Oldalainkat 64 vendég böngészi

Belépés



Film - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
Gloria megmenekült
2008. november 26. szerda, 18:45
{mosimage}Már megérkezett a mozikba a Madagascar folytatása. Egy ilyen sikerű leső rész után a mai világban el sem maradhat a folytatás.
Gloria, a víziló eredeti hangja Will Smith felesége: Jada Pinkett Smith. A színésznő azonban csak abban az esetben vállalta el a szerepet, ha Gloria nem hal meg a filmben. Ր maga nagy állatvédő. S elmondta, gyermekkorában sohasem szerette azokat a filmeket, amelyben meghalt a főszereplő. Szerinte ez a nézők frusztrálása. Saját gyermekeinek  nem is engedi, hogy megnézzék a Dumbo-t, Bambit vagy a Fehér Agyart.
Most már előre megnyugodhatunk, a Madagascar 2. részét minden szereplő túléli.
Mrs Smith vagy következetlen, vagy ezt csak a gyerekfilmekre értette, hiszen ő számtalan olyan filmben szerepelt, amelyben a film elején és végén nem egyezett volna a szereplők leltárja...
 
Féltékenység miatt dobták Paris Hiltont
2008. november 26. szerda, 18:44
{mosimage}Paris Hilton egy valóságshow-val és egy, az Internetre felkerült szexvideoval hívta fel magára a figyelmet még 2003-ban.
Lassan 10 éve menedzsere Jason Moore, most azonban elválnak útjaik.
Amíg Moore előző feleségével élt, nem volt semmi probléma. Azonban amióta újra megnősült, felesége nehezményezi, hogy túl sok időt töltötenek együtt. Állítólag felesége a válást is megemlítette, ekkor döntött úgy a menedzser, két rossz közül a kisebbiket választja. A menedzser cáfolta ezeket a híreket, okként személyes és szakmai okokat említett meg.
 
40 éve korhatárosak a filmek az Egyesült államokban
2008. november 26. szerda, 18:42
{mosimage}A Psycho című film nyomán tört ki kisebb hisztéria, amely a filmek osztályozásához vezetett. Amikor azután a szexuális töltetű megjegyzések, képek szaporodtak a filmvásznon, a vallási szervezetek tiltakozni kezdtek.
Az igazán nagy botrány 1966-67-ben robbant ki, amikor több olyan filmet is bemutattak (pl. Nem félünk a farkastól, az Ulysses), amelyek után a kövzélemény öncenzúrát követelt. Így a nyomásnak engedve, 1968. november 1-jén bevezették a filmek osztályozását. Ekkor 4 kategóriába sorolták a filmeket: bárki által megtekinthető, szülői felügyelet mellett tekinthető meg, 17 év alattiak csak szülői felügyelettel tekinthetik meg, 17 év alattiak nem tekinthetik meg. A besorolásról egy bizottság dönt.
A döntések körül is folyamatosak a viták, egyesek túl prűdnek tartják, mások az erőszakos, véres jeleneteket szigorúbban minősítenék.
 
Joaquin Phoenix nem forgat többé
2008. november 26. szerda, 18:41
{mosimage}Hétfőn, Paul Newman jótékonysági alapítványának a gálaestjén a 34 éves Joaquin Phoenix egy interjúban bejelentette, nem forgat több filmet. A hírt azóta több csatornából is megerősítették. Színészi karrierjét a zenére cseréli fel, mostantól arra szeretne koncentrálni.
A színész A nyughatatlan című film forgatásán tanult gitározni. A brit The Charlatans zenekar tagjával, Tim Burgess-szel  tavasz óta dolgoznak egy új albumon.
Utolsó filmje a Two Lovers a Cannes.i filmfesztiválon alaposan megosztotta a kritikusokat. Nem reprezentatív felmérések szerint a nők nem szeretik, a férfiaknak viszont nagyon tetszik. Ezt a filmet egyébként még az USÁ-ban nem mutatták be, magyarországi megjelenése 2009 tavaszára várható.
 
