Oldalainkat 46 vendég böngészi

BelépésFilm - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
A Karib tenger kalózai 2. - A holtak kincse
Írta: Kenobi   
2008. december 22. hétfő, 17:14
hk.jpg
A Karib tenger kalózai 2. - A holtak kincseMivel a kalózok első támadását a mellényúlások tekintetében már tüzetesen szemrevételeztük, abban a hitben voltunk, hogy a bakivadászoknak igazán fel kell kötniük a gatyájukat, hogy megfelelő számú fogást találjanak Jack Sparrow kapitányon és válogatott bűnbandáján. Bár a kalózok bakijaikat úgy őrizték, mint kincseiket, azért néhány érdekesség fennakadt a rostán, amelyeket félve ugyan egy kalóz támadástól, de titokban közkinccsé teszünk.


hk 1.jpghk 2.jpg

• Amikor Jack Sparrow beesik a sírba, egy modern cipő lábnyomát láthatjuk meg a sír szélén. Bújtatott Adidas reklám?

• A film során többen is megemlítik, hogy Jack Szingapúrba ment, csakhogy a sziget csak a tizenkilencedik század elején kapta meg ezt a nevet Sir Stamford Raffles-től. Lehet, hogy Sparrow kapitánytól hallotta?

• Akárhányszor esik az eső a filmben, a közeliken minden szereplő arca száraz, viszont ahogy a kamera hátrébb húzódik, máris minden karakter csurom vizessé válik. Kamerába épített ultragyors hajszárító?

• Lord Beckett szobájának falán látható egy világtérkép, melyen jól kivehető a Nílus felső része és a Viktória-tó is, melyet csak 1858-ban fedeztek fel. Jövőbe látó térképkészítők?

• Gibbs a Will-lel való beszélgetése során utal arra, hogy csontketrecüket a Gyöngy eltűnt legénységének csontjaiból építették, csakhogy ez lehetetlen, mivel ezek látványosan nagyobbak az emberi csontoknál. A kis frászkeltő.

• Amikor Will és Gibbs a csontkalitkában csücsül a kannibálok szigetén, hárman vannak még velük (Cotton, Marty és egy ázsiai férfi), viszont miután legurulnak a vízbe, egy vágás után az ázsiai ember egyszer csak eltűnik, és egy göndör hajú fekete férfi áll a helyén, aki ezután a film állandóan feltűnő háttérfigurájává válik. Alakváltók kíméljenek!

Kenobi

hk 4.jpghk 3.jpg

Módosítás dátuma: 2010. február 07. vasárnap, 18:30
 
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1