Oldalainkat 48 vendég böngészi

BelépésFilm - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
Alkonyat-bakisszemmel
Írta: sideswipe   
2009. június 14. vasárnap, 17:19

twilight_1.jpgAlkonyat


Az Alkonyat olyan film, ami amúgy rendesen megosztja a képernyők és a vásznak elé ülő nagyérdeműt.  Amíg Bella és Edward szerelmi történetén a romantikus hajlammal megáldottak könnyes szemekkel ájuldoznak, addig mások csak legyintenek egy nagyot. A bakivadászokat azonban nem olyan fából faragták, hogy hegyes vámpírfogak mögé csomagolt bágyatag tekintettől elolvadjanak, így könyörtelenül felfedték a film hiányosságait. Persze tették mindezt félve, hiszen hamarosan jő a folytatás, meg soha nem lehet tudni, vega vámpíroknak mikor szottyan kedve egy kis vérszívásra.

twilight_2.jpgtwilight_3.jpg
• Amikor Edward Bellának azt mondja, hogy "jobb, ha erősen kapaszkodsz, pókmajom" akkor látható a "fogás" (amivel nyilván később felhúzzák) a pólója alatt. A vámpíroknak is csak segítséggel megy?

• Amikor Edward megmenti Bellát a felé tartó autó elől, a kocsit arrébb löki. Azonban a kocsi alatt látszik egy kis kerék, ami segített neki a lökésben. Ó, a kis csaló...

• A baseball jelenetben Carlisle elüti a labdát, látni Edwardot és Emmett-et utána futni, de amikor vált a kép és közelről mutatják az arcukat, akkor újra elkezdenek futni. Lemaradt a kamera és megvárták?

• Amikor Charlie visszajön Bella kocsijával hallani, ahogy esik az eső, ugyanakkor sem a motorcsónak sem a kocsi nem vizes. Mit használsz Charlie áruld el!

• A filmben minden közeli felvételen látszik a vámpírok kontaklecséje. Ejnye, nem találtak fekete szemű színészt?

• Edward éppen a zongorán játszik Bellának, amikor az ablakon át a kezére süt a nap, azonban mégsem kezd el égni neki. A zene mindent legyőz.

• A balettstúdióban James pontosan a térde alatt töri el Bella lábát, viszont a báli jelenetben Bellán egy olyan járógipsz van, amit boka- és lábfejsérülésekkor használnak. A térde - aminek kéne - pedig egyáltalán nincs biztosítva. Eb csont beforr?

sideswipe

twilight_5.jpgtwilight_4.jpg

Módosítás dátuma: 2010. szeptember 22. szerda, 17:33
 
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1