Karácsonyra újabb "Igazából szerelem"?
2008. november 26. szerda, 18:40
{mosimage}Az Igazából szerelem hatalmas sikere óta minden évben próbálkoznak egy hasonlóan nagy hatású alkotással előállni a filmesek (szerintem reménytelenül). Az idei évben is ezzel próbálkoznak a Last Chance Harvey alkotói próbálkoznak ezzel. A film két főszereplője két igen neves színész: Dustin Hoffman és Emma Thompson.
A történet szerint Dustin Hoffman lánya esküvőjére érkezik, ahol megérkezésekor szembesül a ténnyel, nem ő lesz az örömapa. Bánatában felszed egy nála 20 évvel fialatabb okos, vicces őt, Emma Thompsont. A szerepért Dustin Hoffmannak máris Oscar-díjat rebesgetnek.
A film bemutatója Amerikában karácsony másnapján lesz, a Magyaroszági időpont egyelőre ismeretlen. Majd meglátjuk ...
Bővebben...
 
Scarlett Johannson férjhez ment
2008. november 26. szerda, 18:39
{mosimage}Scarlett Johannson és Ryan Reynolds 2007 tavaszán kezdtek el randevúzni. S e hétvégén már össze is házasodtak. Ez az esemény sokakat meglepetésként ért, hiszen májusi eljegyzésükkor még jövő tavaszi esküvőről beszéltek.
Az esküvő Kanadában, meglehetősen szűk családi és baráti körben zajlott. A hírt Reynolds szóvivője jelentette be. Az intim ceremóniához Johannson ragaszkodott. A színésznő egy korábbi interjúban elmondta, magát nagyon zárkózott embernek tartja, ezért "Annyira szeretnénk ezt magánügyként kezelni, amennyire csak lehetséges".
Már a családalapítás is szóba került, mindketten szeretnének hamarosan gyermeket is.
 
Nicolas Cage Magyarországon
2008. november 26. szerda, 18:38
{mosimage}Magyarországon és Ausztriában forgatja új  "Season of the Witch" (A Boszorkány idénye) című filmjét Nicolas Cage. A film a XIV. században játszódik, s egy lányt, akit boszorkánysággal vádolnak kell majd eljuttatnia az ördögűzést végző papokhoz.
A magyar vonatkozású jeleneteket Dobogókőn és Sóskúton veszik majd fel. A forgatások Ausztriában kezdődnek majd, szombaton.
Valószínűleg ennek köszönhető, hogy a színész és családja szerda este menetrend szerinti repülőgép járattal érkezett Budapestre. Bár a ferihegyi forgatagban sikerült észrevétlennek maradnia, a repülőgépen többen felismerték.
Mindössze egyetlen napot maradt nálunk, csütörtök reggel már tovább is indult a forgatás helyszínére.
 
Pamela Anderson akár saját öreganyja is lehetne
2008. november 26. szerda, 18:37
{mosimage}Pamela Andreson jó pár évvel ezelőtt, 1990-ben lett a február playmate-je. Azóta a Baywatch sztárjaként is megismerhettük, legutóbb pedig a Borat című vígjátékban láthattuk.
Azt eddig is tudtuk, hogy a színésznő számtalan plasztikai műtéten esett át, s már sem a smink,  sem egyéb próbálkozások nem segítenek, hiszen jócskán eljárt teste felett az idő.
Most azonban sokkoló felvételek láttak napvilágot. Ezeken már (ellenben a mellékelt képpel) nyoma sincs a színésznő szépségének, arca eltorzult, haja csapzott, ápolatlan. Ezek állítólagosan akkor készültek, amikor egy plasztikai sebészetről volt távozóban. Kötés a mellkasán volt. Ám a műtét ténye sem elegendő magyarázat külsejére.Azt azonban nem tudhatjuk, mitől került ilyen szörnyű állapotba a sztár.
 
