Oldalainkat 47 vendég böngészi

Belépés



Film - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
Ellen DeGeneres és Portia de Rossi szombaton mondja ki a boldogí­tó igent
2008. augusztus 16. szombat, 11:34
{mosimage}Ellen DeGeneres humorista és életbeli partnere, a színésznő Portia de Rossi szombaton mondják ki egymásnak a boldogító igent, egy intim ceremónia keretén belül, családtagjaik és barátaik előtt, Los Angelesben. Az 50 éves Ellen és 35 éves partnere májusban döntöttek úgy, hogy összeházasodnak, miután a kaliforniai legfelsőbb bíróság engedélyezte az azonos neműek házasságát.  Azt még nem lehet tudni, hogy milyen hírességek lesznek jelen kettejük esküvőjén, Justin Timberlake énekes azonban már felajánlotta, hogy elkészíti esküvői dalukat.  "Egyedi esküvői dalotok kell, hogy legyen. Ellen mindent írj le Portiáról, Portia te pedig Ellenről. Csodálatos éneket fogok alkotni" - nyilatkozta Justin Timberlake a két hírességnek.  A két színésznő 2004 decembere óta van együtt.
 
Eva Longoria kerüli a csókos jeleneteket
2008. augusztus 16. szombat, 11:30
{mosimage}Eva Longoria Parker, a Született Feleségekből híressé vált színésznő, Gabrielle Solis alakítója arra kérte a sorozat készítőit, lehetőleg minél kevesebb csókos jelenetet írjanak neki. A Contactmusic.com szerint Eva Longoria, aki nemrég ünnepelte egy éves házassági évfordulóját a San Antonio Spurs játékosával, Tony Parkerrel, egyre nehezebben viseli azt a tényt, hogy férjén kívül más férfiakat is meg kell csókolnia. "Mindig azon vagyok, hogy elkerüljem a csókos jeleneteket" - nyilatkozta a színésznő, aki azt is hozzátette, hogy harcol a rendezőkkel azért, hogy minél kevesebb forró jelenetben legyen része. Filmbeli férje is hasonló nézeteket vall. "Ricardo (Chavira) utálja ha csókolózunk. Mindkettőnknek rendkívül kellemetlennek a csókos jelenetek" - nyilatkozta Eva Longoria.
 
Egy filmben Tom Cruise és Katie Holmes
2008. augusztus 16. szombat, 11:28
{mosimage}A hollywoodi álompár, Tom Cruise és felesége, Katie Holmes első ízben szerepelhet együtt a filmvásznon, a Food Fight komédiában, adja hírül a femalefirst.co.uk. amely egy arrogáns szakácsról szólna, aki egy iskola büféjében kénytelen dolgozni, a főszerepet Tom Cruise játszaná, Katie Holmesra pedig az iskola egyik tanárnője, vagy egyik büfé alkalmazott szerepe vár, nyilatkozta Bill Zwecker a Chicago Sun Times újságírója. A 45 éves Tom Cruise és 30 éves felesége, Katie Holmes 2006 novemberében fogadott örök hűséget egymásnak, kapcsolatukból egy kislányuk született, Suri. Tomnak van még két adoptált gyereke, melyet Nicole Kidmannel való házasságakor fogadott örökbe.
 
John Lennon gyilkosa börtönben marad
2008. augusztus 16. szombat, 11:25
{mosimage}Mark Chapman, John Lennon gyilkosa börtönben marad, annak ellenére, hogy ismét kérvényezte szabadon bocsájtását, a bíróság azonban úgy döntött nem engedi szabadon. Egy New Yorki bíróság úgy döntött, hogy Chapman még mindig veszélyes és visszautasította annak szabadlábra helyezési kérelmét. Chapman, aki 1980 december 8-án lőtte le John Lennont, 29 évet már letöltött büntetéséből az Attica State Prison börtönben. Yoko Ono, Lennon egykori özvegye is azon a véleményen van, hogy Chapman maradjon börtönben. "Első sorban számára veszélyes ha szabadon engedik. Sok ember utálja kint. Jobb ha bent marad" - nyilatkozta Ono.
 
