Oldalainkat 75 vendég böngészi

BelépésFilm - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
Avatar - bakisszemmel
Írta: Kenobi   
2010. augusztus 13. péntek, 17:49
Avatar-baki01James Cameron jövőbe helyezett Pocahontas mozijáról már mindent leírtak. Óriási bevételek, tapsikoló közönség és a távoli ködben derengő folytatás. Ahogy Jake Sully és a helyi szexbomba Neytiri szerelme beteljesedik, könnyeket csalhat a szemünkbe. Hüppögtünk ezerrel, nyomnánk is egy cuppanósat a film készítőinek képére, de mindig felébred a gonosz énünk. Ezért kékre mázoltuk bőrünket, megszámoltuk ujjainkat és fülig érő vigyorral osztunk meg a filmből néhány botlást. Mindettől  Na’vik nem lettünk, azért bízunk benne, hogy a következő bakikat olvasva James Cameron befonja - mondjuk  a haját.

Avatar-baki02

•    Miután Jake megmenekül a rátámadó lény elől, egyedül marad az erdőben. Lassan besötétedik, s meggyújtja a készített fáklyáját. A Pandora bolygón ember számára nem lélegezhető a légkör, oxigénhiány van, a fáklyája mégis lobog. Erre a trükkre már pár mágus bejelentkezett.

•    Amikor Jake felébred Avataros álmából, a vacsoránál dicsekszik, milyen jól összehaverkodott a Na’vikkal, láthatjuk, amint kis fehér tálkájából jóízűen falatozik. Néhány képkockával később észrevehető, hogy a tál üres, kanalán sincs semmi, a katona mégis tovább eszik.  A távoli jövő slágere a láthatatlan kaja!

•    A börtönből történő megszökés során Quaritch lövéssorozatot ereszt meg az elrepülő Sámsonra. Repkednek az üvegszilánkok, a szélvédők több helyen kilyukadnak, mégis a végső csata során azok már teljesen épek. Úgy hallottuk, a Pandóra bolygója az üvegesek Mekkája!

•    Az Otthonfa elpusztítására irányuló akciónál a bennszülöttek nyilaikkal lövik a támadó gépeket. A vezérgép ablakán felfedezhetőek a karcolás nyomok, míg a Lelkek Fájának támadásánál ezek nem láthatók, sőt, Quaritch fejénél ott az üvegen egy méretes kézlenyomat. Fegyelmit a takarítónak!

•    Jake Sully egyszer jobbkezes, máskor balkezes. Egy népmegmentő már ilyen apróságot sem képes eldönteni?

•    A Halleluja lebegő hegység, fütyülve a gravitációra. Ennek ellenére a vízesések lefelé zuhognak. A fizikusok következő kongresszusának feladata lesz e fogas probléma megoldása.

•    Az ásvány, amit bányásznak, hihetetlenül drága. Leigáznak egy bolygót, szemrebbenés nélkül gyilkolnak érte. De egy szóval sem említik, miért olyan fontos. Selfridge a nagy titkok őrzője.

Kenobi

Avatar-baki03
Módosítás dátuma: 2010. augusztus 22. vasárnap, 10:02
 
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1