Sting csókja
2008. november 26. szerda, 18:36
{mosimage}A David Schwimmer által rendezett Little Britain című show vendége volt a napokban Sting. A résztvevők századfordulós ruhákba bújtak. A forgatókönyv szerint Sting eljátszott volna egy dalt, majd kicsit beszélgettek-nevetgéltek volna.
Ám egy váratlan pillanatban, a parókába, női ruhába öltözött műsorvezető, David Walliams ugrott mellé, s forró csókot váltottak. A jelenet nem csak az énekest, de a közönséget is meglepte.
A műsorvezető biztosított mindenkit, csak egy tréfáról volt szó, s egyáltalán nem vonzódik az énekeshez, „főként mióta ilyen szőrmók”.
De vajon Sting hogyan látja a történteket?
 
Hová tűnt Csányi Sándor sármja?
2008. november 26. szerda, 18:35
{mosimage}Csányi Sándor megkeseredett, elveszett és csúnya lett, akit még a szerelem sem hoz lázba, s egyáltalán nem törődik azzal, hogy néz ki. Mindezt természetesen csak egy szerep kedvéért tette.
 Elmondása szerint a figura vicces is. Amikor a bőrébe bújik, megpróbál azonosulni vele. A színész jobban szeret ilyen szerepeket alakítani, mint a sármos szépfiúkét.
A szerepre való felkészülést nehezítette, hogy a Szombat esti láz következő sorozatában is szerepelni fog. Így a színész nagyon elfoglalt, hajnaltól éjfélig dolgozik, hiszen egy új filmre is készül. Nagyon várja már a táncos műsorban való bemutatkozást is.
S hogy mi az a darab, amely kedvéért megcsúnyult? A Radnóti Színházban láthatjuk a Farkasok és bárányok című darabban.
 
Madonna vagy Guy Ritchie az erőszakosabb?
2008. november 26. szerda, 18:35
{mosimage}Október 18-a óta tudjuk, Madonna és Guy Ritchie most már biztos, hogy elválnak. Karácsonyra szeretnék, ha le is zajlana a procedúra.
 A sajtótól korábban azt kérték, legyenek tekintettel erre a nehéz időszakra, ám újabb és újabb hírek kerülnek napvilágra a 7 együtt töltött évről.
A szóbeli erőszak mellett, amely leginkább abból fakadt, hogy mindketten saját karrierjüket tartották fontosabbnak, fizikai erőszak is előfordult. Madonna szerint férje nem elég okos, ambíciózus, szenvedélyes. Az ilyen viták folytatásaként Madonna gyakran felpofozta, rugdosta férjét. Ritchie viszont rondának, kövérnek, öregnek és inasnak tartja feleségét, aki ráadásul "kibírhatatlanul szarul" énekel.
 
Daniel Craig képes lenne a valóságban is ölni
2008. november 26. szerda, 18:34
{mosimage}Novemberben kerül a mozikba a James Bond-sorozat 22. része, amelynek címe A Quantum csendje . Daniel Craig azt nyilatkozta a forgatásáokról, hogy azok jó hangulatban teltek.
A színész - aki a sebezhetetlen James Bondot alakította - számtalan sérülést szerzett, válla kiugrott a helyéből, meg kellett műteni, arcát is több öltéssel varrták össze.
A forgatások helyszínére minden nap fél 5-kor érkezett, ott is ebédelt, s este 6-kor az edzőterembe indult, 1 órás edzésre. Az epizód kedvéért vagy húsz kiló izmot szedett fel magára, a nők bálványa lett, idén már az első tízben van a világ 100 legszexisebb férfiúi között.
Elmondása szerint eddig ezt sohasem gondolta volna, de most már úgy gondolja, a családja védelmében képes lenne bárkit megölni, s ezt tartja a legfontosabb változásnak, amelyet a forgatás az életében hozott.
 