Veszteséges volt a Brangelina ikrek fotósorozata
2008. augusztus 16. szombat, 11:22
{mosimage}Az amerikai People magazin több mint három millió dollárt vesztett miután leközölte Angelina Jolie és Brad Pitt ikreinek, Knox Leon és Vivienne Marcheline, fotóit. "Ez egy hatalmas bukás a Time Inc. számára, hiszen több mint három millió dolláros bevételre számított, annak ellenére, hogy hat millió dollárt költött a fotókra" - adja hírül a CoverAwards. Annak ellenére, hogy a fotók árát a People és a Hello! (amely a képek európai megjelenéséért fizetett) magazinok nem hozták nyilvánosságra, egy bennfentes a Reuters hírügynökségnek múlt héten elárulta, hogy a színészpár 14 millió dollárral lett gazdagabb. Angelina és Brad Pitt nemrég azt nyilatkozta, hogy a fotókból befolyt pénzösszeget humanitárius célokra költik.
 
Szakí­tott Jennifer Aniston és John Mayer
2008. augusztus 14. csütörtök, 12:22
{mosimage}Nemrég arról számoltunk be, hogy a színésznő és barátja, John Mayer nemsokára összeházasodnak, mindez azonban már csak a múlté, a mirror.co.uk szerint az énekes dobta a színésznőt. "Már jó ideje volt némi feszültség közöttük" - nyilatkozta John Mayer egyik közeli ismerőse. "Egy időre szünetet tartottak, azonban úgy tűnik kettejük kapcsolata nem működik" - tette hozzá a bennfentes, aki azt is hozzátette, hogy az énekes döntött úgy, legyen vége kapcsolatuknak. A szakításkor a színésznő rendkívülien feldühödött, most azonban csupán csak szomorú, összetört szívvel viseli sorsát. Jennifer és John a szakítás óta nem beszéltek egymással, megpróbálnak azonban jóbarátok maradni.
 
Jenna Jameson terhes
2008. augusztus 14. csütörtök, 12:20
{mosimage}Jenna Jameson évek óta szeretne gyereket, álma pedig most úgy tűnik valóra válhat, hiszen a egykori 34 éves pornószínésznő terhes. A baba apukája, a híresség jelenlegi barátja Tito Ortiz. A kilencedik mennyországban érezte magát az egykori pornószínésznő, Jenna Jameson, miután kiderült, barátjával Tito Ortizzel első gyereküket várják. Jenna évek óta próbál teherbe esni, eddig azonban próbálkozásai kudarcba fulladtak. Jay Gardinnel való kapcsolata során in vitro megtermékenyítéshez folyamodott, a beavatkozás azonban nem járt sikerrel. A pár 2006-ban szakított.
 
Nicole Kidman visszatér a filmvászonra
2008. augusztus 14. csütörtök, 12:17
{mosimage}Nicole Kidman alig pár hete hozta világra első biológiai gyerekét, Sunday Rose-t de máris visszatér forgatni, az Australia című filmben, nyilatkozta egy interjú keretén belül színésztársa Hugh Jackman. "Nagyon örvendek neki. Csodálatos asszony, az idők során pedig igazi barátként viselkedett." - nyilatkozta a színész. Jackman azt is hozzátette, hogy akkor vált számára nyilvánvalóvá Nicole terhessége, amikor a színésznő kihagyott bizonyos jeleneteket az Australia forgatásán. Az Australia című alkotásban Nicole egy 30 éves brit arisztokratát alakít, aki örökségbe kap egy tehénfarmot. Hugh Jackman, az X-Men filmek sztárja pedig szintén egy farmtulajdonost alakít, aki szerelembe esik a Nicole által megformált karakterbe.
 
