Oldalainkat 59 vendég böngészi

BelépésFilm - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
Csúcsformában
Írta: Kenobi   
2009. január 27. kedd, 18:20

csúcsformában.jpg
CsúcsformábanLee és Carter nyomozó már három közös akcióval tették próbára az idegeinket meg a nevető izmainkat, és mi csak remélni tudjuk, hogy a korosodó Jackie Chan a nyugtázható folytatásokban még előad néhány nyugdíjas kung fu trükköt népes rajongó táborának. Már az 1988-as első résznél sem csúcsformában pörgött, ráadásul a nagy viccelődésben az alkotók még néhány bakit is bent felejtettek a kész produkcióban.

 

 


csúcsformában 1.jpgcsúcsformában 2.jpg
• Egy vietnámi zászlót láthatunk a konzol otthonában, pedig a filmben világosan kimondják, hogy Han konzul Kínát képviseli. Áruló!

• Ugyanazon üzlet mellett kétszer is elhaladnak, amikor Carter nyomozó Lee elkapása után felpattan a buszra. Bár az is lehet, hogy egész bolthálózat van a környéken…

• Ötvenmillió dollár tíz-, húsz-, és ötvendolláros címletekben akár kétmillió bankjegyet is jelenthet, amelynek súlya több tonnányi lehet. Érdekes látni, hogy a filmben ennyi pénzt pár táskába belepréselnek.

• Amikor Clive Jaguárja felrobban az úton, egy kamera jól láthatóan az út közepén áll. A tragédia helyszínére idő előtt kiérkező híradósok?

• A Chris Tucker által használt motorbicikli pont akkor ad ki olyan hangot, mintha váltana, amikor a színész lábai a levegőben lógnak. Egyedi, kézi váltós darab?

• Amikor Juntao kilép az irányítószobából, két táskányi pénz van nála, viszont felmászva az Expo Center létrájának tetejére már csak egy táskát láthatunk nála. Biztos beugrott útközben shoppingolni, a zsákmányt pedig házhoz szállíttatta.

• Amikor Carter felemeli a faliszőnyeget, még jó néhány bankjegy fekszik rajta, viszont Lee ugrásakor, már egyetlen egy bankjegyet sem láthatunk a szőnyegen. Carter idő előtt osztott magának prémiumot?

• A kislány elrablásának pillanatában egy motoros kapja fel őt, és miközben gyorsan elhajt vele, a lány sikoltozik és kapálózik a lábaival. A lábak picik és fehérek, azonban feltűnően izmosak és szőrösek. Hm… Pici vagyok és szőrös… De játékos!Kiss

Kenobi

csúcsformában 4.jpgcsúcsformában 3.jpg

Módosítás dátuma: 2010. február 07. vasárnap, 18:24
 
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1