Eva Longoria Franciaországba költözne
2008. november 26. szerda, 18:32
{mosimage}Eva Longoriát a legtöbben a Született feleségek Gabrielle Solis-jaként ismerik. Akárcsak a sorozatban,  az életben is modell volt korábban.
2007.07.07-én hatalmas ceremóniák közepette, két napon át tartó pompa közepette ment feleségül NBA sztár Tony Parkerhez.
A színésznő most azt tervezi, hogy amint abbahagyja a színészkedést, Franciaországba költözik férjével. Máris készül nyugdíjas éveire, franciául tanul, sok francia ételt főz. (Idejében kell elkezdeni. :)) „Amikor ott vagyok, mindig otthon érzem magam. Mindig örömmel tölt el, ha ott vagyok”-nyilatkozta.
Bővebben...
 
Viagrát szedek - de csak ha több nőm van
2008. november 26. szerda, 18:30
{mosimage}Jack Nicholson 71 évesen is igen aktív szexuális életet él. A színész mindig is nagy nőcsábász hírében állt, nem is csoda, hogy a Maxim magazin beválogatta a minden idők 10 legnagyobb szexlegendája közé. 12 éves kora óta állítólag 2000 nővel volt dolga, 5 feleségétől 6 gyermeke született.
Ma sem jön zavarba, ha egy nő közeledik felé, hanem kihasználja az alkalmat. Ám a nyilvánosságot most már kizárja, az ilyen dolgokat megtartja magának. Bármilyen korosztállyal szívesen megosztja az ágyát, ám ha egyszerre több nővel van együtt, ma már segítségre van szüksége az optimális hatás elérése érdekében.
Bevallása szerint egész élete egy erotikus fantáziakép. Már gondolt rá, hogy belevág a naplóírásba, de ahhoz, hogy emlékeit lejegyezze, idő kell, azt pedig inkább arra fordítja, hogy éljen, s kiélvezzen minden egyes pillanatot.
Sok emberrel találkozott élete során, de ahhoz lusta, hogy folyamatos kapcsolatot tartson velük. "Olyan ő, mint a Grand Canyon, meg lehet mászni, de letelepedni tilos."
Bővebben...
 
Nicole Kidman az anyaoroszlán
2008. november 26. szerda, 18:29
{mosimage}Nicole Kidman júliusban adott életet Sunday Rose névre keresztelt kislányának. A 41 éves színésznő már nem is hitte, hogy teherbe eshet. De megtörtént tavaly, az Australia című film forgatása során. Ր e csodát a Kununurra  nevű víznek tulajdonítja. Boldogsága teljes, hiszen korábbi, Tom Cruise-zal kötött házasságában örökbe fogadott gyermekei lassan felcseperednek, s a kis Sunday Rose-zal átélheti az igazi anyaság örömét.
Az Oscar-díja színésznő megfogadta, soha nem teszi ki gyermekét a média káros hatásának. Kislányát amennyire csak teheti, óvja a nyilvánosságtól. Önmagát anyaoroszlánhoz hasonlítja, s biztos akar lenni benne, hogy senki sem megy gyermekei közelébe.
"A szívem majd szétfeszül, úgy érzem, mintha szét akarná szakítani a testemet a sok érzelem. A gyermekeim iránt érzett szeretet gyönyörű, de nagyon sok aggodalommal van tele" - nyilatkozta.
 
Törőcsik Mari nincs jobban
2008. november 26. szerda, 18:25
{mosimage}A 72 éves színésznő szerdán hörgőtükrözésre indult, ám a vizsgálatok során valószínűleg komplikáció lépett fel, s keringése összeomlott. Pénteki állítólagos újabb rosszulléte óta gépek tartják életben.
A család kérésére további információkat nem tudhatunk állapotáról. Színészkollégái sem látogathatják meg, csak ha már jobban lesz. „Nem mehet be hozzá senki. Azt mondják, meg kell várni, amíg jobban lesz. Remélem, nemsokára rendbe jön” - aggódott állapotáért első férje, Bodrogi Gyula.
A színésznőt rengeteg filmben láthattuk, első, igen emlékezetes alakítása az 1956-ban készült Körhinta című filmhez köthető. Legutóbb pedig az Eszter hagyatékában láthattuk.
Mihamarabbi jobbulást kívánunk neki!
 