Letartoztatták Shia LaBeouf szí­nészt
2008. augusztus 14. csütörtök, 12:10
{mosimage}Balesetet okozott Shia LaBeouf amerikai színész, a Transformers sztárja, akit ittas vezetés alapos gyanújával tartoztattak le, adják hírül a bulvárlapok. A 22 éves színész, aki az Indiana Jones legújabb részében Harrison Ford oldalán domborított, szombat éjjel okozott autóbalesetet Los Angelesben, a baleset során LaBeouf is megsérült. A rendőrségi információk szerint a színész mellett ülő nő is sérüléseket szenvedett. LaBeouf-t a Los Angeles-i Cedars-Sinai kórházban kezelik, vasárnap reggel műtötték meg sérült karját, adta hírül a helyi rendőrség szóvivője.
 
Eva Longoria alig várja, hogy anya lehessen
2008. augusztus 14. csütörtök, 12:07
{mosimage}A Született Feleségek új évadjában Eva Longoria karaktere, Gabrielle Solis kétgyerekes családanyaként tér vissza. A valóságban azonban Eva már alig várja, hogy anya lehessen. "Alig várom!" - nyilatkozta a szépséges színésznő. E hónap elején találgatások is szárnyra kaptak, miután több fotós lencsevégre kapta Longoriát, a fotókon pedig úgy tűnt a színésznő áldott állapotban van. A pletykákat azonban hamar eloszlatták.A színésznő sajtószóvivője szerint Longoria azért szedett fel pár kilót, mert így követeli meg szerződése a sorozat készítőivel. Az Alma 2008 díjakat szeptember 12-én adják át, az est házigazdája pedig Eva Longoria lesz.
 
Beverly Hills 90210 spin-off: Tori Spelling meggondolta magát
2008. augusztus 13. szerda, 15:14
{mosimage}Tori Spelling amerikai színésznő meggondolta magát és nem kíván többé feltűnni a Beverly Hills 90210 spin-off-jában, mert kevesebb gázsit adnak neki, mint kolléganőinek. "Jelen pillanatban Tori nem szándékozik szerepelni a Beverly Hills, 90210 spin-off-jában." - nyilatkozta a színésznő szóvivője, adja hírül a Usmagazine.com. Tori Spelling ezelőtt két hónappal lelkesen mesélt arról az újságoknak, hogy ismét Donna Martin szerepébe bújhat, a CW csatorna által készített sorozatban. Amikor azonban meghallotta, hogy jóval kevesebb gázsit kapna mint Jennie Garth és Shannen Doherty, azonnal elhagyta a forgatási helyszínt.
 
Morgan Freeman súlyos balesetet szenvedett
2008. augusztus 13. szerda, 15:11
{mosimage}Morgan Freeman amerikai színész vasárnap éjjel súlyos autóbalesetet szenvedett Mississippi államban, jelenleg a Memphis-i egyetem egyik kórházában ápolják. Kathy Stringer a kórház szóvivője elmondta az Associated Press hírügynökségnek, hogy a színész jelenleg súlyos állapotban van. Az Oscar díjas színészt helikopterrel szállították kórházba. A hírek szerint a 71 éves színész balesete a Mississippi-i Tallahatchie County-ban történt, de jelen pillanatban a rendőrség nem adott ki semmilyen közleményt a balesettel kapcsolatban.
 
Jennifer Aniston ősszel férjhez megy
2008. augusztus 13. szerda, 15:01
{mosimage}Jennifer Aniston amerikai színésznő, a Jóbarátok sorozatból híressé vált színésznő, ősszel megy hozzá barátjához, az énekes John Mayerhez, akivel április óta vannak együtt, adja hírül a dailymail.co.uk. A színésznő legjobb barátnője, a szintén színész, Courtney Cox lesz majd a koszorúslány. A 39 éves Aniston az "év esküvőjére" készül, Vera Wang márkájú menyasszonyi ruhájával. A menyegzőt intim környezetben tartanák a színésznő Beverly Hills-i otthonában. A hírek szerint a fiatal pár Krétára menne nászútra. "Elérte azt az életkort, amikor már nemcsak a szívével gondolkozik, hanem az eszével is." - nyilatkozta a színésznő egyik közeli barátja. A magazin szerint Aniston már a gyerekeken is gondolkozik.
 
