Oldalainkat 60 vendég böngészi

BelépésFilm - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
Die Hard 3. - Az élet mindig drága
Írta: Kenobi   
2008. december 28. vasárnap, 17:00
az élet mindig drága.jpg
Die Hard 3. - Az élet mindig drága


2007 a nagy visszatérések éve volt. Hiszen már negyedszerre van itt nekünk az a férfi, akin legjobban áll a koszos atlétatrikó: John McClane. Tizenkét év kihagyás után már egy high tech bigyókkal telezsúfolt akciófilmben feszít, viszont a ’95-ös harmadik epizód nagyrészt még az old school technikákkal készült. Talán ennek is köszönhetően jócskán maradtak bakik a filmben, így a bakivadászoknak nem kellett drágán adniuk az életüket azért, hogy tucatnyi apró hibáról ránthassák le a leplet.


az élet mindig drága 1.jpgaz élet mindig drága 2.jpg
• Amikor John és Zeus a nyilvános telefonnál harminc másodperc alatt kell, hogy válaszoljon a találós kérdésre, végül csak negyven másodperc alatt sikerül nekik, de stopperrel mérve ez a filmben hatvannégy másodpercet tesz ki. Nagylelkű ez a Simon!

• A filmben többször használt bombák állítólag úgy működnek, hogy két különböző tartályban lévő vegyi anyag az összekeveredéskor robban. Ha ez tényleg így van, akkor miért nem azzal a pofonegyszerű módszerrel hatástalanítják, hogy eltávolítják az egyik tartályt?

• Simon azt állítja, hogy a szövetségi tartalékban tízszer annyi arany van, mint amennyi a második világháború idején Fort Knoxban volt. A valóságban, a tartalékban kb. ötezer tonnányi aranyat tárolnak, míg Fort Knoxban 4600 tonnányi volt. A kis nagyotmondó.

• Ha a teherautókon valóban arany lett volna ekkora tömegben, mint ahogy a filmben látható, aligha tudtak volna kihajtani azon az egyszerű rámpán a metróalagútból. Szupererős járgányok?

• Bár a filmben állítólag német terroristák tevékenykednek, egyetlen szereplő (férfi a stadionban) kivételével senki sem beszél jól németül. Nem csak a kiejtésük borzasztó, de nyelvtanilag is helytelen, amit mondanak. Ilyen drága lett volna Hollywoodnak egy jó némettanár?

• John és Zeus taxival száguld be a Central parkba, viszont a figyelmes szemlélődő kiszúrhatja az előttük lévő keréknyomokat. Netán rajtuk kívül valakinek szintén ennyire sürgős dolga volt aznap arrafelé?

• Az egyik kameraállásból látható, hogy a parkon átszáguldó taxit nem Willis, hanem egy dublőr vezeti. Ejnye Bruce, talán atlétát mostál az alatt?

Kenobi

az élet mindig drága 3.jpg

Módosítás dátuma: 2010. február 07. vasárnap, 18:29
 
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1