Colin Farrell erotikus tánca
2008. november 26. szerda, 18:25
{mosimage}Az ír származású színészt Hollywood egyik legnagyobb nőfalójaként tartják számon. Korábban azzal lepte meg a közönséget, hogy amikor Eileen Atkins-szel dolgozott együtt, egy napon beállított a 70 éves színésznő szállodai szobájába, s megpróbálta elcsábítani egy kis kötöttségek nélküli szexre.
Máskor egy telefonszex szolgáltatást nyújtó vállalat alkalmazottja jelentette fel zaklatás miatt.
Most pedig pletykák szerint amikor  Salma Hayekkel fogatta a Kárhozott szeretők című filmet, az egyik jelenet forgatása előtt - hogy csökkentse a feszültséget - meztelenül balettozott a színésznő előtt.
Két évvel a forgatások után a színész beismerte, hogy valóban táncolt, de az nem balett, hanem kifejezetten erotikus tánc volt.
 
Ma lép utoljára közönség elé Kemény Henrik
2008. november 26. szerda, 18:24
{mosimage}Nyugdíjba megy Vitéz László szülőatyja, ma, október 19-én lép utoljára közönség elé. Kemény Henrik 1931 óta játszik színpadon.
Talán a fiatalabbak nem is emlékeznek Vitéz Lászó figurájára. Piros ruhája, hegyes sapkája, vidámsága mitsem változott a 75 év alatt. A mindig verhetetlen, furfangos bábfigura semmit sem öregedett e hosszú idő alatt.
Gyakran küzdött meg az ördögökkel, magát Lucifert is legyőzte. De a krokodil is vele szemben. E viaskodások során sűrűn alkalmazott  verekedésre alkalmas eszközöket, leggyakrabban egy jókora palacsintasütőt.
A Kemény-család 25 mesét  készített e bábfigurával, amelyeket ezentúl már csak DVD-n élvezhetünk.
 
Elárverezte emlékeit
2008. november 26. szerda, 18:22
{mosimage}Millvina Dean 2 hónapos csecsemőként utazott édesanyjával és kétéves bátyjával a Titanicon, s szerencsésen túlélték,  édesapja viszont odaveszett. A 96 éves hölgy a szerencsétlenség utolsó túlélője.
Édesanyjával együtt sikerült egy mentőcsónakba kerülnie.
A minap elárverezte azokat az emléktárgyakat (ruhaneműket), amelyeket egy fonott bőrönddel együtt kaptak, amikor New Yorkba értek. Jelenleg egy idősek otthonában él, s pénzre volt szüksége, hogy a gondozásának költségeit finanszírozni tudja. Most ez jó időre megoldódott, hiszen a vártnál 10-szer többet, mintegy 40 ezer eurót kapott emlékeiért.
 
A világ legszexisebb nője
2008. október 11. szombat, 21:40
{mosimage}Az amerikai Esquire magazin a világ legszexisebb nőjének választotta meg Halle Berry-t.
A színésznő egzotikus szépsége mellett alakja is tökéletes, s két hónappal a szülés után máris tökéletes formában van, akár terhessége előtt.
Gabriel Aubry (a színésznő barátja) szeretné is mihamarabb feleségül venni, míg valaki más le nem csapja a kezéről. Nem is csoda, hiszen amellett, hogy a világ legszexisebb nőjének választották meg, boldog anyuka, kiegyensúlyozott párkapcsolatban él. Ezek mellett keresett színésznő, s a munkájában is sikeres.
 
További cikkeink...
«ElsőElőző11121314151617181920KövetkezőUtolsó»

18. oldal / 20
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1