Jolie és Miller a legszexibb sztár
2008. augusztus 13. szerda, 14:52
{mosimage}Az Entertainment Weekly legutóbbi számában közzétett eredményhirdetés szerint a 32 éves, Oscar-díjas Jolie a voksok 13 százalékának begyűjtésével győzött. A legvonzóbb filmcsillagok listájának második helyén azonban a 67 éves Raquel Welch színésznő követte, a harmadik helyen pedig Marilyn Monroe végzett - kortalan varázsuk tehát mindmáig rabul ejti a közönséget. A férfiak mezőnye nagyobb meglepetést okozott: a 35 esztendős Miller, A szökés című tévésorozat hőse a szavazatok 20 százalékát kapta, és ezzel olyan vetélytársat utasított maga mögé, mint Christian Bale, alias Batman. Paul Newman és Robert Redford még mindig ellenállhatatlan legendák: a negyedik, illetve hetedik helyet szerezték meg.
 
Depp cáfol! Johnny Depp nem nősül!
2008. augusztus 13. szerda, 14:26
{mosimage}Két hónappal ezelőtt ugyanis felröppent a hír, hogy a sztárpár Sandra Bullock csendes házában fogad majd örök hűséget egymásnak. A pletykákat Robin Baum, Johnny szóvivője cáfolta, aki szerint semmi sem igaz a híresztelésekből. Az esküvői harangokat áprilisban kezdték el kongatni, amikor egy bennfentes azt állította: a színész és szerelme június 14-én fogad örök hűséget egymásnak. A pletykákra Johnny a tőle megszokott humorral válaszolt. - Nem szeretném tönkretenni Vanessa vezetéknevét. Imádom kiejteni, hogy Vanessa Paradis. Ha megváltozna Paradis-Depp-re, az olyan kiábrándítóan unalalmas lenne - nyilatkozta a sztár.
Bővebben...
 
Újra nősülne Paul McCartney?
2008. augusztus 13. szerda, 14:19
Paul McCartney állítólag lánya, Stella engedélyét kérte, hogy elvehesse legújabb szerelmét{mosimage}egy amerikai milliomos hölgyet- tudta meg a News of the World (NoW) című vasárnap megjelenő brit bulvárlap.Stella McCartney a NoW információja szerint áldását adta Sir Paul frigyére, nem úgy mint néhány éve Heather Mills esetében, aki komoly válságot okozott az apa és lánya között. Most az ötletre a divattervező állítólag viccesen azt felelte, "miért ne, ő legalább anyagilag független." A zenész már néhány héttel volt modell feleségétől történt válása után szíve új hölgyével, Nancy Shevell-lel vakációzott egy karib-tengeri magánszigeten. A pár a közös nyaralás alatt sokat biciklizett és gyakran körbeevezte - az Antigua partjai mentén fekvő - Jumby Bay szigetét. A múlt héten pedig a szerelmesek a legendás amerikai 66-os utat járták be. A gyors házasságnak azonban még van egy akadálya: Nancy egyelőre nem vált még el különélő férjétől, a módos ügyvéd Bruce Blakeman-től.
 
Rekord ár a Pitt ikrek fotójáért Magyarországon is.
2008. augusztus 12. kedd, 17:24

Szenzációként tálalta a nemzetközi sajtó, hogy 14 millió dolláros rekord összegért vásárolta meg a People
{mosimage}magazin Angelina Jolie és Brad Pitt alig három hetes ikreirõl készült fotókat. A képeken Knox Léon és Vivienne Marcheline szüleikkel és testvérkéikkel szerepelnek. A nemzetközi forgalmazó Getty Images és magyarországi partnere az EUROPRESS Fotóügynökség szigorú feltételek mellett bocsátotta áruba a nagy érdeklõdésre számot tartó felvételeket. Az árversenyt a Kiskegyed nõi magazin nyerte.Mint megtudtuk a licit végeredménye még õket is meglepte, hiszen a sorozat közlésének joga valószínûleg kivívta a minden idõk legdrágább sajtófotója címet Magyarországon. Ezenkívül a Gyöngy augusztus 26-án megjelenõ számában exkluzív interjú lesz Angelina Jolie-val.
 
«ElsőElőző11121314151617181920KövetkezőUtolsó»

20. oldal / 20
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1