A Jogi nyilatkozat el nem olvasása, hiányos ismerete, vagy figyelmen kívül hagyása nem jelent mentességet alóla.

Az oldal szabályzatának, felépítésének, tartalmi elemeinek megváltoztatására vonatkozó jogát az üzemeltetők fenntartják!
Egyéb ehhez a nyilatkozathoz tartozó írások: fórumszabályzat

filmoldal.hu csapata

Módosítás dátuma: 2010. október 30. szombat, 16:35
 
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1