Oldalainkat 26 vendég böngészi

BelépésFilm - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
Alien vs. Predator
Írta: Kenobi   
2009. május 30. szombat, 11:47

avp_1.jpg Alien vs. Predator - A Halál a Ragadozó ellen

Mind az Alien, mind pedig a Predator széria hatalmas rajongótáborral bír, a Fox stúdió tejhatalmú urai mégis évekig éheztették a savas vagy zöldes vérre vágyakozó fanokat. Aztán 2004-ben bekövetkezett a csoda: a képregények, regények és videojátékok mintájára egymás ellen fordították a két űrbéli csúcsragadozót. Hiába a felfokozott várakozás, térdig gázolás a sikolyokban és az elfogyasztott emberekben, a két gyilkológép összeugrasztása csalódást keltő előadásra sikeredett, amire rátett egy nyáladzó fogsorral a még gyengébb folytatás. A türelem Alien tojásokat terem, idejében kivesézzük majd azt is, egyelőre azonban maradjunk az első epizódnál, ami a bakivadászok szemszögéből nézve nem mondható éppen hibátlannak.

avp_2.jpgavp_3.jpg
• 2004 októberében a telihold október tizedikére, nem pedig a filmben megadott huszonnyolcadikára esett. Csillagászok előnyben!

• A film októberben játszódik az Antarktiszon. Akkoriban arrafelé mindig világos van, filmünkben viszont uralkodik a sötétség. A szakértők felbérelésének elmulasztásával biztos sokat spóroltak a büdzsén.

• A filmben feltűnő pingvin a Humboldt fajtába tartozik, viszont ez az alfaj nem az Antarktiszon, hanem Peruban és Chilében él. Kicsire nem adunk! Ilyen egy igazi vándormadár!

• A történet szerint a bálnavadász állomást 1904-ben hagyták el az emberek. A valóságban ez volt az az év, amikor az első ilyen építményt megalkotta az emberiség. Történelemprofesszorokra sem futotta a költségvetésből.

• Amikor a Földet a ragadozók hajójáról láthatjuk, jól kivehető képet látunk. Ha hitelességre törekedtek volna, akkor csak az éppen napos oldalát láthatnánk, hiszen a másik fele sötétbe burkolózna. A Predatorok hajójáról még a kilátás is coolabb.

• A második Predatort egy Alien a belső szájának harapásával öli meg, viszont egy vágással később a hátrabillenő fejű vadász fején már nyoma sincs a sebnek. Villámgyors regenerálódás!

• Alexa harcos jele soha nem látszik felső kameraállásból. Felülről nézve minden szebb!

Kenobi

avp_5.jpgavp_4.jpg
Módosítás dátuma: 2010. február 07. vasárnap, 18:15
 
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1