Oldalainkat 58 vendég böngészi

BelépésFilm - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
Bulvárkoktél...
2010. július 07. szerda, 13:54
robreesRobert Pattinson, Christoph Waltz és Reese Witherspoon a főszereplője a  Vizet az elefántnak (Water for elephants) című, Sara Gruen megjelent regényén alapulú drámának, mely Richard LaGravenese  forgatókönyve alapján Francis Lawrence rendezésében készül a Fox 2000 égisze alatt.  A könyv hivatalos tartalma: Bár nem szívesen beszél emlékeiről, ezek makacsul megülik a kilencvenegynéhány éves Jacob Jankowski elméjét. Emlékek saját fiatalkoráról, amikor a sors egy roskatag vonatra vetette, melyen a Benzini testvérek világhíres cirkusza bolyongott Amerikában. Emlékek egy olyan világról, amelyet szörnyszülöttek és bohócok népesítettek be, amely tele volt csodákkal, dühvel, szenvedéssel és szenvedéllyel; egy világról, amelynek megvannak a maga logikátlan szabályai, sajátos életformája, s ahol a halál is a maga módján kopogtat. A cirkusz világa ez, amely Jacob Jankowski számára egyszerre jelentett megváltást és pokoljárást. Jacob azért került be ebbe a világba, mert elhagyta a szerencséje. Árván és egyetlen garas nélkül nem tudta, mihez kezdjen, mígnem rá nem talált erre a gőzerővel hajtott „bolondok hajójára” a nagy gazdasági világválság idején.

Jude Law az Empire magazinnak adott nyilatkozatában elárulta, hogy októbertől forog a Sherlock Holmes 2. A folytatást 2011 december 16-án küldik az amerikai mozikba, szintén Guy Ritchie rendezésében.
Lindsay Lohanre rájár a rúd, habár ő keresi a bajt az tény. A fiatal színésznő egyre inkább züllött életétől hangos a bulvársajtó és nem színészi teljesítményéről, annak ellenére, hogy a legutóbbi bírósági tárgyaláson remekül előadta jókislány szerepét. Az történt ugyanis, hogy több alkohol hatása alatti vezetés, drogozás után, most elítélte a bíróság, és 90 napos börtönbüntetést kapott, majd egy kis alkohol-drogelvonót is kiszabtak rá. Azonban a fiatal lány bűnbánóan kérte a bírót, oldozza fel ez alól a büntetés alól, sikertelenül. Aggódnia viszont nem kell, hisz ugyanabba a fogdába zárják, ahol egy napot csücsült Paris Hilton is, így méltán feltételezhetjük, ő sem fog 24 óránál többet rácsok mögött csücsülni.

zoe-saldana-avatar-premiereAz Avatar 32 éves színésznőjét eljegyezte Keith Britton színész, akivel már tíz éve alkotnak egy párt. Saldanát igazán híressé az Avatar tette, de játszott a Star Trekben, a Vesztesekben, a 2007-es Halálos temetés remakejében a Death at a Funeral (2010) című komédiában, és októbertől láthatjuk a Matt Dillon, Paul Walker, Chris Brown, és Hayden Christensen főszereplésével készülő Takers-ben is.

Mielőtt az Avatar megérkezett volna a mozikba a Titanic birtokolhatta a legtöbb bevételt elért film trófeáját. A romantikus katasztrófafilmet is James Cameron készítette, ám akkor még nem volt elterjedt a 3D, de mostanában már boldog-boldogtalan megtoldaná még egy dimenzióval alkotását. Cameron is gondolt egyet, elővette a Titanicot és átkonvertálja 3D-be, a tervek szerint 2012-ben újra bemutatnák a produkciót a hajó elsüllyedésének 100 évfordulója alkalmából. A Titanic  luxushajó 1912 április 10-én futott ki, nem sokáig szelte az óceánt, ugyanis 4 napra rá jéghegynek ütközött, majd elsüllyedt. Cameron gyakorlatilag megszállottjává vált a hajónak, többször is lemerült a roncsokhoz és a stúdióval is nagy harcokat vívott, hogy megvalósíthassa a filmjét, a fejesek ugyanis érthető módon eléggé nyugtalankodtak az elharapózott költségvetés miatt.

 

 
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1